LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Danas su me zvali da mi kazu da sam na spisku za kupovinu karata za NPS2 i da se nadam skorom pozivu za polazak... blizi se dan P.
![]()
ijaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas su me zvali da mi kazu da sam na spisku za kupovinu karata za NPS2 i da se nadam skorom pozivu za polazak... blizi se dan P.
![]()
Hvala prijatelju, a sta cemo znamo svi da cemo biti pozvani ali niko ne zna kada, pa kako se kome zalomi, neko pre a neko kasnije, nema nam druge nego da strpljivo cekamo da i na nas dodje red.Prijatelju sretan put i sta da ti drugo kazem sreca te pratila dobro je pa bar neko od nas ide i ja cu ako bog da ali sve mi se cini ne pre decembra ali videcemo ko ce da ima zivaca i saceka.
Hvala MIlane, svi cemo doci na red samo treba malo strpljenjaDare neka je sa srecom,,bar nekog da stave na listu za kartu.....![]()
Mamice javicu ti kada budem krenuo put Beograda da znas kada da me sacekas i urucis mi sve te tople i lepe rukavicice,kapice .... kompletice ....ijaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooomajka........kompletić
![]()
![]()
Pozdrav druze kolko ja znam ne trebaju im,znam iz sopstvenog iskustva posto sam i ja prvo hteo tu poziciju imam radno iskustvo od 10god,ali ne mora da znaci najbolje je da ti pitas nikad se nezna...
- - - - - - - - - -
Hvala ti na informaciji milan mima.Danas sam zvao Velestroj i rekli su mi da im trenutno ne trebaju monteri za pvc i alu.
Da li neko zna mozda kolika je satnica farbarima?Cuo sam da je oko 5$,pa me zanima da li je tacno? Hvala unapred na odgovoru
![]()
Tu sam ja drustvo nisam otisao da vijam signal nigde![]()
I ja sam danas zvao i ista prica samo sto nisu stigli papiri sacekaj zvacemo vas nema problema nije to dan i tako to. Svima koji cekaju samo zelim jake zivce i ladno pivce ostalo ce da bude kad bude.
Dobrodosli novi i bolje vas nasao stari prijatelji
Mama strikaj te podkape vidis da se tesko nalaze i ti ces da zaradis nesto![]()
- - - - - - - - - -
drustvo ....stvarno vam od srca zelim da sto pre odete....dace Bog da za koji dan strana bude prebukirana porukama da ste pozvani i da krecete...![]()
Nisam ja spominjo nista u vezi odlaska na rad,i da nemoze da se ide kad je neko duzan. Samo sam napisao da nemora da je kredit u pitanju i nista vise a dug je dug mora da se vrati i niko nemoze da uzme celu platu zakonski najvise 40 posto i to traje dog se dug ne izmiri ja sam napiso da ja takvih problema hvala bogu nemam . I jos nesto poverioci jedva cekaju da se duznik zaposli da mogu da mu naplate taj dug preko te zabrane eto sad je malo jasnije![]()
![]()
![]()
Hvala februarSRECNO!!!!
Hvala Sale pa gledaj da mi sto ranije dodjes, pa da se grudvamo i sankamo do mile voljeSrećan put i sve najbolje !!!![]()
Ma nemoj da se sekiras procice i to posle svake kise sine i sunceMa Telenor i Mts dosli po svoje....I veliko im hvala za Novu Godinu preko Skype sa dragim.....cccccc.....Stvarno su jedva cekali da se zaposli,kao da su nam iz novcanika ukrali....Vidim da Deki ide na Nps2,moj dragi je trazio kad vec ne idem kod njega da on ide na Nps2 ili Nps1 jer je vec bio tamo i njemu su rekli da tamo radnici vise ne trebaju.....
ajde ti meni sad reci kako to ide....dobiješ avionsku kartu do Moskve ili konačnog odredišta..., da li dobiješ kakav kontakt broj za potrebu dok dođeš u Moskvu, da li te tamo neko čeka iz velesstroja, ili dobiješ na pismeno kud ideš dalje iz Moskve...znam glupava su pitanja ali za onog ko prvi put ide bolje da unapred zna
..sve te čeka pre puta spremno, i katre i objašnjenja, leti se uglavnom direkt do Mosve a odatle kako ko gde ide...uglavnom sve im objasne a i sačeka ih neko.....majkoajde ti meni sad reci kako to ide....dobiješ avionsku kartu do Moskve ili konačnog odredišta..., da li dobiješ kakav kontakt broj za potrebu dok dođeš u Moskvu, da li te tamo neko čeka iz velesstroja, ili dobiješ na pismeno kud ideš dalje iz Moskve...znam glupava su pitanja ali za onog ko prvi put ide bolje da unapred zna