Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima žena i to dosta, muž kaže da ih ima sigurno oko 400, a godišta od 20 do 30...:per:

Juče je odkazan let Moskva-Urengoj, zbog nevremena u Urengoju. Smestili su ga u hotel, a danas je poleteo. Kaže juče je Urengoju bilo -45 sa jakim vetrom...danas -9

Pitaj muza da li je u gomili papira sto je potpisao u Zemunu pre leta, potpisao i aneks ugovora na 4 dolara. Pre dva meseca je to bila praksa. Mozda su i ukinuli, sve je moguce. Mada to su verovatno uveli, jer se prava satnica odredjuje tek na gradilistu. Bez obzira sta vam obecaju u Beogradu.
Ovde ce vam diplomatski reci da vam se tamo moze i povecati ali i smanjiti satnica. Niko nema ispod 5 dolara. Bar ovo sto ja znam. Uglavnom ako i proveravate kod njih pre odlaska, pitajte da li se jos uvek potpisuje aneks ugovora o satnici od 4 dolara...
U stvari ne znam kako tvoj muz ide tamo. Da li kao radnik ili sef ili inzinjer. Ako je kao obican radnik otisao pitaj ga ovo za 4 dolara

Poslednja izmena:
pre 3 dana su na 11-ici njih dvadesetak (i moj muz) konacno otisli do grada u nabavku (5 sati voznje do prvog grada)... mnogi su se ponapijali i maltretirali vozaca...sve zajedno su hteli da ih vrate za Bg...ali su se na kraju neka ddvojica sama prijavila i rekla da su oni pravili haos...i evo veceras se spremaju za put nazad.Kaze muz da je malo falilo da se vidimo prekosutra

Pitaj muza da li je u gomili papira sto je potpisao u Zemunu pre leta, potpisao i aneks ugovora na 4 dolara. Pre dva meseca je to bila praksa. Mozda su i ukinuli, sve je moguce. Mada to su verovatno uveli, jer se prava satnica odredjuje tek na gradilistu. Bez obzira sta vam obecaju u Beogradu.
Ovde ce vam diplomatski reci da vam se tamo moze i povecati ali i smanjiti satnica. Niko nema ispod 5 dolara. Bar ovo sto ja znam. Uglavnom ako i proveravate kod njih pre odlaska, pitajte da li se jos uvek potpisuje aneks ugovora o satnici od 4 dolara...
U stvari ne znam kako tvoj muz ide tamo. Da li kao radnik ili sef ili inzinjer. Ako je kao obican radnik otisao pitaj ga ovo za 4 dolara

Ing. ima fiksnu platu.

pre 3 dana su na 11-ici njih dvadesetak (i moj muz) konacno otisli do grada u nabavku (5 sati voznje do prvog grada)... mnogi su se ponapijali i maltretirali vozaca...sve zajedno su hteli da ih vrate za Bg...ali su se na kraju neka ddvojica sama prijavila i rekla da su oni pravili haos...i evo veceras se spremaju za put nazad.Kaze muz da je malo falilo da se vidimo prekosutra

Alkohol je cudo ta Ruska votka 15 jezika govori jos kad je popije nasa budala ludosti nema kraja hvala bogu da su samo dvojica dobila kartu za Beograd :D

Alkohol je cudo ta Ruska votka 15 jezika govori jos kad je popije nasa budala ludosti nema kraja hvala bogu da su samo dvojica dobila kartu za Beograd :D

strasno....ali sa druge strane ispali su fer sto su se sami prijavili i priznali...inace bi ja ovog mog :tiganj: da se vratio kuci :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Pozdrav drustvo iz kluba SABETA,danas sam zvao cuo se sa Bobanom iz Velestroja i sto se tice papira niko nista nezna kada bi mogla da stignu proglasenja,kaze da su trebala da stignu do 18.10,i sada vise nista nezna..:hahaha::hahaha::hahaha:
:zcepanje: 18.10 ????? al ce se nacekaaaas....celu jednu godinu....ali biitno je da stignu pa makar i tad :zcepanje:

strasno....ali sa druge strane ispali su fer sto su se sami prijavili i priznali...inace bi ja ovog mog :tiganj: da se vratio kuci :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:zcepanje: 18.10 ????? al ce se nacekaaaas....celu jednu godinu....ali biitno je da stignu pa makar i tad :zcepanje:
Dobro je je sto je tako proslo mada incidenata ima na svim gradilistima pre 15 dana se desio incident na nps19 kad su dva pijana Rusa istukli jednog naseg coveka u hodniku covek se vracao sa kupanja i ovi ga napali i istukli ali su odma dobili odkaz sto je znak da je firma ima svoje zakone sto podrzavam u svakom pogledu !!!

Dobro je je sto je tako proslo mada incidenata ima na svim gradilistima pre 15 dana se desio incident na nps19 kad su dva pijana Rusa istukli jednog naseg coveka u hodniku covek se vracao sa kupanja i ovi ga napali i istukli ali su odma dobili odkaz sto je znak da je firma ima svoje zakone sto podrzavam u svakom pogledu !!!

bio sam tamo kada se to dogodilo. Na istom spratu smo bili...

