jovan Babic
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
A sta je to sa Dekijem sto su mu pocrvenila slova na profilu jel to neka kazna ili neki kvar na profilu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..a tamo kad stignu 5 sati razlike..3 sata vremenske razlike znači to je to![]()
..a tamo kad stignu 5 sati razlike..
A sta je to sa Dekijem sto su mu pocrvenila slova na profilu jel to neka kazna ili neki kvar na profilu![]()
helikopteromA ko zna kako dalje do NPS2 i jel se lekarski obavlja u N. Urengoyu ili.....
helikopterom
za lekarski ne znam...mom mužu nisu radili, samo ovde
Gde si Care de si SampioneKo se nalazi u Tjumenu od nasih clanova foruma voleo bih da malo popricam sa njima o necemu hvala na odgovoru
Naši momci sleteli ovog časa u N.Urengoy.![]()
Izgleda da ima dva pakla onaj sto je u njemu toplo i ovaj je novi ledeni pakao ali izdzace oni i to uz Boziju pomocSleteli i smešteni su u nekom hotelu,komentar mog dragog "beli pakao"![]()
Gde si Care de si SampioneSuper ti je fotka
Sada ocekujemo masovnu prijavu lepseg pola za rad u Rusiju i sve ce Tjumen da traze
![]()
Поздрав свима.Ево мене опет са вама.
Био сам на НПС-11 скоро 2,5 месеца..
Veliki pozdrav Drinjaca dobro dosao kako je bilo na 11ciПоздрав свима.Ево мене опет са вама.
Prođe još jedan dan u iščekivanju!!! Pozdrav svima !!!!!
SALEEEEEE KOLKO SE MENI CINI PROCICE JOS DOSTA TAKVIH DANA DO POLASKA![]()
dobro nam se vratiio...Поздрав свима.Ево мене опет са вама.
Организација, колегијалност и људскост на веома ниским гранама. Зарадило се новаца сад је време за трошење.Veliki pozdrav Drinjaca dobro dosao kako je bilo na 11ci![]()
Хвала. Док сам био у Русији слао сам му два и-мејла али ми није одговорио. Можда на 19-ици нису имали интернет.dobro nam se vratiio...,,,pominjali te veccc,,,brat ti je tu negde ,,,ali je porozeo nestooo,,,ne znam sta mu je .,....ahahahahah
Организација, колегијалност и људскост на веома ниским гранама. Зарадило се новаца сад је време за трошење.Легла новембарска, ускоро ће и децембарска..јануарска ијуууу
Хвала. Док сам био у Русији слао сам му два и-мејла али ми није одговорио. Можда на 19-ици нису имали интернет.