Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postovanje ovako stoje stvari sad trenutno imamo potrebu za variocima,keramicare,zidarima ,armiracima ,molerima tesarima ,plata fiksna 1300$ stan i hrana dve nedelje u mesecu radne do 14 h i dve neradne imace potrebe da se rade i druge delatnosti tipa postavljanje vrata prozora linoleuma radno vreme od 8-00 do 20-00
ako ste zainteresovani javite se putem maila. uvozizkine@hotmail.rs

Ko to ``MI``? Ako ste ozbiljna firma onda se predstavite i navedite osnovne podatke. A ako ste privatna lica čime garantujete da nećete izraditi ljude. A plata je mala u odnosu na skoro 400 radnih sati.

LJUDI TO JE STO JE JA NECU DA OBECAVAM MILIONE AKO VAM LEPSE ZVUCI 2500$ A DA DOBIJETE 1200-1300 TO OVDE NEMA KAO STO ZNATE NEMA NI U SRBIJI POSLA JA SAM U OVOJ FIRMI DIREKTOR ZA NADZOR NEMAM POTREBU DA KRIJEM NISTA FIRMA SE ZOVE MONOLIT HOLDING I RADOVI CE TRAJATI DO 2019 G ZA SADA I RADE SE PAPIRI NA GODINU DANA I NEMOJTE BITI CINICNI .JER SA TAKVIMA UOPSTE NEMAM POTREBU DA RAZGOVACAM JA VAM NE DAJEM PARE NITI IMAM ISTA OD TOGA SAMO ZELIM DA UZ SVOJIE DRUGARE KOJI DOLAZE POMOGNEM JOS NEKOM NIKOG NE TERAMO SA PUSKOM I SAM ZNAM DA JE MALO ALI JOS NEMOGU DA UTICEM NA POVECANJE.

PAPIRI SE RADE NA GODINU DANA IDE VISA PO NAJMU JEDINA PRAVA RADNA VIZA U OSTALOM JA OVDE PRIMAM PLATU ZA SVOJ DEO POSLA A U SRBIJI NEMOZES NI DA POMOGNES NEKOM DA NE ISPADNES GRBAV TOLIKO OD MENE NECU VAS VISE ZAMARATI KOME TREBA POSO POMOCICU MU OKO SKUPLJANJA DOKUMENTACIJE A KOME NETREBA NEKA CASKA OVDE ZELIM VAM SVIMA SRECU U PRONALAZENJU POSLA IZ SNOVA

LJUDI TO JE STO JE JA NECU DA OBECAVAM MILIONE AKO VAM LEPSE ZVUCI 2500$ A DA DOBIJETE 1200-1300 TO OVDE NEMA KAO STO ZNATE NEMA NI U SRBIJI POSLA JA SAM U OVOJ FIRMI DIREKTOR ZA NADZOR NEMAM POTREBU DA KRIJEM NISTA FIRMA SE ZOVE MONOLIT HOLDING I RADOVI CE TRAJATI DO 2019 G ZA SADA I RADE SE PAPIRI NA GODINU DANA I NEMOJTE BITI CINICNI .JER SA TAKVIMA UOPSTE NEMAM POTREBU DA RAZGOVACAM JA VAM NE DAJEM PARE NITI IMAM ISTA OD TOGA SAMO ZELIM DA UZ SVOJIE DRUGARE KOJI DOLAZE POMOGNEM JOS NEKOM NIKOG NE TERAMO SA PUSKOM I SAM ZNAM DA JE MALO ALI JOS NEMOGU DA UTICEM NA POVECANJE.

Hvala tebi e tako si mogo da objasnis i sa malim slovima,lepo sve je sada jasno vidis da moze,hvala ti puno.......Niko nije cinican ali posto si u ovovm poslu i sam znas koliko ima prevaranata i koliko su ljudi ispastali zbog necije halapljivosti,pa shodno stim treba napraviti pristup da svako ko procita stvori sliku o kakvoj je firmi rec....

