Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Ona fotka sa golisavim zenskim nogicama na plazi je vec bila postavljena nekad davno u ovoj temi, no nisi nista lose uradio sto je ponovo postavljena ))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Извини друг што ћу те разочарати.... али сам далеко од упућеног у играрије Велес... А то да не може,то они могу да окаче мачку о реп.. Ако ти је пасош код њих,одеш по њега и ћао здраво.. ако га нису неком дали ))) и идеш да радиш преко кога хоћеш...
Ima razlike.A sta si po zanimanju
armirac...tacnije brigadir armiracima zbog iskustva i citanja konstrukcionih planova...tako sam i klasiran na testiranju koje je bilo pre 1mj... p.s.-ako ima razlike napisi...hvala
Pa ja koliko znam moskovski je mnogo ozbiljnija firma sto se toga tice.Brze odradjuju papire,ne moze da te zakaci crna tj.turisticka varijanta i sigurniji su sa platama.Brzo dobijas stalno zaposlenje i redovan si za odlazak kad si kod njih za stalno.Po meni je cilj moskovski Velesstroj.Sto se ovde komentarisalo ovih dana,tamo gde je Srbin gurnuo prste u kasu bezi i ne okreci se.Jos se ovde nisu zalili na Moskovljane.Znam dosta kuvara ,mehanicara,elektricara.
hvala na podrobnom odgovoru...mi koji smo iz r.srpske nemozemo preko beograda vec direkt preko moskve zbog prijave boravka.i ja sam tako nesto nacuo da su rusi malo ozbiljniji od nasih srba...vreme ce pokazati svoje
i jos nesto...koliko sam upucen kada se ide direkt za ruse odmah je radna viza na 6mj...ako gresim neka me neko ispravi...p.s.-jesu li satnice iste bez obzira preko koga se ide beograd-moskva
nek jos neko napise.Moskovljani daju fiksnu platu a srbi na sat.I moze da se dobije prvi put biznis viza.Samnom je dosao lik na biznis vizu.Radi za Moskvu.
Moze i krstarica i BADOOВаљало би пре поласка у Русију инсталирати друштвене мреже типа WHOO, BADOO,а није лоше имати и WHATS APP, VIBER.. користити у слободно време. Видим можете бити на крстарици са двојке, ми на једанаестици нисмо могли.
Извини друг што ћу те разочарати.... али сам далеко од упућеног у играрије Велес... А то да не може,то они могу да окаче мачку о реп.. Ако ти је пасош код њих,одеш по њега и ћао здраво.. ако га нису неком дали ))) и идеш да радиш преко кога хоћеш...
Pa ti ces u obracunu najbolje da prodjes...Neces stici ni dinara da potrosis....
Da li mi neko moze reci neki broj na koji se mogu informisati za rad u Rusiji u firmi Velestroj?Dobio sam tri broja na koja nikoga ne mogu da dobijem![]()
P.S. Firma Velestroj postojiPratio sam ovu temu već par nedeljaOno što mogu reći je da ste jako zanimljiva grupa ljudi i rešio sam da se registrujem i postavim par pitanja!
1. Kako mogu stupiti u kontakt sa firmom Velestroj a da to nisu posrednici,ortakovi ortaci,"provereni ljudi"itd?
2.Da li neko ovde moze da mi kaže da li su oni i dalje firma koja postoji i zapošljava ljude za rad u Rusiji?
3.Molim Vas samo da me ne vraćate na prethodne strane da čitam ako neko ima info a ne bi da smara ostale sa odgovorom na moja pitanja bio bih zahvalan da me kontaktira na Nexy032@gmail.com
4.Hvala unapred![]()
Ja povlacim nogu jos sutra sabajle, glup sam ispao sto se nisam dobro informisao, opalicu dva puta na turisticku da se zalebim malo pa cu posle da kalkulisem. Racunao sam da ce da me pozovu pred kraj sezone ali evo doci ce druga a ja jos cekam porodilje koje su me oberucke primile uz gomilu lazi tipa , danas sutra.Nastave li dalje sa ovakvom poslovnom politikom, a ne upućuje nista da će se promeniti, mišljenja sam da će sve više biti onih koji će povlačiti dokumentaciju!!!
Ja povlacim nogu jos sutra sabajle, glup sam ispao sto se nisam dobro informisao, opalicu dva puta na turisticku da se zalebim malo pa cu posle da kalkulisem. Racunao sam da ce da me pozovu pred kraj sezone ali evo doci ce druga a ja jos cekam porodilje koje su me oberucke primile uz gomilu lazi tipa , danas sutra.
maj darling je krenuo jutros sa 11-icesize sutra u 22h
![]()