JELENA8521
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
Juce je mom dragom karta najavljena,jutros je kupljena i ide u subotu na Grusevaju.....U 365 dana bio je samo 36 dana kuci.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce je mom dragom karta najavljena,jutros je kupljena i ide u subotu na Grusevaju.....U 365 dana bio je samo 36 dana kuci.....![]()
![]()
![]()
gde si u c.g.mozda ti je bolje ostati na plus 12 nego ici na minus 35
pozz forumasi....jedna mala novost...danas u posle podne su zvali iz VELESSTROJ-a...stiglo priglasenije...navodno odobrena RADNA viza od 15.01. do 15.04.....
***** ti ovah posrani velestroj,dabogda se zapalio...septembra sam odradio lekarski,navodno po hitnom postupku nam se rade papiri i jos cekamo...i jutros kolega bio do firme i rekli mu da pre polovine marta necemo otice...pa dokle vise ovako!!
Pozdrav svima...Ja sam trenutno na NPS2 Kujumba-Taiset. Ako neko skoro treba da dodje ovamo,spremite se dobro,ovde je -40-50 temperatura konstantno....![]()
Juce je mom dragom karta najavljena,jutros je kupljena i ide u subotu na Grusevaju.....U 365 dana bio je samo 36 dana kuci.....![]()
![]()
![]()
Знало се десити некима да аконтација касни и више од два месеца, мада то није чест случај. Деси се нека грешка код њих ништа намерно. Зови, буди упорна.Da li se nekome desilo da akontacija kasni 2 nedelje. Naime muž otišao 17.01. i još ništa nije leglo. U firmi se naravno hronično niko ne javlja ili je isto tako hronično zauzeto....
Trustnoone,ja trebam doci,armirac sam rekli su mi pocetkom februara...jel imas informacuju kad novi stizu tu.
Marko Tod - farbar dam po zanimanju,inace nas ima oko 20-tak koji cekamo za sabetu od septembra...
Знало се десити некима да аконтација касни и више од два месеца, мада то није чест случај. Деси се нека грешка код њих ништа намерно. Зови, буди упорна.
Ja sam 16og 09. stigao u Tyumen a akontacija mi je bila 3.oktobra.Znaci otprilike nepisano pravilo posle pola meseca isplacuju sa platom koju duguju,ili u mom slucaju dan posle plate.
pozdrav svima,pravi ste.