Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se izvinjava sto ovako upadam, pratim vas vec duze vreme, ali nisam imala sta pametno da napisem... kod nas je odprilike ista situacija kao i kod ostalih koji cekaju duze vreme. suprug je odradio lekarske preglede u oktobru i novembru, od tada su ga jos par puta zvali da mu potvrde da ce ici i nista... prosle nedelje je isao u Velestroj i receno mu je da se jos uvek ceka priglasenje i da su dokumenta poslata u moskvu jos 23.11.2013. i da ocekuju svaki dan da stigne. zanima me da li je jos neko imao takvo iskustvo da ceka priglasenje mesecima... Pozz

- - - - - - - - - -

bravar je po struci i ceka za Sabettu

evo i meni konacno dobrih vesti.boban iz velestroja mi javlja da sam konacno odredjen za sabetu i da sada samo cekam poziv iz kol centra.ceka se da se kupi karta.ajd i to cudo da vidimo.svima sve najbolje

ja se izvinjava sto ovako upadam, pratim vas vec duze vreme, ali nisam imala sta pametno da napisem... kod nas je odprilike ista situacija kao i kod ostalih koji cekaju duze vreme. suprug je odradio lekarske preglede u oktobru i novembru, od tada su ga jos par puta zvali da mu potvrde da ce ici i nista... prosle nedelje je isao u Velestroj i receno mu je da se jos uvek ceka priglasenje i da su dokumenta poslata u moskvu jos 23.11.2013. i da ocekuju svaki dan da stigne. zanima me da li je jos neko imao takvo iskustvo da ceka priglasenje mesecima... Pozz

- - - - - - - - - -

nas 30 tak je cekalo za sabetu od septembra,i samo meni i jos dvojici drugara je stiglo priglasenje...kod ostalih jos uvek nista! sabeta je u pitanju

[COLOR="sil

Meni je predato jos 1 Oktobra i jos cekam! Vezano za Sabettu

POZZ,HITNO MI TREBAJU INFORMACIJE ZA PURPEN,NISAM SKONTALA JEL TO MESTO ILI GRADILISTE.INTERESUJE ME TEMPERATURA,KOJE MREZE RADE,DA LI IMA NETA,SMESTAJ............SVAKA INFORMACIJA DOBRO DOSLA.TREBA SUPRUGA IZ TJUMENA TAMO DA PREBACE.UNAPRED HVALA NA INFORMACIJAMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back