veseligeometar
Početnik
- Poruka
- 21
и моје, највише из Лознице.. има тамо нека опасна агенција или јака веза при фирми![]()
Nazalost ni jedno ni drugo,nego muka naterala ljude jer u Loznici nema posla.Surovo ali istinito
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
и моје, највише из Лознице.. има тамо нека опасна агенција или јака веза при фирми![]()
Hvala clanovima badnjara i Miomir Dumitrov na iscrpnim i dosta preciznim odgovorima.
Mislim da nisam previse probirljiv sa hranom a navikao sam na los smestaj jer dooosta u zivotu idem da kampujem pa mislim da necu oskudevati sa tim. Jedino sto ne volim zimu, ali navicicu i na to. Mada covek kada vidi i dobije prokleti dinar na sve zaboravi.Pa cak bukvalno i da mu nogu odseku...
Ja bih trebao da idem preko coveka iz Beograda cinimi se zovu ga mane.![]()
Nazalost ni jedno ni drugo,nego muka naterala ljude jer u Loznici nema posla.Surovo ali istinito
Nema na cemu. Ako ti treba broj nekog iz ALK++ direktno poslacu ti u pp. Da bih izbegao placanje ljudima koji su inace vec placeni da nadju ljude da rade. Ja sam se opekao ali nisam imao nikog da mi to kaze
Нема посла ни у другим градовима. Ако нису агенције и везе онда имају МНОГО среће. СуперNazalost ni jedno ni drugo,nego muka naterala ljude jer u Loznici nema posla.Surovo ali istinito
па не чекају сви..Slazem se !!! A da ima agencija i veza ne bi ljudi cekali u Velestroju po par meseci da ih pozovu !!!
Pozdrav mamicePa di si tiiiiiiiii.........mmmmm?![]()
ps stigla majka......svima odobrene poruke iako su iste
![]()
Ako mi ruski nije zarđo, to znači - " u firmi sve u redu, ako bude posla " . Je l tako, Vladane ?
Veliki pozrav za mamicu i sve forumase uredno vas pratim,super ste.
е сад оно што је много битно да ти што пре купе карту, што пре купе дуже ћеш остати.. хе-хеpozz forumasi....jedna mala novost...danas u posle podne su zvali iz VELESSTROJ-a...stiglo priglasenije...navodno odobrena RADNA viza od 15.01. do 15.04.....
Čestitam, Jaguar. A gde ideš ?
iskreno neznam...govorili su mi pre da je NPS2 u pitanju...ja sam trenutno na terenu u c.gori,baksuz bas danas mi baterija crkla pa su zvali suprugu...too mi je ona prenela...i oca su zvali pa sam i od njega pokupio te informacije...navodno zvace me sutra ponovo....baterija je puna...