Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KONACNO!!! Letim 8.03 uvece u 23.20 za Sabetu.ako ima da je jos nekome stiglo ovakvo obavestenje vidimo se u Velestroju oko pola devet.svima koji ocekuju da idu zelim da im se i ostvari.obzirom da se vracam u septembru sta reci"vidimo se"

Pozdrav svima. Stroika u Tyumenu definitivno pukla. Danas krenulo rasturanje opstezitija. Ja jos ne znam kuda cu, imam varijantu za Uringoj jedinicu ili dvojku ili Sabetu. Htedoh da vas pitam ko je bio vec tamo, da li ima neta na dvojci, na jedinici znam da nema, i u Sabeti i koji operateri, ja ovde koristim Mts, da li je to ista oblast, ili da kupim novu karticu.
Molim za odgovor hitno kolege ili njihove pametnije polovine, jer do sutra moram da se odlucim gde cu.

moj je tamo... ni on nije od lenska vise imao signala, a internet im je jaaaako los, nekih mesec dana. kazu neki predajnik ne radi... do tada je bio dobar. postoji satelitski telefon, ali je guzva i ceka se na poziv dugo. ja sam mog u nedelju cula i prvi put i videla preko skajpa, od kada je otisao. i ponadala se taman da je internet proradio, medjutim, od tada je nasa komunikacija jednosmerna, ja kucam mejlove... ne znam da li ih cita. ne brini se, sigurno je dobro, samo ne moze da se javi.
sta je po zanimanju? moj rece da je dobio novog cimera, tad kad smo se culi...
sta te zanima jos? vise nije jako hladno, - 20, -25, radi se stalno, i nedeljom ceo dan....
poz

Borko je gradj.limar,otisao je u cetvrtak iz BG,otisao na 3 meseca prvobitno ali su to vece pred let dobili da potpisu ugovor do kraja avgusta.Rekao mi je da ce kupiti rusku karticu u Lensku,jer su im rekli da sa nje mogu da se cuju a obecali im da ima internet,ali izgleda da nista od toga.Hvala ti mnogo,ako nesto saznas ti napisi,a i ja cu tebi.Od kaga je tvoj tamo,sta on radi? Meni je moj rekao da vikendom.odnosno nedeljom kao moze do grada da se ode ali ne verujem.Pozz veliki

moj je tamo... ni on nije od lenska vise imao signala, a internet im je jaaaako los, nekih mesec dana. kazu neki predajnik ne radi... do tada je bio dobar. postoji satelitski telefon, ali je guzva i ceka se na poziv dugo. ja sam mog u nedelju cula i prvi put i videla preko skajpa, od kada je otisao. i ponadala se taman da je internet proradio, medjutim, od tada je nasa komunikacija jednosmerna, ja kucam mejlove... ne znam da li ih cita. ne brini se, sigurno je dobro, samo ne moze da se javi.
sta je po zanimanju? moj rece da je dobio novog cimera, tad kad smo se culi...
sta te zanima jos? vise nije jako hladno, - 20, -25, radi se stalno, i nedeljom ceo dan....
poz
Koliko ima kako je otisao tvoj muz,to sam zaboravila da te pitam!

Za razliku od tebe ja imam fakultet. A kao drugo niko ti ne drma kavez pa mozes slobodno da mi se skines s k.... TACKA
Ja nemam fakultet,imam fakultetsku diplomu...:-) Da imas fakultet,naucio bi bar da se ponasas,malo osnovne kulture ti ne bi nedostajalo...:rtfm:
KONACNO!!! Letim 8.03 uvece u 23.20 za Sabetu.ako ima da je jos nekome stiglo ovakvo obavestenje vidimo se u Velestroju oko pola devet.svima koji ocekuju da idu zelim da im se i ostvari.obzirom da se vracam u septembru sta reci"vidimo se"
Srecan put,sve najbolje!!!!!:ok::ok::ok:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back