A sta je tvoj tata po zanimanju? Mozda nece raditi napolju,sada ima dosta poslova koji se rade unutra.Radi se i napolju,ali znas kako....sve zavisi od sefova,kakav mu je sef. Inace sada uglavnom svugde u Sibiru je veoma hladno. Ako mu uapdne neko gradiliste tj. mesto,lokacija,da nema vetrova ili da nema jacih vetrova onda moze da se podnese "malo" bolje hladnoca,inace ako na tu temperaturu duva vetar koji je jaci od 2m/s veruj mi i nije bas prijatno. Ja sam u Sibiru bio nekoliko puta pa znam. Na moju srecu pa nisam isao kao radnik vec kao poslovodja pa sam mogao i da budem u toplom,ali bilo kad kada sam i ja po ceo dan bio napolju i nije bas prijatno. Bilo je ljudi kojima su se prsti na rukama i nogama promrzli. Ali nemoj da se brines,sad od Decembra pa do kraja Februara imaju pravo da pola sata rade 10-15 min. idu da se greju. Bar je tako bilo gde sam ja bio.Ja sam dozvoljavao radnicima da tako rade.
pa daj boye da ima sefa kao sto ste vi onda,on je tesar ali iygleda je naj manje to radio neynam tacno sta radim ako nije neke sahte mozda nisam sigurna,a kakva su ta odela i ciyme jel toplo odelo