tijana.vit
Primećen član
- Poruka
- 527
Шаљи га на градилиште које је далеко од цивилизације где нема дискотека и искушења.ДаклеМ Сабета, двојка, једанаестица.. немој Тјумен[/QUOTE
A IMA I tamo kuvarica I koje cega,,, no ajd....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шаљи га на градилиште које је далеко од цивилизације где нема дискотека и искушења.ДаклеМ Сабета, двојка, једанаестица.. немој Тјумен[/QUOTE
A IMA I tamo kuvarica I koje cega,,, no ajd....
Радио по дану ил` по ноћи исто ти се пише. Јесте да се у ноћној смени мање ради али не волим ноћ и рефлекторе. Дан је дан па нек прича ко шта хоће.Uuu kakvo ludilo nocna smena se placa normalnom satnicom be uvecanja,,,ja ne verujem,,,
Радио по дану ил` по ноћи исто ти се пише. Јесте да се у ноћној смени мање ради али не волим ноћ и рефлекторе. Дан је дан па нек прича ко шта хоће.
Radih i nocnu. u 17 i20h cekam gazeljku od 20 h radim i 9 10h sled dana sam u smestaju. koliko je to vremena a 10,5 h mi se pisalo.
Dodjoh kuci 22.og vec sutradan pozvali da posaljem pasos,dobre ocene itd,jos dumam a sto vise vidim da nazad mi ne gine .
poz
истина.. бубањ, веза или агенција.. четрто не постојиnjima je bitno samo da su pasosi u bubnju za loto dobitnike pa koga izvuku,a tamo 10000 pasosa,..........tu vi ste u startu pukli jel ovde se vise ni netrudite da trazite da radite a kamoli da radite jel vas zamlacuju idete za 10 dana pa onda za jos 20 i tako .
истина.. бубањ, веза или агенција.. четрто не постоји
veza da to je sigurno jel to znam ,aagencija kada smo mi isli isto je posojala ali to rade sve sa ljudima i zlatiborske povezano uz procenat cela ta garnitura da ih neimenujemo je dobila tada otkaz zbog toga,a sada je bubanj i veza samo veza i sigurno nema cekanja a bubanj je za loto dobitnike koji krpe nedostatak ljudi ,a u tom bubnju 10000 i verujem svakim danom sve vise
ma rade jos sa agencijamaистина.. бубањ, веза или агенција.. четрто не постоји
hahahah dobri ti ovi
Postovanje ovako stoje stvari sad trenutno imamo potrebu za variocima,keramicare,zidarima ,armiracima ,molerima tesarima ,plata fiksna 1300$ stan i hrana dve nedelje u mesecu radne do 14 h i dve neradne imace potrebe da se rade i druge delatnosti tipa postavljanje vrata prozora linoleuma radno vreme od 8-00 do 20-00
ako ste zainteresovani javite se putem maila. uvozizkine@hotmail.rs
TO ISPADA MANJE OD 4 DOLARA SAT, DNEVNICA OTPRILIKE 35 EURA I MANJE ,MALO JE TO PA TO I KUCI OVDE IMAS
pa ovo je katastrofa nasta smo spali,da ides za 950 eura ceo mesec da radis kao majstor ,i to na terenu i na koju hladnocu,pa kod nas ovde obican radnik ima dnevnicu 15 eura nek radi 27 dana u mesecu to ti je 400 eura.
Ja sam ovo shvatio kao provokaciju!?neko hoce da se sali sa ljudima koji koji su ocajni
hahahah dobri ti ovi
Dugo vas pratim i redovno citam sve vase komentare,pa rekoh da vam se pridruzim...![]()
Postovanje ovako stoje stvari sad trenutno imamo potrebu za variocima,keramicare,zidarima ,armiracima ,molerima tesarima ,plata fiksna 1300$ stan i hrana dve nedelje u mesecu radne do 14 h i dve neradne imace potrebe da se rade i druge delatnosti tipa postavljanje vrata prozora linoleuma radno vreme od 8-00 do 20-00
ako ste zainteresovani javite se putem maila. uvozizkine@hotmail.rs