Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima. Stroika u Tyumenu definitivno pukla. Danas krenulo rasturanje opstezitija. Ja jos ne znam kuda cu, imam varijantu za Uringoj jedinicu ili dvojku ili Sabetu. Htedoh da vas pitam ko je bio vec tamo, da li ima neta na dvojci, na jedinici znam da nema, i u Sabeti i koji operateri, ja ovde koristim Mts, da li je to ista oblast, ili da kupim novu karticu.
Molim za odgovor hitno kolege ili njihove pametnije polovine, jer do sutra moram da se odlucim gde cu.

Na NPS2 funkcionise i MTS ali slabo, nema svuda dobar signal, a Megafon ipak ima bolji signal. Nije ista oblast, Tjumen je u Tjumenskoj a NPS2 je u Nenetsko-Jamalskoj oblasti. Bar je tako bilo do Novembra

Pozdrav svima. Stroika u Tyumenu definitivno pukla. Danas krenulo rasturanje opstezitija. Ja jos ne znam kuda cu, imam varijantu za Uringoj jedinicu ili dvojku ili Sabetu. Htedoh da vas pitam ko je bio vec tamo, da li ima neta na dvojci, na jedinici znam da nema, i u Sabeti i koji operateri, ja ovde koristim Mts, da li je to ista oblast, ili da kupim novu karticu.
Molim za odgovor hitno kolege ili njihove pametnije polovine, jer do sutra moram da se odlucim gde cu.

Kanjesno nova kartica.svaka oblast ima svoj pozivni broj tako da sa starom,roming ti ne gine.a na dvojci za internet zakon je megafonov modem

Naravno da ljude sve interesuje. Pisi,kakva je hrana,smestaj,putovanje do tamo,kakvi su sefovi,tempo rada,satnica,ima li prodavnica,gde podici novac I kako,sta se radi na gradilistu pretezno itd. ;)

- - - - - - - - - -

Lepo,bravo za savet Y

Smestaj je dobar mislim da su cetvorica u sobi, u sobama je toplo sto je bitno.
Moj decko radi unutra ali kaze nije sve zatvoreno pa kada duva onda je brrrr kada neduva onda je ok ,mnogo je toplije nego u novom urengoju. Unutra gde rade imaju neki ,,topovi,, valjda velike grejalice pa je podnosljivo.
Hrana je dobra mnogo bolja nego novom urengoju.
Malo je vazdug drugaciju koliko sam razumela pa se brze umra i vise im se spava,sefovi su ok nepozuruju i to
Radi se otprilike 11 sati dnevno nedeljom je skraceno radi se do rucka.
To otprilike znam
:)

Moj decko radi unutra ali kaze nije sve zatvoreno pa kada duva onda je brrrr kada neduva onda je ok ,mnogo je toplije nego u novom urengoju. Unutra gde rade imaju neki ,,topovi,, valjda velike grejalice pa je podnosljivo.
Malo je vazdug drugaciju koliko sam razumela pa se brze umra i vise im se spava,sefovi su ok nepozuruju i to
To otprilike znam

Topovi? Mislis na zmajeve koji bljuju vatru. )))) ))

To otprilike znam
Lepo,znaci I nije lose na Sabeti. Jeste,te grejalice su u obliku malih topova zato se tako I nazivaju. A sto se umora tice I spavanja,treba uzeti u obzir da je vazdusni pritisak na Sabeti mnogo nizak.Ja sam licno cuo da je oko 500mb,mozda I manje.

- - - - - - - - - -

Verovao ili ne zaista bljuju vatru :cool: .Zajebani zmajevi i nije im se priblizavati preblizu :D . Imam mini varijantu kuci i izgleda kao top. Varijanta na gas

U pravu si. Ako stojis blizu topa ode ti garderoba za cas posla :D Mnogo opasno greju,ali manji topovi,ne veci.

Poslednja izmena:
KONACNO!!! Letim 8.03 uvece u 23.20 za Sabetu.ako ima da je jos nekome stiglo ovakvo obavestenje vidimo se u Velestroju oko pola devet.svima koji ocekuju da idu zelim da im se i ostvari.obzirom da se vracam u septembru sta reci"vidimo se"

Sretan put komso moj i samo dobro da te prati.
Ne bojim se za tebe ti si stari vuk u tom poslu,nego i meni ne gine 1 ili 2 i zamisli 6meseci
Poz:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back