:zcepanje: 18.10 ????? al ce se nacekaaaas....celu jednu godinu....ali biitno je da stignu pa makar i tad :zcepanje:[/QUOTE]

Cekam do kraja novembra i od mene je dosta izgubio sam pet meseci u nadi da ce biti,,,,,odbio par poslova i na kraju SALILI SMO SE ..:dash::dash::dash:

- - - - - - - - - -

Mikice prijatelju SRECAN RODJENDAN i :pivce::pivce::pivce::rodjendan::rodjendan::rodjendan::vatromet::vatromet::vatromet:

- - - - - - - - - -

hahahahahaha da bas tako ali na snimku ih ima 3 tako da mora biti i kuvarica koja :per::worth::worth::super:

Mesi,mesi nece nista da ti fali :hahaha::hahaha::per:

hahahahahahahaaha lose vesti se daleko cuju.ne trebaju mediji.Haos

- - - - - - - - - -

Desi stara gardo kako je sta ima Deki :p

evo batice dobro je,kako je ovde,jel drzis sve pod kontrolom

- - - - - - - - - -

e da i ja sam se vraco iz kupatila

- - - - - - - - - -

ali se nisam kupao hahahahahah

hahahahahahahaaha lose vesti se daleko cuju.ne trebaju mediji.Haos

- - - - - - - - - -

evo batice dobro je,kako je ovde,jel drzis sve pod kontrolom

- - - - - - - - - -

e da i ja sam se vraco iz kupatila

- - - - - - - - - -

ali se nisam kupao hahahahahah
Ma sve je u najboljem redu malo je poljuljan ljudima moral ali ja mislim da ce tete iz velestroja uskoro da ga dignu pa ce mnogima biti lakse . A sto se tice incidenta jel jako dobio nas covek batine ili nije ti to moras da znas i dal je istina da su ta dva Rusa dobila kartu za kuci :D

pa tete jedine mogu da ga dignu,moral.Nema bre opadanja morala,sta im je,ne daj.Odleteli su matori,odmah.

- - - - - - - - - -

sta se s tobom desava,nisam pratio,kako stoje stvari kod tebe
E drago mi je sto vi tamo drzite sve pod kontrolom ti si na NPS19 da nisi mozda naleteo na moga kuma zove se Robert Bokor zidar je po struci :D a kod mene nista narocito pre 15 dana me zvala jedna teta iz firme da me upita dal sam jos zainteresovan za odlazak i da cu biti na nekom spisku da ce me obavestiti uskoro pa doci ce i taj dan nadam se ;)

Poslednja izmena:
E drago mi je sto vi tamo drzite sve pod kontrolom ti si na NPS19 da nisi mozda naleteo na moga kuma zove se Robert Bokor zidar je po struci :D a kod mene nista narocito pre 15 dana me zvala jedna teta iz firme da me upita dal sam jos zainteresovan za odlazak i da cu biti na nekom spisku da ce me obavestiti uskoro pa doci ce i taj dan nadam se ;)

e da i ices sigurno,malo su te tete smusene,potrebno je jos 10 000 ljudi,otvoreni novi poslovi

- - - - - - - - - -

On se vraca 7 Decembra znaci saradjivao si sa njim e bas mi je drago :D

vracam se ja sledece nedelje,zatecu ga tamo onda.

- - - - - - - - - -

i da cujem sad ebem li vam lebarnik kome je to poljuljan moral breeeeeeeeeeeee

e da i ices sigurno,malo su te tete smusene,potrebno je jos 10 000 ljudi,otvoreni novi poslovi

- - - - - - - - - -

vracam se ja sledece nedelje,zatecu ga tamo onda.

- - - - - - - - - -

i da cujem sad ebem li vam lebarnik kome je to poljuljan moral breeeeeeeeeeeee

Pozdrav Deki,,kako kome je poljuljan moral pa ljudima koji cekaju te petnaesti,te osamnaesti,te do kraja meseca tako vec DVA MESECA pa ko se ne bi dvoumio kada vidis da nema nista a vreme prolazi....NEGO VALJDA CE BITI BOLJE :worth::worth::worth:

Pozdrav Deki,,kako kome je poljuljan moral pa ljudima koji cekaju te petnaesti,te osamnaesti,te do kraja meseca tako vec DVA MESECA pa ko se ne bi dvoumio kada vidis da nema nista a vreme prolazi....NEGO VALJDA CE BITI BOLJE :worth::worth::worth:

Prvo i osnovno,posao imas ali nemas datum,znaci dok cekas iskoristi dane jbt.Uzivaj u malim stvarima.Idi muvaj neku jbt

- - - - - - - - - -

fora je samo u lutriji,kad te izvuku.Tako je kako je.I sad ti treba da se nerviras.NE TREBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back