Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako to mislis da koristis skype kad nema interneta u sabetiili sam nesto propustio

Odgovorila sam na poruku ali ne znam zasto nije objavljena
napisala sam da
ima 063 karticu i da ona nema stalno signala
ima beeline modem i karticu neradi nijedno a u novom urengoju je kupio rostelekom ta radi i tamo i na sabeti (u novom urengoju su cekali pet dana da dobiju dozvolu za gradiliste)
ako vas nesto interesuje pitajte ako znam podelicu informacije

Onaj što je u Rusiji da koristi broj od nekog ruskog mobilnog operatera, a iz Srbije da ga zovu preko SKYPE na taj broj. Naravno ako ima signala mobilne telefonije na gradilištu.
ima signala sa rostelekom karticom
nasla sam to za skajp kredit ali mora da se plati u evrima sto me muci jer nemam deviznu platnu karticu,vec danima razmatram tu opciju a kredit se nagomilava :)

ima li neko ovde da mu je neko na nps11?vec danima nema nikakvih informacija.Otisao mi je momak u prosli cetvrtak tamo I od kako su stigli u Lensk on je nedostupan.Ako neko nesto zna neka napise,Pre nego sto su posli receno im je da je sa netom i telef.signalom sve ok,Hvala unapred

moj je tamo... ni on nije od lenska vise imao signala, a internet im je jaaaako los, nekih mesec dana. kazu neki predajnik ne radi... do tada je bio dobar. postoji satelitski telefon, ali je guzva i ceka se na poziv dugo. ja sam mog u nedelju cula i prvi put i videla preko skajpa, od kada je otisao. i ponadala se taman da je internet proradio, medjutim, od tada je nasa komunikacija jednosmerna, ja kucam mejlove... ne znam da li ih cita. ne brini se, sigurno je dobro, samo ne moze da se javi.
sta je po zanimanju? moj rece da je dobio novog cimera, tad kad smo se culi...
sta te zanima jos? vise nije jako hladno, - 20, -25, radi se stalno, i nedeljom ceo dan....
poz

Odgovor za RUSIJA911 ...Nema intetneta uopste... po nekad moze jedva jedna poruka... preko satelitskog se bas tesko dobija Srbija...ili uopste ne moze ni da se dobije ...ako ima nekog pri kancelariji imace sve...

Poslednja izmena:
Odgovorila sam na poruku ali ne znam zasto nije objavljena
napisala sam da
ima 063 karticu i da ona nema stalno signala
ima beeline modem i karticu neradi nijedno a u novom urengoju je kupio rostelekom ta radi i tamo i na sabeti (u novom urengoju su cekali pet dana da dobiju dozvolu za gradiliste)
ako vas nesto interesuje pitajte ako znam podelicu informacije

ovo je prava informacija.hvalaaaaa mnogo.do sada nisam nikada koristio rostelekom,ali ako ima makar jednu crtu signala onda je ok.na nps 2 imao sam njihov MTS i savrseno je radio,a za 160R mesecno imao sam na tlf. neogranicen internet.internet modem nisam nikada nigde koristio ali moji prijatelji imali su Megafonov modem i svi su bili zadovoljni.sto se tice nps11,dok ne proradi relej,a sigurno ce ga postaviti,bice povuci potegni,kao sto je bilo 2009 na nps10,a tamo sam bio.opste upozorenje za sve pusace,pre nego sto dodjete na bilo koje gradiliste ponesite cigarete,tj.zamolite vozaca da se zaustavi kod prve prodavnice.to je uvek bio glavni problem.SRETNO svima koji krecu

On ima 063 i nekada ima signala nekada ne
Ima i beeline modem i karticu i neradi nijedno
u novom urengoju ( tamo su cekali pet dana neku dozvolu za gradiliste ) je kupio rostelekom i ona radi i tamo ii na sabeti
ako vas nesto interesuje ako znam rado cu podeliti informacje

Naravno da ljude sve interesuje. Pisi,kakva je hrana,smestaj,putovanje do tamo,kakvi su sefovi,tempo rada,satnica,ima li prodavnica,gde podici novac I kako,sta se radi na gradilistu pretezno itd. ;)

- - - - - - - - - -

ovo je prava informacija.hvalaaaaa mnogo.do sada nisam nikada koristio rostelekom,ali ako ima makar jednu crtu signala onda je ok.na nps 2 imao sam njihov MTS i savrseno je radio,a za 160R mesecno imao sam na tlf. neogranicen internet.internet modem nisam nikada nigde koristio ali moji prijatelji imali su Megafonov modem i svi su bili zadovoljni.sto se tice nps11,dok ne proradi relej,a sigurno ce ga postaviti,bice povuci potegni,kao sto je bilo 2009 na nps10,a tamo sam bio.opste upozorenje za sve pusace,pre nego sto dodjete na bilo koje gradiliste ponesite cigarete,tj.zamolite vozaca da se zaustavi kod prve prodavnice.to je uvek bio glavni problem.SRETNO svima koji krecu

Lepo,bravo za savet Y

Mozda treba da obratite paznju i na kurs dolara i evra u RF, jer je rublja jako pala u poslednjih par dana. Juce se u Moskvi, ali u gradu, ne na aerodromima, za 200e davalo 10200 rubalja, pa se dobro informisite o kursu kod nasih banaka pre polaska, ako odavde nosite rublje.

Malena moja :) sigurna si da za 200 eura dobijes 10200 rub.? Ako je rublja otisla dole moguce da 10.200 rub mozes dobiti ali za 250 eura ;) I da...mnogo si mi slatka na slici :)

Malena moja :) sigurna si da za 200 eura dobijes 10200 rub.? Ako je rublja otisla dole moguce da 10.200 rub mozes dobiti ali za 250 eura ;) I da...mnogo si mi slatka na slici :)

Sigurna sam. Prekjuce u sred Moskve je za te novce dobijeno 200e. Posto ne verujes, uveri se sam. Ima i u grafikonima...:rtfm: :manikir: A opcija koju ti pominjes 10200rub / 250e je bila do pre izvesnog vremena.
http://www.sberbank.ru/moscow/ru/quotes/currencies/

nasla sam to za skajp kredit ali mora da se plati u evrima sto me muci jer nemam deviznu platnu karticu,vec danima razmatram tu opciju a kredit se nagomilava :)
Ne treba ti devizna, mozes sa bilo koje kartice, kreditne ili debitne dinarske i zoves na mobilni rostelekom ! Minut je oko 8 din. a imas i ino-kol kartice u mts ali je minut 18 din. a kartice su od 200 i 500 din.

ja sam na fixnom telefonu ukljucila ABA TEL ,,,i meni je ok ,,,koliko potrosis toliko dodje racun,,,minut im je oko 17 din ,,,ne juris se nigde ,,,mesecno stigne racun , i to je to ,,,

Registruj se na Arin d.o.o i tu mozete uplatiti kredita koliko hocete, bez ikakvih platnih kartica. Posalju vam instrukcije za placanje, Imaju i tehnicku podrsku koja ce vam pomoci. Prosto ko pasulj !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back