Kad li će aprilska plata,to će mi biti prva plata od decembra,a kao povratnik nema akontaciju,a sve mi se čini da će se pre on vratiti nego ja dobiti platu,ali i to je Srbija......prosto pomislim da sam madjioničar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
potpuno se slazem s`tobom...moj muz je imao dvojicu kolega kaze da ne znaju ni kako izgleda gips,i daleko su od majstora...tako da pre dva meseca je bas bila frka oko toga sto nisu postigli dovoljnu kvadraturu koju su trebali,a i kako bi postigli sa takvim ``majstorima`` piz..o zbog njih...ali mi ne mozemo to da promenimo,a oni mogu tako da rade....Naravno da neznaju a i da znaju ne bi rekli to se ipak drzi u tajnosti ali je postalo javna tajna.
Tako se vecina ljudi zaposljava u Velestroju i zbog toga firma trpi velike gubitke.
Veliki posao je izgubljen u Moskvi pocetkom ove godine u pitanju je bilo renoviranje hotela 17 000 metara kvadratnih,45 000 hiljada kvadratnih metara gipsarsrskih radova itd.
Posao je izgubljen zato sto je prethodni upropascen da to nisam video ne bih mogao da verujem da tako nesto moguce.
Secate se da se pisalo na ovoj temi o skidanju satnice u junu prosle godine u Moskvi to je tada bilo na zgradi elektro privrede.
Tako to bude kada se zaposljavaju radnici i rukovodioci preko zavicajnih veza i za novac izgubili smo stotine radnih mesta na duzi period.
Veliki pozdrav za kolege iz susedne sobe Vujketa i Sase lo,pozdrav mama ljiljo,ko se sprema put sabete slobodno me moze pitati sve sto ga zanima pomocicu sve sto budem znao da mu odgovorim.![]()
Pozdrav za sve forumase direktno iz Sabete
Pozdrav kolega.Mene zanima sta se tamo konkretno I trenutno radi I sta je u planu da se radi? Kakav je smestaj,hrana,koliko se putuje do gradilista. Kakvi su sefovi,koliko sati se radi,ima li prekovremenog,koja je satnica...itd. Imam ja jos pitanja ali otom-potom![]()
Pozdrav za sve forumase direktno iz Sabete
Trenutno se rade opstezitja za radnike betonara i radionice polako se krece priprema za izradu rezervoara,smestaj je ok,hrana isto je dobra,do gradilista od smestaja se putuje desetak min.radi se deset sati prekovremeno slabije satnica od 5-7 $ + 20 %,sefovi..........neznam sta da ti kazem kao i na ostalim gradilistima,nema tenzije opusteno bar za sada sve u svem nije lose ali moras se spremiti za divljinu.pozzzz i svako dobro
Bravopuno pozdrava svima
![]()
Pozdrav Slavice od Milana evo ga Sale pored moje sobe spavka nema galama mora da ispratio drustvo![]()
odgovori milan.013![]()
odgovori milan.013![]()
......ma nije procitao poruku...inace bi napisao da tamo zensko nije ni krocilo![]()
Trenutno se rade opstezitja za radnike betonara i radionice polako se krece priprema za izradu rezervoara,smestaj je ok,hrana isto je dobra,do gradilista od smestaja se putuje desetak min.radi se deset sati prekovremeno slabije satnica od 5-7 $ + 20 %,sefovi..........neznam sta da ti kazem kao i na ostalim gradilistima,nema tenzije opusteno bar za sada sve u svem nije lose ali moras se spremiti za divljinu.pozzzz i svako dobro
Pozdrav za Sabetu
i da ne zaboravim7
![]()
Sta da odgovorim? Ne razumem!!!
- - - - - - - - - -
Stvarno? Da nisi mozda ti prva zena koja je krocila u Sibir?
Sta ti brojis,ides u vojsku?![]()
Ok,shvatio sam sad
Milance nisam...niti imam porebe da krocim tamo...nisi razumeo da sve ovo nije bilo upuceno tebi nego milanmima.... sasa lo trazi od milana da odgovori na pitanje koje si ti postavio![]()
ne...na zalost nema vise vojske kod nas...ali mi se cini dok je bilo da smo imali vece i vise kavaljera koji postuju zene,nego sad...a brojim za koliko cu dana postati kompletna
6
![]()
Ok,shvatio sam sad![]()
I od kada smo poceli da se ljubimo?Samo pitam,ne smeta mi,mogli bi to cesce malo
![]()
Hvala ti.Provericu u ponedeljak, tacno da ne lutam, bzv
ja sam prosao oba lekarska pa sam digao dokumenta u istom danu jos isteklo radno vreme.cekao sam tri meseca i oni me pzvali da se spremam za tjumen.odbio sam da idem i teta mi je rekla da to nemoze tako da je stiglo priglasenije pa kad je videla da su dokumenta podignuta onda je tek popi...la.ja sam spustio slusalicu.inace cela macva ide preko neke stane oni ne cekaju a meni se ne isplati raditi tri cetiri meseca u godini i stalno iscekivati.
cestitam rodjenje bebe novom clanu