Poslednja izmena:
VI DA STE OCAJNI RADILI BISTE SVE A NEBI TAKO GOVORILI TO JE STO JE IDITE U VELESTROJ PA RADITE JEDAN ILI DVA MESECA U GODINU DANA PA I JOS AKO VAM NESKINU SATE KO MENI IZ CISTA MIRA ONDA STE USPELI

Citao sam malo tvoje poruke na forumu,pa i nemas bas tako lose iskustvo u velestroju vidim da si bio zadovoljan sa velestrojem,,,,,a cekao si zato sto ti je takva struka moler,ili lose ocene kada si bio u Tjumenu.pozzz

Čovek je naveo uslove koje firma nudi, znamo i ime firme, i da se dobija radna viza na godinu dana. Pošteno. Pa kome odgovara, odgovara.

VI DA STE OCAJNI RADILI BISTE SVE A NEBI TAKO GOVORILI TO JE STO JE IDITE U VELESTROJ PA RADITE JEDAN ILI DVA MESECA U GODINU DANA PA I JOS AKO VAM NESKINU SATE KO MENI IZ CISTA MIRA ONDA STE USPELI
Evo prvo sam ti odgovorio na pp a sad i na forumu
Ja radim u Velestroju evo ovo mi je prvi mesec koji jos nije gotov i mogu da kazaem da sam zadovoljan jes da se radi ali ja se trudim da radim i prekovremeno i uspeo sam i do sad sam zaradio 1330 dolara i jos imam ova dva dana do kraja. Prema tome imam vise nego sto ti nudis.Imam papire na 6 meseci i za sad nemislim da menjam firmu hvala na ponudi ali ne. Ovo je moj odgovor i na pp koji sam ti poslao druze jer u poruci nisam znao o cemu se radi i koja firma je u pitanju jer nisi naveo.
Pozdrav svima koji putuju Sretna NOVA GODINA svima i sretan BOZIC ako se necujemo dotle da vam pozelim sve najbolje u zivotu svima:konfete::zjelka3::zjelka2::zjelka::deda::deda:

Citao sam malo tvoje poruke na forumu,pa i nemas bas tako lose iskustvo u velestroju vidim da si bio zadovoljan sa velestrojem,,,,,a cekao si zato sto ti je takva struka moler,ili lose ocene kada si bio u Tjumenu.pozzz

DA RADIO SAM KAO GIPSAR INACE SAM INZINJER . E TO JE OCAJ O KOME SAM VAM PRICAO KADA INZINJER MORA DA RADI KAO GIPSAR JER IM INZINJER NIJE BIO POTREBAN U TOM MOMENTU A JA MORAM DA HRANIM PORODICU JER OD KUKANJA O OCAJU PO FORUMU NEMAM NISTA. HVALA BOGU DA SE SITUACIJA OKRENULA U MOJU KORIST . A NIJE BILA OCENA U PITANJU VEC POLOVODJA KOJI JE PO ZANIMANJU COBAN PRITOM NEMA ISKUSTVA U GRADJEVINI I KOJI JE GLEDAO SAMO DA MU PRODJE DAN U IZIVLJAVANJU NAD VREDNIM I RADNIM LJUDIMA, JA SRECOM NISAM IMAO PROBLEMA SA NJIM I U TOJ FIRMI SI DOBAR SAMO AKO SE DERES I ***** LJUDE A AKO SI STRUCNJAK KAO MNOGI MAJSTORI KOJI SAD VISE NECE DA RADE U TOJ FIRMI JER SE NE CENI RED NEGO ROD NECES RADITI

