milan mima
Zainteresovan član
- Poruka
- 357
U pravu si, zato mi i nema logike da ide do 600 jer smo u mocvari ( na plazi) a vlaznost je velika i varira![]()
Ma bocu sa kiseonikom na ledja i udri...........xaxaxaxaxa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si, zato mi i nema logike da ide do 600 jer smo u mocvari ( na plazi) a vlaznost je velika i varira![]()
d.dan svima i svako dobro,evo da se javim jos jednom pre nego sto poletim sa vnukova za nujungri posto tamo nece biti signala ni za leke,
u moskvi je trenutno kisa a sutra kada sletimo u nujungri ocekuje nas -23,NESKO daj javi se tamo i prijavi za rad da imam skim n.god da docekam,
sva u svemu pozdrav svima i srecni praznici svima forumasima.pozzzz
I da li nam daju radna odela ili sami nosimo...?
Vozdra raja,sa ima
Ja se smorio na aerodromu pa reko da i vas smorim,sto bi vama bilo bolje nego meni
avion ti polece u 00-50 ? jel`taj let put Moskve ?
Ma sa vnukova za urengoj trebao u pola tri ali odlozen do 8
- - - - - - - - - -
Pa sad sizenje
Pa gde si ti meni oko moje milo
ma jednu votkicu u ruke....skupi dobru ekipicu oko sebe...i udri brigu na veselje
ma jednu votkicu u ruke....skupi dobru ekipicu oko sebe...i udri brigu na veselje
ajde SRECNOOO i VESELOOO ti bilo tamo.....zaradi puno....zezaj se koliko mozes...pa kad stines napisi kojuI taako
Sit se isprica,da mi nebi solari,osta pusto srce moje
Aj pozz i budite dobri
JA VOL HER GENERAL.Razumem i nije mi tesko.ajde SRECNOOO i VESELOOO ti bilo tamo.....zaradi puno....zezaj se koliko mozes...pa kad stines napisi koju
ajde SRECNOOO i VESELOOO ti bilo tamo.....zaradi puno....zezaj se koliko mozes...pa kad stines napisi koju
od mene za tebe
Jaoooj lebeee
Pa gde me nadje,cu skocim u Dunav.Alo gde je ovde Dunav.