I šta bi jel firma promenila ime i telefonske brojeve![]()
Ne znam za ime,mada na sajtu APR-a ne postoji registrovana takva firma,ali brojevi nisu promenjeni 100%,jer ja sam ih prekjuce dobila na stare brojeve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta bi jel firma promenila ime i telefonske brojeve![]()
Zanima me,dali znate dali je neko placao lekarski pregled pre odlaska u Rusiju,o svom trosku a firma kasnije refundira ?
Zdravo svima,
Treba da dođem u junu u Tjumen pa me zanima ima li medju vama na forumu neko da je tamo i da je zensko?Volela bih cuti nesto vise o tome kako je gore zenama.
mozeli mi neko reci dali je bio na gradiliste golf pavlik na magadan i kako je tamo ja bi trebao tamo sada ici
nisam zenskoZdravo svima,
Treba da dođem u junu u Tjumen pa me zanima ima li medju vama na forumu neko da je tamo i da je zensko?Volela bih cuti nesto vise o tome kako je gore zenama.
Pozdrav za sve forumase da li neko mozda zna kada ce biti martovska plata,mozda neko ima informacije pitam cisto onako,hvala unapred![]()
Pozdrav za sve forumase da li neko mozda zna kada ce biti martovska plata,mozda neko ima informacije pitam cisto onako,hvala unapred![]()
Ne znam za ime,mada na sajtu APR-a ne postoji registrovana takva firma,ali brojevi nisu promenjeni 100%,jer ja sam ih prekjuce dobila na stare brojeve
Sad smo se i navikli pa nekbude kad god.....pa nismo mi isto sto i Rusi i Belorusi.....Rusima je isplacena martovska plata,danas i Belorusima,juce je stigao dopis da se danas isplacuje i Srbima....Ali jutros je ta odluka promenjena,tako da je "srecni datum" 15.05.2014.![]()