VRATITE SE MALO UNAZAD IMA OVDE LJUDI IZ VELESTOJA KOJI ME ODLICNO POZNAJU PA SE RASPITAJTE KO SAM I STA SAM I DA NIKOM NISAM ODMOGO AKO NISAM MOGAO DA POMOGNEM
Ne znam sta da ti kazem...Nego,sve mi se cini da si ti inzenjer kao sto je nas prCednik,ako cemo iskreno.Ne znam ko ti je prodao diplomu,i za koliko,ali ja licno,kad bi me covek koji se predstavlja kao inzenjer,a pri tom pise bez malog slova,tacke,zareza,a da ne pominjem izraze POMOGO,ODMOGO,INZINJER,POSO itd...pozvao da radim u inostransvu....ne bih za takvog ni seno otisao da kupim u susedno selo,a kamoli u Rusiju,gde su zakoni o migrantima iz godine u godinu sve stroziji...Ko hoce,neka mu je dragi Bog u pomoci pored takvih inzInjera...
Dugo vas pratim i redovno citam sve vase komentare,pa rekoh da vam se pridruzim...:zjelka2:

Pozdrav,Anja,dobrodosla!!!:zjelka2::grudvanje3::cvet:

Ne znam sta da ti kazem...Nego,sve mi se cini da si ti inzenjer kao sto je nas prCednik,ako cemo iskreno.Ne znam ko ti je prodao diplomu,i za koliko,ali ja licno,kad bi me covek koji se predstavlja kao inzenjer,a pri tom pise bez malog slova,tacke,zareza,a da ne pominjem izraze POMOGO,ODMOGO,INZINJER,POSO itd...pozvao da radim u inostransvu....ne bih za takvog ni seno otisao da kupim u susedno selo,a kamoli u Rusiju,gde su zakoni o migrantima iz godine u godinu sve stroziji...Ko hoce,neka mu je dragi Bog u pomoci pored takvih inzInjera...

A VIDIM VI STE LEKTOR PISEM VELIKIM SLOVIMA ZATO STO MI NERADI KAPSLK, A I NEZNAM UOPSTE STO POKUSAVAM DA POMOGNEM NEKOM U DANASNJE VREME TO JE LUDOST JER JE MNOGO ONIH KOJI SU PAMETNI I ZABORAVITE SVE OVO NECU ODGOVARATI NA MAIL NIKOM SRECNO .

Pozdrav,Anja,dobrodosla!!!:zjelka2::grudvanje3::cvet:

hehehehe... :respekt:

E ako si mu rekao,vala bas je navalentan z:hm:

DA RADIO SAM KAO GIPSAR INACE SAM INZINJER . E TO JE OCAJ O KOME SAM VAM PRICAO KADA INZINJER MORA DA RADI KAO GIPSAR JER IM INZINJER NIJE BIO POTREBAN U TOM MOMENTU A JA MORAM DA HRANIM PORODICU JER OD KUKANJA O OCAJU PO FORUMU NEMAM NISTA. HVALA BOGU DA SE SITUACIJA OKRENULA U MOJU KORIST . A NIJE BILA OCENA U PITANJU VEC POLOVODJA KOJI JE PO ZANIMANJU COBAN PRITOM NEMA ISKUSTVA U GRADJEVINI I KOJI JE GLEDAO SAMO DA MU PRODJE DAN U IZIVLJAVANJU NAD VREDNIM I RADNIM LJUDIMA, JA SRECOM NISAM IMAO PROBLEMA SA NJIM I U TOJ FIRMI SI DOBAR SAMO AKO SE DERES I ***** LJUDE A AKO SI STRUCNJAK KAO MNOGI MAJSTORI KOJI SAD VISE NECE DA RADE U TOJ FIRMI JER SE NE CENI RED NEGO ROD NECES RADITI

Ovo za poslovođe si u pravu. Čast izuzecima, ali većinom su primitivci i neznalice svog posla. Iživljavaju se na majstorima, koji mogu od ničega da ih naprave. S obzirom da takvih ima na svim gradilištima, očigledno je da izlaze iz istog kalupa tj. tako su naučeni na kratkom psiho seminaru pre polaska. Ali šta da se radi, takva je politika firme i tu se ništa ne može. Uostalom, nije Velestroj jedina firma gde ima posla. A i tema je ‚‚‚posao u Rusiji‚‚ a ne ‚‚posao u velestroju‚‚.

