Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima!
Prvi put sam na forumu i hvala vam na svim informacijama. Saznala sam ovde puno toga sto me zanimalo. Brat mi je na gradilistu, na nps2. Povremeno se javlja sms porukama, a pre par dana smo i pricali kratko. Zanima me da li je neko probao skype pozive, mislim na skype-mobilni?

ukoliko njegov telefon podrzava skype, mozete pricati direktno preko skypea. Kupi Rusku MTS karticu i aktivira opciju superbit cena mu je od 200-300 rublji. Zavisi od oblasti u kojoj je kupio karticu. Ima 100MB brzog neta dnevno i trae mu 30 dana. To je dosta za skype i malo neta
. http://www.mts.ru/mobil_inet_and_tv/internet_phone/tarifs/bit/
I kada instalira skype mozete besplatno (kosta ga onih 200-300rublji) pricati koliko hoces. Naravno ukoliko Ruski MTS ima signal tamo. I drugi operateri imaju slicne ponude pogledaj...
I da ne zaboravim ova opcija "Superbit" mu vazi bez obzira gde u Rusiji kupi karticu. Taj net vazi na teritoriji cele Rusije. Nema tog njihovog lokalnog rominga za ovu opciju

:sad2: nasi dragi momci verovatno vise nece morati put Rusije...imace posla u Bg-u....pocinje izgradnja Beograd POD vodom...bice posla :aha:
-snorkijevci-

Dali ćemo ikad dočekati da živimo od svog rada u svojoj zemlji? šta to treba da se desi da bi to bilo ostvarivo?bukvalno da nema porodice da neko nije negde u inostranstvu i da tako preživljavaju inače ako niste u državnim ustanovama vi ste u haosu.....bar je tako u našem malom mestu....

- - - - - - - - - -

Dali ćemo ikad dočekati da živimo od svog rada u svojoj zemlji? šta to treba da se desi da bi to bilo ostvarivo?bukvalno da nema porodice da neko nije negde u inostranstvu i da tako preživljavaju inače ako niste u državnim ustanovama vi ste u haosu.....bar je tako u našem malom mestu....

iz Bg-a sam...i moji su odavde...moj tata nema posao (raspala se firma pre 8 g.),ja nemam posao (radim u drzavnoj firmi,ali samo na zameni) i moj muzic nema posao (radi u Rusiji)...e to je danas zivot u Beogradu....

- - - - - - - - - -

iz Bg-a sam...i moji su odavde...moj tata nema posao (raspala se firma pre 8 g.),ja nemam posao (radim u drzavnoj firmi,ali samo na zameni) i moj muzic nema posao (radi u Rusiji)...e to je danas zivot u Beogradu....
Mogu da napišem samo za naše okruženje i naravno da mogu da prepostavim da se to dešava u celoj Srbiji i to je ono što još više plaši,jer ako veliki gradovi nemaju posla,šta onda očekivati?

Zvoncice, moj decko je na nps2 i mi se cujemo preko skype-mobilni i vrhunska je stvar! On samo treba da ima rusku karticu,ili mu moze dati neki kolega, cisto da ga na taj broj pozoves, njemu ne skida nista, a tebi skida kredit sa skype, ali je vrlo povoljno. Kad se uspostavi veza, prica se bez problema, ne secka, ne gubi se signal, odlicno je! :D

ja da se umesam malo.Koliko minuta pricas za tih 10 e posto sam koristila orion 12 min 330 ino call 200 din 11 min dali je ovo jeftinije?

Na sajtu skype-a pise da je minut ka mobilnoj mrezi u Rusiji 5,2 centa i uspostava mreze je 6,6 centi. Jos uvek nisam probala tako da ne znam tacno koliko ce mi trajati. Ima i nekih drugih pretplatnih paketa. Mislim da trosak moze i da se smanji...

Sto se tice poziva ka Rusiji,mislim da je najjeftinija opcija preko internet fona,pozoves 0800 sa fiksnog tel.na kome je adsl,zatim broj vaseg provajdera,
a onda mobilni broj ruskih operatera.
Cena poziva ka rostelu(jedan od operatera,799240 pozivni) je 12,5 din/min.Ako se ne varam,ka megafonu je oko 22 din/min.
Placa se uz racun za adsl.

Sto se tice plate,strpite se ,bice valjda sad u petak,tako kazu u firmi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back