Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radih i nocnu. u 17 i20h cekam gazeljku od 20 h radim i 9 10h sled dana sam u smestaju. koliko je to vremena a 10,5 h mi se pisalo.
Dodjoh kuci 22.og vec sutradan pozvali da posaljem pasos,dobre ocene itd,jos dumam a sto vise vidim da nazad mi ne gine .
poz

Radih i nocnu. u 17 i20h cekam gazeljku od 20 h radim i 9 10h sled dana sam u smestaju. koliko je to vremena a 10,5 h mi se pisalo.
Dodjoh kuci 22.og vec sutradan pozvali da posaljem pasos,dobre ocene itd,jos dumam a sto vise vidim da nazad mi ne gine .
poz

ja dok sam radio nemogu da gresim pisali su sate ok.ocene su isto bile dobre sutradan su nam pasose vec trazili ali opet se cekalo dugo njima je bitno samo da su pasosi u bubnju za loto dobitnike pa koga izvuku,a tamo 10000 pasosa,sve u svemu nista bolje nisam tamo zaradio nego ovde,sami preracunajte ovde za dobrog majstora ako ste to uvek ima posla dal privatno ili na dnevnicu vi ovde morate bar 8 meseci na gradjevini raditi preracunaj te tih osam meseci i sve to koliko vas zavlace tu vi ste u startu pukli jel ovde se vise ni netrudite da trazite da radite a kamoli da radite jel vas zamlacuju idete za 10 dana pa onda za jos 20 i tako ,a vi u glavi imate neke cifre koje mislite tamo cu zaraditi kule i gradove.

истина.. бубањ, веза или агенција.. четрто не постоји

veza da to je sigurno jel to znam ,aagencija kada smo mi isli isto je posojala ali to rade sve sa ljudima i zlatiborske povezano uz procenat cela ta garnitura da ih neimenujemo je dobila tada otkaz zbog toga,a sada je bubanj i veza samo veza i sigurno nema cekanja a bubanj je za loto dobitnike koji krpe nedostatak ljudi ,a u tom bubnju 10000 i verujem svakim danom sve vise

veza da to je sigurno jel to znam ,aagencija kada smo mi isli isto je posojala ali to rade sve sa ljudima i zlatiborske povezano uz procenat cela ta garnitura da ih neimenujemo je dobila tada otkaz zbog toga,a sada je bubanj i veza samo veza i sigurno nema cekanja a bubanj je za loto dobitnike koji krpe nedostatak ljudi ,a u tom bubnju 10000 i verujem svakim danom sve vise

Slažem se sa tobom, to je tačno tako.

Postovanje ovako stoje stvari sad trenutno imamo potrebu za variocima,keramicare,zidarima ,armiracima ,molerima tesarima ,plata fiksna 1300$ stan i hrana dve nedelje u mesecu radne do 14 h i dve neradne imace potrebe da se rade i druge delatnosti tipa postavljanje vrata prozora linoleuma radno vreme od 8-00 do 20-00
ako ste zainteresovani javite se putem maila. uvozizkine@hotmail.rs

Postovanje ovako stoje stvari sad trenutno imamo potrebu za variocima,keramicare,zidarima ,armiracima ,molerima tesarima ,plata fiksna 1300$ stan i hrana dve nedelje u mesecu radne do 14 h i dve neradne imace potrebe da se rade i druge delatnosti tipa postavljanje vrata prozora linoleuma radno vreme od 8-00 do 20-00
TO ISPADA MANJE OD 4 DOLARA SAT, DNEVNICA OTPRILIKE 35 EURA I MANJE ,MALO JE TO PA TO I KUCI OVDE IMAS

Lepo si ti to sve izdeklemovao,a o onom najbitnijem nista,na koliko se ide ,kakve se vize rade,kakve su garancije firme u smislu sigurnosti radnika dok borave i rade u RF,napisao si kao da saljes ljude da rade u Novi Sad,dzaba im smestaj hrana i zagarantovan poso ako posle deset dana zaglave u zatvor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back