Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чуо сам да ће плата да легне пре нове године јер фирма воли раније да обрачуна исплате. Тако да верујем сад нам следи опет плата 1,2 децембра, а следећа пред крај децембра.

Ако ти је везани лет пртљаг чекаш у Тјумену и онда бај бај сендвичи немој да ме кунеш молим те
drnjaca prijatelju daj boze da plata i bude da mi porodica ima kesa jer samo sam ja radio u porodici ostavljam ih da prozive mesec dana sa 200 eura a nadam se da ce im biti dovoljno. A ako mi je vezan prtljag onda cu da idem u tu prodavnicu sto napisa pa da trosim malo rublje jedva sam ih nasao nema niko

Микице срећан ти пут! Твоје позитивно размишљање је много допринело овој теми. Кад нађеш времена у Тјумену јави се на тему ако можеш.

Чуо сам да ће плата да легне пре нове године јер фирма воли раније да обрачуна исплате. Тако да верујем сад нам следи опет плата 1,2 децембра, а следећа пред крај децембра.

postovanje forumasi....trenutno me jedna stvar zbunjuje sa obzirom da su na razgovoru rekli da je prva plata tek posle 2,5mj...moze li mi neko reci za koji mjesec treba da legne plata 1-2 decembra...hvala

bio sam u imd metalu u lestanima inace firma VELESTROJ dao sam kpije licne pasosa i diplome...prijavio sam se za obuku zavarivaca rekli u da ce me pozvati za od prilike mesec dana na obuku pa oko februaru da me salju u rusiju..proslo je oko 15 dana zna li neko nesto vise o tome i da li ce me pozvati rekli su mi da ce me pozvati 100% mada opet bih da cujem nesto od vas

prijavio sam se u VELESTROJ isao sam u imd metal lestane dao sam kopije dokumenata i prijavio se za obuku varioca rekli su da ce me pozvati za mesec dana i da dodjem kod njih na obuku koja traje mesec dana..da li neko zna nesto vise o tome i da li ce me pozvati..

Evo i od mene par slika iz Socija gde sam bio pa uzivajte dok nepostavim nove slike iz Tjumena
Crkva u Sociju.jpg
Fotografija0,035.jpg
Fotografija0045.jpg
Fotografija0048.jpg
Fotografija0134.jpg

Bice uskoro u Decembru ce te ici svi a mozda i ja izgleda da je Velestroj ispucao kvote za ovu godinu jel svaka firma koja posluje u Rusiji ima odredjen broj kvota za vize i zelene kartone izgleda da je ostalo jako malo i to cuvaju za samo hitne slucajeve tako da u decembru 100% ce se ici u velikim turama :D

Nerazumem Jovane prijatelju o kakvim kvotama pricas to ne postoji.....a decembar je jos uvek 2013 g. kolko ja znam nije pocetak druge godine,,,to o kvotama su prazne price i izgovori,,,,,,ali sta ce mo kada moramo da verujemo da nam niko nije rekao za oktobar nego da je planirano za novembar,tako ce mo verovati i u prici o kvoti za godinu dana......:hahaha::hahaha::hahaha:

Nerazumem Jovane prijatelju o kakvim kvotama pricas to ne postoji.....a decembar je jos uvek 2013 g. kolko ja znam nije pocetak druge godine,,,to o kvotama su prazne price i izgovori,,,,,,ali sta ce mo kada moramo da verujemo da nam niko nije rekao za oktobar nego da je planirano za novembar,tako ce mo verovati i u prici o kvoti za godinu dana......:hahaha::hahaha::hahaha:
Moguce da nema veze ali svaka firma mora da prilozi takozvani Elaborat njihovog poslovanja u stranoj zemlji koliki je obim posla angazovanje ljutstva i tako dalje jel na osnovu cega bi oni mogli sredjivati vize samo na rec to tako nejde bar sam ja tako cuo sve se vrti oko brojeva :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back