Sabbetanci jel ste zivi, jel ide tamo neko uskoro? pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji petak će biti plata
![]()
potrosila sam 6,37e, a to je bilo oko 100min pricanja plus uspostave veza.....
Sabbetanci jel ste zivi, jel ide tamo neko uskoro? pozz
Crni petak,mislim da pada na 1. April![]()
A jel si ih zaradila pa da ih vratis u stek?
- - - - - - - - - -
Ja planiram kolega da prosetam za vikend do tamo
- - - - - - - - - -
A sto mislis da "pada" ?
- - - - - - - - - -
Ne brinite za platu bice. Svake godine prave problem u februaru ili martu sa isplatom.
Ja sam saznao to licno od jedne osobe iz firme. Ona je skrtica,provalio sam je.
A jel si ih zaradila pa da ih vratis u stek?
- - - - - - - - - -
Ja planiram kolega da prosetam za vikend do tamo
- - - - - - - - - -
A sto mislis da "pada" ?
- - - - - - - - - -
Ne brinite za platu bice. Svake godine prave problem u februaru ili martu sa isplatom.
Ja sam saznao to licno od jedne osobe iz firme. Ona je skrtica,provalio sam je.
-ovom tvojom izjavom si hteo mene da ponizis a sebe da uzdignes,to je losa osobina ljudska....pozz
Da li mi neko moze odgovoriti na koliko su prijavljeni radnici u Velestroju Srbija? Mislim na bravare konkretno. Zanima me zbog obracuna za uplatu vrtica.
Da li mi neko moze odgovoriti na koliko su prijavljeni radnici u Velestroju Srbija? Mislim na bravare konkretno. Zanima me zbog obracuna za uplatu vrtica.
Danas me zvali iz Velessroja da posaljem rad knjiz i pio listing jer se ocekuje priglasenje za mene,odgovorih kako je knjiz kod njih jer dodjoh 22og 12' iz Tyumena,ma ko bi njih razumeo.
A Boban me jos vise usreci sa rad dozvolom za Jamaliju kako mi objasni na 3 mes sa mog produzenja tamo jos 3 pa kuci 21 dan pa ponovo,kakva je to dozvola uh..a jos Jamal Ah da ,teta je rekla krajem nedelje plata
Dobio si zeleni na 3 meseca i tamo ti produzuju jos 6. Tako je najcesce. Tako da ces ostati minimum 6 meseci. Cesto se ostaje 7-8 meseci u cugu...
Dali neko zna kolika je akontacija i posle koliko se uplacuje posto odes
Dali neko zna kolika je akontacija i posle koliko se uplacuje posto odes
u ugovoru nam pise (tj zakonu tj slovu na papiru) pise plata bruto 66000 dinara.prica je bila na 55.000 din za pun mesec
Ovo je kao trebalo da bude pametno, duhovito...???Mislim da ti nije uspelo.....
![]()
Bravo za tebe. Svaki ribar kada zabaci udicu nada se da ce se upecati velika riba. Ja se ipak zadovoljavam time kada vidim da se male ribe upecaju za moju udicu![]()
Oh mon dieu, pa kakav si ti filozof, evo fascinirana sam.![]()
Covece, nemoj me zasmejavati vise, otisao si skroz van teme i onoga zbog cega je vecina nas ovde. Ako ne mozes da pomognes, das neku korisnu informaciju, svoje isuvisne komentare i filozofiranja zadrzi za sebe!
Bas takoMožda griješim ali ne bih se složio sa tim da mu je urađen zeleni karton jer je prosto to neizvodljivo iz Beograda. Koliko sam ja upućen, jedino što je mogao dobiti je viza "Rabota po najmu" koja važi tri mjeseca, sa kojom odlazi na gradilište gdje mu se u međuvremenu organizuje ljekarski pregled koji je neizbježan i preduslov za dobijanje radne dozvole tj. zelenog kartona. Ljekarski se mora raditi u oblasti za koju važi viza "Rabota po najmu" , potom se predaju pasoš, priglašenje i ljekarski nadležnoj instituciji (biro rada) koja uglavnom izda odobrenje za rad. Sve ovo rade ljudi iz imigracionog ofisa. Ako nešto nisam dobro opisao ili sam pak preskočio ispravite me ili dopunite.
Pozdrav iz Banata!