Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2 meseca i 9 dana...znam da je to za nekog malo...ali....
info sa 11-ice
sa mojim muzem stize jos 20 radnika sa 11-ice (gipsara) zavrsili su posao tamo i rekli su mu da ce ici za Sabetu (tako kazu) pa nek se oglasi neko odande da li stvarno ima posla za njih? Inace je od -10 do -20 sto je OK....njemu je toliko sitno da nema sta posebno ni da kaze :D

moj treba u maju da dodje,do tada mu je viza,a ugovor do kraja avgusta.E sad da li ce se vracati na nps 11 ko to zna ,on nesto nije odusevljen uslovima,nije tesko raditi ali i sama znas da su veze i kontakti sa njima skoro pa nemoguci,pa je to glavni problem.On se za mesec dana koliko je tamo samo 4 puta javio i to po 3-4 minuta. Drago mi je kad cujem da se neko ponovo sastaje,nadam se na neko duze vreme valjda,uzivaj te !

2 meseca i 9 dana...znam da je to za nekog malo...ali....
info sa 11-ice
sa mojim muzem stize jos 20 radnika sa 11-ice (gipsara) zavrsili su posao tamo i rekli su mu da ce ici za Sabetu (tako kazu) pa nek se oglasi neko odande da li stvarno ima posla za njih? Inace je od -10 do -20 sto je OK....njemu je toliko sitno da nema sta posebno ni da kaze :D

"""""""" njemu je toliko sitno da nema sta posebno ni da kaze """"""" Draga moja Lavice,nema potrebe da se zbog toga podsmejavas muzu,pa nisu svi muskarci isti,nekima je sitno...nekima krupno I tako :D Tehnologija je toliko napredovala da uz pomoc preparata I to sitno moze da postane krupno :D:hahaha: Izvini,morao sam...tako lepo si namestila poruku da sam morao da se nasalim :rotf:

Poslednja izmena:
"""""""" njemu je toliko sitno da nema sta posebno ni da kaze """"""" Draga moja Lavice,nema potrebe da se zbog toga podsmejavas muzu,pa nisu svi muskarci isti,nekima je sitno...nekima krupno I tako :D Tehnologija je toliko napredovala da uz pomoc preparata I to sitno moze da postane krupno :D:hahaha: Izvini,morao sam...tako lepo si namestila poruku da sam morao da se nasalim :rotf:

Slusaj ,,ledenko,, koko god da se trudim da te razumem i da te negde i opravdam u svakoj situaciji u kojoj si se sam namestio nesto mi u poslednje vreme ne polazi za rukom,nemam argumenata.Ostavi vise solari na mirka ;) i pusti je da dise jer tema je rusija a ne provokacija.A i sto se tice ko gde ide ako nemozes nekom normalno da kazes ondak se i ne javljaj ,,ledenko,, .........izvini sam si se namestio,,,,,:)

Poslednja izmena:
Интернета нема, мобилни има сигнал добар РОСТЕЛЕКОМ можеш купити на градилишту у продавници цена 200 или 250 рубаља уз фотокопију пасоша, као и допуне. Цена смс-а ка Србији 5 до 10 рубљића. Храна макароне, кромпир, рижа и тако у круг са обавезно месом. Ножеве углавном немају па понеси неки малени камперски није вишка, понеси и шољу за чај ако желиш да пијеш за доручак и вечеру. Читам како много људи усмеравају ка нпс1 што ме не чуди с обзиром да довлаче много контејнера и склапају. Смештај контејнери су по 5, 6 и 10 кревета..

- - - - - - - - - -

Да о томе нисам размишљао.. у овом случају си у праву што се тога тиче јер нема ризика.. тамо си и не страхујеш колико ћеш бити код куће.. поздрав

pozdrav evo i ja nesto da kazem dosao sam kuci sa Sabete juce dobio produzetak vize do novembra a vec danas zovu da vratim pasos da bi mi rezervisali kartu.TAKO DA KO DOBIJE PRODUZETAK SIGURNO NECE DUGO OSTATI KUCI A SVE OSTALO SU IZGOVORI...pozzz

Милане да ли си дошао кући јер ти је истицала виза 006? Кружиле су две приче да ће се тамо продужавати без да се иде кући, а други говорили да се мора обавезно ићи кући недељу две, па опет наставити са радом. Причам уопштено невезано за Сабету. Колике су темп на Сабети ових дана?

- - - - - - - - - -

LJudi jel zna neko nesto o februarskoj plati?

LJudi jel zna neko nesto o februarskoj plati?[/QP

AKO IMATE NEKIH INFORMACIJA O PLATI PIŠITE ČEMU DA SE NADAMO I KAD ??????
Не знају ни у фирми а камо ли форумаши. Може бити ускоро а може и у јуну месецу...

zvali me prosli petak i idem 4.04.u petak na 19ticu Jakutska oblast Lensk da li ide jos neko tamo

19-nps,to je kod grada nujungrija lenks je malo dalje,tamo je cool ja sam tamo vec 1 god,radovi su prikraju,klopa je dobra,net radi zadovoljavajuce,ima signal za telef.upava i rukovodstvo je ok,grad je pola sate voznje,radi se 11h i to je to,ja cekam da se vratim tamo opet uskoro....

i moja situaci je je bas ista kao tvoja,a za platu sam i ja cula da ce biti oko 20-g.Evo moj dragi je jutros krenu put Beograda :heart: posle malo vise od 2 meseca,i ja sam morala juce da mu uplatim na racun od moje nikakve plate da bi imao jer stize tek sutra uvece...a deca su pustila tatu da ide u Rusiju tako sto im je obecao svasta nesto (verovatno znas kako to vec ide)...a mozda ce imati bar za one cuvene ruske bombone :confused:

i moja situaci je je bas ista kao tvoja,a za platu sam i ja cula da ce biti oko 20-g.Evo moj dragi je jutros krenu put Beograda :heart: posle malo vise od 2 meseca,i ja sam morala juce da mu uplatim na racun od moje nikakve plate da bi imao jer stize tek sutra uvece...a deca su pustila tatu da ide u Rusiju tako sto im je obecao svasta nesto (verovatno znas kako to vec ide)...a mozda ce imati bar za one cuvene ruske bombone :confused:

Ja neradim od januara,zatvorili smo radnju kad je krenuo u Rusiju ,imam zdravstvenih problema i nemogu sama da vodim posao,ali nisam ni pomislila da ću doći u ovakvu situaciju.Pre svega mi puno nedostaje i lakše bi sve ovo podnela da smo zajedno,ali eto i ovo se mora izdžati,nepravda do nepravde u zemlji u kojoj običan čovek nema nikakva prava i zaštitu a ni bilo kakav posao,da nemora hiljadama kilometara od svoje porodice.:( Bar se raduješ svom suprugu,sve najbolje :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back