Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta je tvoj tata po zanimanju? Mozda nece raditi napolju,sada ima dosta poslova koji se rade unutra.Radi se i napolju,ali znas kako....sve zavisi od sefova,kakav mu je sef. Inace sada uglavnom svugde u Sibiru je veoma hladno. Ako mu uapdne neko gradiliste tj. mesto,lokacija,da nema vetrova ili da nema jacih vetrova onda moze da se podnese "malo" bolje hladnoca,inace ako na tu temperaturu duva vetar koji je jaci od 2m/s veruj mi i nije bas prijatno. Ja sam u Sibiru bio nekoliko puta pa znam. Na moju srecu pa nisam isao kao radnik vec kao poslovodja pa sam mogao i da budem u toplom,ali bilo kad kada sam i ja po ceo dan bio napolju i nije bas prijatno. Bilo je ljudi kojima su se prsti na rukama i nogama promrzli. Ali nemoj da se brines,sad od Decembra pa do kraja Februara imaju pravo da pola sata rade 10-15 min. idu da se greju. Bar je tako bilo gde sam ja bio.Ja sam dozvoljavao radnicima da tako rade.

pa daj boye da ima sefa kao sto ste vi onda,on je tesar ali iygleda je naj manje to radio neynam tacno sta radim ako nije neke sahte mozda nisam sigurna,a kakva su ta odela i ciyme jel toplo odelo:)

Evo i ja da vam samo :bye: .....Nema me vise na forumu,jer sigurno nikoga ne bi zanimalo moje kukumakanje za mojim dragim,koji nece dolaziti kuci do maja.....Velestroje bre pustaj svoje radnike na 3-4 meseca,pa makar i na 10 dana...... :( ....A da pozdravlja vas sve Gile shampion(nas drugar sa foruma) iz hladnog Tjumena.....Mada lepo je se Gile snasao i to u vidu zgodne medicinske sestre,koja uz to jos i zivi sama u stanu...tako da za njega nema zime.Takodje Gile kaze da u Tjumenu ima mnogo Ruskinja koje su i vise nego raspolozene za druzenja sa nasim momcima,cak je doslo i do tuce u nekoj diskoteci i kaze da tamo svi imaju bar po jednu Ruskinju.....E sad sto se tice Kabardinke ova moja nesreca mi se jos nije hvalila mada mi cesto uspotno prepricava razne dogodovstine koje se tamo desavaju....Zato zene nemojte puno da ispitujete svoje muzeve,sto se ne zna to i ne boli......Mada iskreno ja pi*kanim i crkavam i ako cujete za neki "ekces" u Velesstroju da znate da sam ja napravila dragom sacekusu tamo negde na obali Crnog mora....Srdacan pozdrav svima!:bye::besna::evil:

pa daj boye da ima sefa kao sto ste vi onda,on je tesar ali iygleda je naj manje to radio neynam tacno sta radim ako nije neke sahte mozda nisam sigurna,a kakva su ta odela i ciyme jel toplo odelo:)
Sahte su od betona najverovatnije,tako da radi svoj posao,ne brini...Odela su jako topla,vec smo pisali ovde mnogo puta (obicno pred zimu :D )Tako da se ne brines...I kad su ekstremne hladnoce,svi dozvoljavaju da se ugrejes,radi se u etapama.Nikom ne ide u prilog da se radnici povrede ili razbole...

- - - - - - - - - -

Zasad primam ali treba da ga obnovim februara tako da mislim da vise necu imati.Sa ovim prosekom neverujem jer uplate su velike .:think::think:

Mislim da je plata koja se prijavljuje minimalac...Proveri u firmi...

Evo i ja da vam samo :bye: .....Nema me vise na forumu,jer sigurno nikoga ne bi zanimalo moje kukumakanje za mojim dragim,koji nece dolaziti kuci do maja.....Velestroje bre pustaj svoje radnike na 3-4 meseca,pa makar i na 10 dana...... :( ....A da pozdravlja vas sve Gile shampion(nas drugar sa foruma) iz hladnog Tjumena.....Mada lepo je se Gile snasao i to u vidu zgodne medicinske sestre,koja uz to jos i zivi sama u stanu...tako da za njega nema zime.Takodje Gile kaze da u Tjumenu ima mnogo Ruskinja koje su i vise nego raspolozene za druzenja sa nasim momcima,cak je doslo i do tuce u nekoj diskoteci i kaze da tamo svi imaju bar po jednu Ruskinju.....E sad sto se tice Kabardinke ova moja nesreca mi se jos nije hvalila mada mi cesto uspotno prepricava razne dogodovstine koje se tamo desavaju....Zato zene nemojte puno da ispitujete svoje muzeve,sto se ne zna to i ne boli......Mada iskreno ja pi*kanim i crkavam i ako cujete za neki "ekces" u Velesstroju da znate da sam ja napravila dragom sacekusu tamo negde na obali Crnog mora....Srdacan pozdrav svima!:bye::besna::evil:
Док је новаца биће и дружења. Пола од тога што зараде оде на провод и алкохол. После у Србији кукају како им фирма "смањила" сатнице. )))

Zasad primam ali treba da ga obnovim februara tako da mislim da vise necu imati.Sa ovim prosekom neverujem jer uplate su velike .:think::think:
Да ли ја имам право да обновим дечији ако сам незапослен у велестроју а уговор ми траје још неколико месеци?

Sad su me zvali iz Velestroja da mi proglasenje stize do 25.12.2013. za SABETUU i karta mi je rezervisana za 11 januara.......:vatromet::vatromet::vatromet: :orkestar::orkestar:
Честитам!:super:

jel sabeta 2-ka? hvala unapred
Нпс 0

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back