LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.661
VRATITE SE MALO UNAZAD IMA OVDE LJUDI IZ VELESTOJA KOJI ME ODLICNO POZNAJU PA SE RASPITAJTE KO SAM I STA SAM I DA NIKOM NISAM ODMOGO AKO NISAM MOGAO DA POMOGNEM
mala slova se koriste, inače sve brišem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VRATITE SE MALO UNAZAD IMA OVDE LJUDI IZ VELESTOJA KOJI ME ODLICNO POZNAJU PA SE RASPITAJTE KO SAM I STA SAM I DA NIKOM NISAM ODMOGO AKO NISAM MOGAO DA POMOGNEM
pa milane ja i tebe nerazumem ni pola vas ovde na ovom forumu,za tebe pitanje od kada ti radis u velestroju.ima tu ljudi koji su kao i ja u velestroju bili dok je bio amerko pa hopex pa nelupamo ovakve gluposti ko ti.pitanje za tebe dali si upoznat da su ljudi iz velestroja za tjumen isli carter letom od beograda .pa je napravljen prekrsaj jel je to protiv zakona gde su ljudi vraceni nazad i na svu srecu zavrsilo se ok jel su mogli 5 godina zabranu da dobiju,ima tu niz nepravilnosti to znaju stari radnici kroa kakva sranja su prolazili.nemoj da lupetas koje ti garancije imas u velestroju kad pola vas ide na turisticku vizu sa presecima navedi mi tu garanciju u velestroju.ja sam prvi za taj posao od 1300 rekao da je malo.a ti sto si ovo odgovorio je smesno
Ауу пријатељу па то је премало.i uspeo sam i do sad sam zaradio 1330 dolara i jos imam ova dva dana do kraja.
Sabetanci ima li koga jel ste zivi ljudi ili se spremate za novu godinu,![]()
Ocemu pricamo ,milane to opet lupas, pa to sto nisu dobili zabranu je sreca'a jel nije dovoljno to sto su te ljude zajebali pa vratili kuci,toliko o postenju velestrojaPa da ja tebe pitam a zasto nisu dobili zabranu jel zato sto su dosli carter letom ili zato sto je stala firma iza njih,NERAZUMEM,,Svi koji i idu na turisticku ni jedan radnik velestroja nije zavrsio u pritvoru ili migracionoj,verovatno zato sto su lepi...Nepravilnosti ima svuda ali se zna do koje granice krsenja tih nepravilnosi moze pokriti firma i toga se pridrzava,
Ocemu pricamo ,milane to opet lupas, pa to sto nisu dobili zabranu je sreca'a jel nije dovoljno to sto su te ljude zajebali pa vratili kuci,toliko o postenju velestroja
nemam ja nista protiv tebe nego me nervira kada dizete taj velestroj u nebesa a i sami vidite koliko vas j... a nerazum no covek je trazio ljude vi ga napadate prevara pa nije veruj mi samo velestroj u rusiji. I ovde moze da i on da postavi sta hoce za rusiju, jel je ova tema posao u rusiji a ne posao u velestroju. I ovog puta te pozdravljam i zelim ti da odes jel vidim nikako da odes.kod tebe se sve vrti oko srece ti da krenes da uplacujes loto mozda i dodje neka sedmica,cut ovi se vratili u drugim firmama pravac migraciona nema vracanja,,,,svako ima svoje misljenje ok i to ne osporavam.Po tvome u Velestroju treba da zaposle Suzanu Mancic,te sreca za bubanj,te sreca sto nisu dobili zabranu,itd.itd.pozdrav neznam cime sam te izazvao za ovakve komentare ali mislim da svako moze da kaze ono sto misli,a ti me prozivas bez preke potrebe.
nemam ja nista protiv tebe nego me nervira kada dizete taj velestroj u nebesa a i sami vidite koliko vas j... a nerazum no covek je trazio ljude vi ga napadate prevara pa nije veruj mi samo velestroj u rusiji. I ovde moze da i on da postavi sta hoce za rusiju, jel je ova tema posao u rusiji a ne posao u velestroju. I ovog puta te pozdravljam i zelim ti da odes jel vidim nikako da odes.
Koliko razumeh,covek je u radionici Cekistov.Tamo se pise 10,5sati,manja dnevnica ver 5dolara i to je to,covek posteno pise isamo napred.Ауу пријатељу па то је премало.На другим градилиштима не би добио испод 1330 ЕВРА. Тај Тјумен је несрећа платежном смислу.
Da li neko ima informacije da li jos uvek u rusiji I gde radi Strojinternacional iz bajine baste?2008 to je bila dobra I pouzdana firma.radila je u skovorodinu I aldanu...
Ta firma ja radila do 31.marta 2011 za Velestroj, a poslednje gradilište im je bilo Nps.13. Vlasnik Strojinternacionala je bio oženjen sa ćerkom jednog od glavnih ljudi u Velestroju i zahvaljujući tome dobijao je poslove na sličnim lokacijama kao i Hopex. Međutim, nešto je se pokarabasio sa tom Ruskinjom. pa je izgubio taj posao. Posle toga je skupljao ljude za Soči, ali nije mi poznato gde je sad trenutno. Ako želiš, mogu se raspitati jer poznajem neke iz te firme.
dali znate kako je u Sabeti,tata je danas stigao tamo iz Samare,dali je jako hladno kakvi su uslovi.Hvala unapred![]()
Ima li novosti kad ce plata![]()
pa hajde danas , ne mora bas sutra ,,,,,,samo da bude ...danas su resili da se ne javljaju na telefonali kako smo naculi plata danas ili sutra
pa hajde danas , ne mora bas sutra ,,,,,,samo da bude ...![]()
Sujeverje?jooj i ja iscekujem danas...ali moj muz je cuo na gradilistu se prica da ponedeljkom nikad ne isplacuju plate....to je neko sujeverje
danas su resili da se ne javljaju na telefonali kako smo naculi plata danas ili sutra
xaxaa hvala ti od srca ocigledno da nemam srece,pozzzz
Nije da nemas srece nego radis za Velestroj to sto radis blatis sve one koji su bili zajebani od strane Velestroja,jer da si obican radnik isao bi negde da radis a nebi pljuvao po svakom ko kaze istinu o Velestroju.A na tom carter letu sam bio i ja pa kad bi ti rekao da Velestroj nije nista uradio povodom toga ti ces mi reci da lazem ,bilo je i batina na V1 od strane milicije tada postoji snimak na youtube.I jedva sam iskukao da mi ne udare zabranu kad sam prelazio u Moskvi.BOLEO IH K...C za sve nas a bilo nas je 173 ili 4 coveka.