Zasto tako malo pisete o NPS15?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto tako malo pisete o NPS15?
Ide moj brat tako da i mene zanima isto sto i Vas.
Moze mi neko odgovoriti jel zna za alk ++ i ide li neko preko Sida u martu u Krasnodar
viza mi pocinje 17 marta,da li to znaci da je to krajnji datum do kog moram biti u Rusiji?... ili moze da se desi da mi kupe kartu i posle tog datuma?
Bonus pitanje ,,,LEKARSKI odradjen u Tjumenu ,,,koliko vaziii,,,,da li iko zna mozda ,,,
ja se izvinjava sto ovako upadam, pratim vas vec duze vreme, ali nisam imala sta pametno da napisem... kod nas je odprilike ista situacija kao i kod ostalih koji cekaju duze vreme. suprug je odradio lekarske preglede u oktobru i novembru, od tada su ga jos par puta zvali da mu potvrde da ce ici i nista... prosle nedelje je isao u Velestroj i receno mu je da se jos uvek ceka priglasenje i da su dokumenta poslata u moskvu jos 23.11.2013. i da ocekuju svaki dan da stigne. zanima me da li je jos neko imao takvo iskustvo da ceka priglasenje mesecima... Pozz
- - - - - - - - - -
bravar je po struci i ceka za Sabettu
Cekaju se navodno vize, danas sam zvao ambasadu i nisu pasosi predati .Kada sam njima to rekao , odgovor je bio da se rade papiri u Sarajevu i vize i sad je umesto 10-og 20-ti rok za odlazak
nas 30 tak je cekalo za sabetu od septembra,i samo meni i jos dvojici drugara je stiglo priglasenje...kod ostalih jos uvek nista! sabeta je u pitanju
ja se izvinjava sto ovako upadam, pratim vas vec duze vreme, ali nisam imala sta pametno da napisem... kod nas je odprilike ista situacija kao i kod ostalih koji cekaju duze vreme. suprug je odradio lekarske preglede u oktobru i novembru, od tada su ga jos par puta zvali da mu potvrde da ce ici i nista... prosle nedelje je isao u Velestroj i receno mu je da se jos uvek ceka priglasenje i da su dokumenta poslata u moskvu jos 23.11.2013. i da ocekuju svaki dan da stigne. zanima me da li je jos neko imao takvo iskustvo da ceka priglasenje mesecima... Pozz
[COLOR="sil
bravar je po struci i ceka za Sabettu
jos uvek niste otisli ili?
Kakve sad veze ima Sarajevo, ne razumem?
Nerazumem ni ja,nekom to kaze a nekom da su u supu jos na proveri![]()
Moj suprug je cekao priglasenje za Sabettu malo vise od 4 meseca i posle jos dve nedelje do polaska. Bilo je nekih koji su cekali i 5 meseci tako da mislim da cete svi vi uskoro otici !!!![]()
nek vam je srecno,,,njemu posebno sto manje zime ,,,Posle 20-tak dana odmora dragi 10-tog putuje nazad na nps 2.
Usput,a kad će plata?![]()
Posle 20-tak dana odmora dragi 10-tog putuje nazad na nps 2.
Usput,a kad će plata?![]()
ej pa srecnooo...ma cek da ode, da mozes na tenane da je trosis
![]()