Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putuje se 2 ipo sata do Moskve,pa 3 ipo do Urengoja,pa par sati vahtom(bus) do gradilista.Mnogo je hladno,u februaru je bilo i do -67.Sada je malo bolje, oko -20.Smestaj i hrana su ok,mada to ne znaci da je svakom ok. :) Sto se tice komunikacije,kad krenes ovamo najbolje je da kupis rusku karticu(operater rostel-jeftiniji razgovori).Ako treba jos neka informacija,pitaj,tu sam da pomognem. Pozdrav i svako dobro!
Dali ima signala za internet? Hvala puno na informacijama. Pozdrav

A prvog bice aprilililili. Ne mogu da verujem da niko ne obraca paznju na ovu situaciju!

Ja sam kolega ovo znao zato sto oni ovo rade svake godine.Procitaj forum od prve sranice I od prve poruke koju je poceo Kosta napisati pa do zadnje,videces da svake godine u februaru I martu oni tako rade,sto znaci da firma nije stabilna.Ako neko radi cele godine samo da bi prezimeo zimu a sa pocetkom proleca nema para ni za cigare znaj da ta osoba nije stabilna I sugrna.

- - - - - - - - - -

Ljiljka više ne prima izvinjenja
Dosta

Dosta I ja to kazem. neka svi znaju ovde da smo ja I ti glavni I da moraju da slusaju :D

E sad ljudi ja vas sve pozdravljam jer necu dolaziti ovde neko vreme da se moja Ljlja ne ljuti vise. Nemojte da me prozivate jer ne odgovaram za svoje postupke. Ljiljo otvori dobro te tvoje lepe okice I spijuniraj ko sta radi,pa da mi javis ako neko pravi problem :D

nps 11. koga zanima... danas bilo +4, kaze moj muz da je vreme uzasno i da se vecina zali na pritisak - ne vazdusni. jos rece da je idealno bilo kad je bilo -15. inace, nista drugo novo, osim sto se prica da naredna plata nece kasniti. podvlacim: prica se. a na njima i nama je da se nadamo da ce tako i biti. ako bude, to ce onda biti identicno kao i u decembru.

hvala na informacijama iz prve ruke:) mi jos cekamo akontaciju,a kad cemo doci na red za platu videcemo

nps 11. koga zanima... danas bilo +4, kaze moj muz da je vreme uzasno i da se vecina zali na pritisak - ne vazdusni. jos rece da je idealno bilo kad je bilo -15. inace, nista drugo novo, osim sto se prica da naredna plata nece kasniti. podvlacim: prica se. a na njima i nama je da se nadamo da ce tako i biti. ako bude, to ce onda biti identicno kao i u decembru.

Hvala na ovim informacijama i pozdrav za sve!

Zavisi sta radis, Ne mora da znaci ja sam imao kolegu varioca koji je jedno vreme imao 10$ sat a radeo za nase, U Velestroiu Moskva je fiksna plata za nase ljude pa ko kolko prima to zavisi od posla koji radi i kolko dugo je u firmi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back