Ovo za poslovođe si u pravu. Čast izuzecima, ali većinom su primitivci i neznalice svog posla. Iživljavaju se na majstorima, koji mogu od ničega da ih naprave. S obzirom da takvih ima na svim gradilištima, očigledno je da izlaze iz istog kalupa tj. tako su naučeni na kratkom psiho seminaru pre polaska. Ali šta da se radi, takva je politika firme i tu se ništa ne može. Uostalom, nije Velestroj jedina firma gde ima posla. A i tema je ‚‚‚posao u Rusiji‚‚ a ne ‚‚posao u velestroju‚‚.

U Veless-BG ima cak naredba da sefovi ne smeju da se druze sa radnicima privatno...Ima situacija da su sefovi ribani sto u toku meseca nikoga nisu kaznili.Svega ima,ali je najmanje sefova koji su znanjem dosli do tog mesta.Kod njih cak ni veza ne radi,jedino je bitno koliko si poslusan direktorima ili koliko drukas druge.Meni se to nije svidelo,i zato sam napustio celu tu pricu sa Hopeksom (Veless-BG).
I ja se slazem,cast izuzecima.
Tema jeste posao u Rusiji,niko nije ni sporio,ali neke stvari jednostavno ne idu jedni sa drugim.Niko njemu nije zabranio da koliko hoce ovde reklamira svoj biznis,kako to vole da zovu.

nasao Sam firmu na netu ruska firma radi dosta velike objekte, a da IMA prava IMA svako pa nevrtise sve oko tog velestroja, pa I ja I mnogo drugih ljudi je napustilo velestroj zbog zavlacenje, to Ste vec svi vec I uocili da vas zajebavaju ,ja Sam iskreno ludeo od ides sada ides za 10 pa onda nema karti I svasta pa kad saberes sve u toku godine radis nekada 6 meseci a kolko vidim bice i manje jel bubanj sa pasosima,sve puniji samo srecnici slucajni koga izvuku icice I naravno preko veze

nasao Sam firmu na netu ruska firma radi dosta velike objekte, a da IMA prava IMA svako pa nevrtise sve oko tog velestroja, pa I ja I mnogo drugih ljudi je napustilo velestroj zbog zavlacenje, to Ste vec svi vec I uocili da vas zajebavaju ,ja Sam iskreno ludeo od ides sada ides za 10 pa onda nema karti I svasta pa kad saberes sve u toku godine radis nekada 6 meseci a kolko vidim bice i manje jel bubanj sa pasosima,sve puniji samo srecnici slucajni koga izvuku icice I naravno preko veze

Ta ruska firma verovatno zapošljava samo ruske državljane, kao i državljane bivših sovjetskih republika , zar ne ?

Lepo si ti to sve izdeklemovao,a o onom najbitnijem nista,na koliko se ide ,kakve se vize rade,kakve su garancije firme u smislu sigurnosti radnika dok borave i rade u RF,napisao si kao da saljes ljude da rade u Novi Sad,dzaba im smestaj hrana i zagarantovan poso ako posle deset dana zaglave u zatvor.

pa milane ja i tebe nerazumem ni pola vas ovde na ovom forumu,za tebe pitanje od kada ti radis u velestroju.ima tu ljudi koji su kao i ja u velestroju bili dok je bio amerko pa hopex pa nelupamo ovakve gluposti ko ti.pitanje za tebe dali si upoznat da su ljudi iz velestroja za tjumen isli carter letom od beograda .pa je napravljen prekrsaj jel je to protiv zakona gde su ljudi vraceni nazad i na svu srecu zavrsilo se ok jel su mogli 5 godina zabranu da dobiju,ima tu niz nepravilnosti to znaju stari radnici kroa kakva sranja su prolazili.nemoj da lupetas koje ti garancije imas u velestroju kad pola vas ide na turisticku vizu sa presecima navedi mi tu garanciju u velestroju.ja sam prvi za taj posao od 1300 rekao da je malo.a ti sto si ovo odgovorio je smesno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back