milan mima
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa cim ga videh odma ga prepoznah,,hahhahaha mene je nasmejao,,,pa sadPa mislim da sam upravu Mikice prijatelju![]()
Sarkazma nema ni u tragovima. Bice onako kako sam rekao.nadam se druze da to nije bilo sarkasticno namigivanje...iskreno govorim,godinama radim kao grupovodja armiracima...konstrukcioni projekat mi je normalno da citam a takodje i arhitekturu...ako bi bilo izmedju 1700 i 1900$ bilo bi sasvim ok...ipak hvala na podrsci i razumevenju
A ko tebi drma kavez? A ako nekome smeta,mozete svi zajedno da se ukljucite kome ja smetam i da mi popusite.To je sve za sada sto mogu da vam dam![]()
Ovaj lik je i pre nekoliko meseci pravio dar mar na temi pa dobijao ban-ane. Neunistiv je.![]()
Vharaci, pitajte sina kakva je voda i da li ima da se kupi u kantini. Unapred hvala ! Na jednom snimku sam video tkz. prodavnicu i koliko sam razumeo ruski da im cesto stize roba brodom, to je u Sabetti ali opet nista dok ne cujemo to od Vaseg sina !![]()
Ovde vise od pola vas ste neradnici. Cekate da vas pozovu a molite Boga da ne idete. Nije lepo u Sibiru,uopste,ali bar zato cutite i ne dramite kako jedva cekate da idete. Ipak je ovde bolje nego na -55-60. Ovaj Drinjaca jos uvek je na sajtu. Pa ides li ti covece uopste u Rusiju ili si operisan od Rusije? A sto se tice Sabete,moj vam je savet da ne idete bar ne pre marta meseca. Pola vas nema pojma kako izgeda sibir,samo prepricavate necije price a pojma nemate. Sabeta,nps-0,1,2,Gok-Pavlik,N.Urengoj,Jakutija,itd....to vam je pravo ledeno doba. A satnice i nisu nesto. Retko ko ima preko 6 dolara,a to je samo varka kako bi ste se opet vratili tamo. Ljudi rade na minus 55 za 5 dolara/h. A uslovi su uzasni,kako u spavaoni,tako na gradilistu,u kuhinji. Odela kad zaduzujete to kao da je pravljeno za kineze,sve mali brojevi,dugmici popucaju,cizme su takve da ako se pokvase gotove su. Nemate vi jos pojma sta je sibir. Mislite da idete tamo na 2-3 dana,pa ako vam se ne svidi ajd nazad.....aha,malo sutra nazad. Radicete tamo i bolesni,i gladni i smrznuti jer nazad nema.Ajde pa srecno vam bilo. Ja vam zelim sve najbolje,samo vi idite,a ja cu da se potrudim za neko blize mesto. Otvara se gradiliste u Sankt-Petersburgui u Krasnodaru,bice posla za naredne 2 godine,nemojte da se zaletite zbog pola dolara jer cete na kraju da zaradite bolest samo. Zamislite sobu od 12kvm,a u sobi 6 coveka,6 kreveta,a prostora toliko da ne mogu 2 coveka da se mimoilaze.Pogledajte na netu slike sa tih gradilista da vidite kakve su sobe,kakvi su kreveti. Od gredica i dasaka. Jel na takvom krevetu covek treba da spava nekoliko meseci????? Dalje da ne pricamo o situaciji u kakvim sam spavao i gde sam provodio vreme. Bio sam na najgorim gradilistima po Rusiji,od N.Urengoja do Magadana,zato i mogu da vam prenesem sva ova losa iskustva sa Velestrojem. Ako neko misli da je drugacije neka napise da nisam u pravu i neka napise razlog. A ja cu da vas uverim da sam napisao pravo stanje na tim gradilistima. Pozdrav.
Slobodno ti pisi druze svoja iskustva koja nemas iz sibiraOtidji malo do jakutske,ne moras dalje
![]()
Ko kaze da ne radim 2 godine? Jos uvek radim. Ja sam napisao da u proteklih dve godine se dosta promenilo u Velestroju. Satnice su manje,hrana je losija,uslovi zivota su losiji. Samo sam napisao da se otvaraju dva gradilista ,jedno u Krasnodar,drugo Sankt Pet. I da je bolje tu raditi za 4-5,5$/h,nego ici u daleki sibir za pola dolara vise. To sam ja napisao. A trebali bi i vi da malo vise o tome razmislite.
Dobro jutro svima
samo da mahnem na dečicu![]()
E da i pozdrav za sve,ajte na kafu.Imam jaku ko ja i dobru ko vi.![]()
Раније је неко писао списак шта понети у Русију ако неко зна на којој је страници нека копира текст овде био бих му/joj захвалан.
Раније је неко писао списак шта понети у Русију ако неко зна на којој је страници нека копира текст овде био бих му/joj захвалан.
Ima li koga ko putuje ovih dana u RF preko Velesstroja?
Druze,nadam se da si se salio za onaj spisak...Ti si bar iskusan terenac...A za sve tamo napisano,ne gine ti pretovar od 10-12 kg u avionu (100-350 рбл/kg).....
Kolika je dozvoljena tezina ? Pozdrav svima !