Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mi smo pre 15tak dana isli u zlatiborsku i rekli su nam da ce ga zvati za lekarski. inace krajem septembra su ga zvali da ga pitaju da li prihvata da ide u sabetu. koliko je proslo od kad su vas zvali za sabetu pa dok ste otisli na lekarski. da li da zove da pita o cemu se radi? molim za savet.

Pa naravno neka zove neka pita treba biti uporan i dosadan,mene su zvali da mi kazu za sabetu pocetkom septembra a na prvi lekarski sam otiso za 14 dana,pa za 14 dana i drugi lekarski.

Malo sam vrsljao po sajtovima Ruskih mobilnih operatera i evo sta sam nasao:
MTS са опцијом "Любимая Страна" ција месецна активација коста 70руб. poziv po minuti iznosi 12.9руб. za Srbiju.
Megafon po ceni od 200руб.se kupuje kartica a razgovara se po ceni od 5руб. ka fiksnim brojevima u Srbiji i 10руб prema brojevima mobilnih operatera.
evo i Ruskih sajtova.
http://www.mts.ru/mob_connect/roaming/calls_abroad/tariffs/
http://moscow.shop.megafon.ru/connect/chtarif_g__g_36_tree_1_9285_30941.html
http://moscow.megafon.ru/popups/directs_international.html

Poslednja izmena:
poz svima.nije me bilo par meseci,vidim ima dosta novih clanova sto mi je drago,ja sam dosao upravo sa nps-19
minus je poceo vec 15 septembra,sneg,vetar,cuda.izdrzalo se nekako a za dalje cemo videti,slabo povecavaju
satnine,signal za telef.i internet je los a zimska oprema je tek stigla 20 oktobra,dosta se ljudi porazboljevalo bronhitis je
postao ko dobar dan.svako dobro zelim svima pa ako nekog nesto interesuje neka pita.

poz svima.nije me bilo par meseci,vidim ima dosta novih clanova sto mi je drago,ja sam dosao upravo sa nps-19
minus je poceo vec 15 septembra,sneg,vetar,cuda.izdrzalo se nekako a za dalje cemo videti,slabo povecavaju
satnine,signal za telef.i internet je los a zimska oprema je tek stigla 20 oktobra,dosta se ljudi porazboljevalo bronhitis je
postao ko dobar dan.svako dobro zelim svima pa ako nekog nesto interesuje neka pita.

Imam druga, sa NPS19, koji je dobio anesteziju za zub umesto antibiotika...
Direkt u venu...

bigkenta Dobro nam se vratio!!!! Strasno je sta se sve tamo desava i koliko ne briga za radnike na terenu moze biti velika.

- - - - - - - - - -

Imam druga, sa NPS19, koji je dobio anesteziju za zub umesto antibiotika...
Direkt u venu...
Znaci medicinsko osoblje im je BEZ MOZGA U GLAVI!!!

Dali ima nekog ko je bio na Golk Pavlik MAGADAN i koja je to NPS, jel to najteže gradilište?Znate li posle koliko vremena se dobija prva plata posle prve akontacije?hvala

http://www.transneft.ru/files/2013-01/dra6MQU.nc1pxVt.jpg
magadan ti je na pacifiku. Na ovoj slici krajnje desno. Neznam kakva je klima. Losi ili dobri uslovi zavise od klime gde si...
Prvu platu dobijas u sledecem mesecu 30-og ili 1-og. Znaci 30 dana posle kraja meseca. ako si radio samo 2-3 dana u tom mesecu neces se ovajditi...

Bebac i dragi danas dobili knjizice konacno.....Iskreno ja sam samo trazila za bebca,a fine tete iz Velestroja poslale i za dragog,verovatno da ja idem na njegovu posto za mene nema....:zcepanje::zcepanje::zcepanje: .....U svakom slucaju hvala im......Inace knjizice su overene do avgusta 2014,a ja ocekivala da cu na svakih mesec dana morati da se cimam....:super:

Bogami strasno neka zaborave oni Jovu za tako mesto ja cu da ih odbijem bez trunke razmisljanja kakva Sabeeta ni u ludilu tamo!!!!!
Daj bre Jovo sto si se uplasio pa oni mesto pasa drze na lancu bele medvede, ono su samo neke mede lutalice, sad ce oni da ih uhvate i cipuju i pravac kaiterija ;) ma nema da brinemo kao sto si video ima tamo meckara koji su zaduzeni da teraju medvede iz kampa ;)

Daj bre Jovo sto si se uplasio pa oni mesto pasa drze na lancu bele medvede, ono su samo neke mede lutalice, sad ce oni da ih uhvate i cipuju i pravac kaiterija ;) ma nema da brinemo kao sto si video ima tamo meckara koji su zaduzeni da teraju medvede iz kampa ;)

Ma desi ti video hercegovca da se plasi medjeda da tamo nekog ubijem pa da odgovaram ko za coveka :hahaha: bolje da ih lepo kulturno odbijem :D

Meni su rekli da postoji. . . .Jos me nisu zvali na lekarski a meni cimanje da ih smaram.. Posle ovih snimaka poceo sam da razmisljam dali se isplati ici za Sabettu za te pare. Mecke, lisice, hilikopteri jedini transport,hmhmhm. http://metabase.coincident.tv/?v=puqOBwwCWIg pogledajte
Pa iskreno dali se isplati neznam da ima neko ko je bio pa da nam da savet i svoje iskustvo da podeli o Sabeti pa ajd ali ovako ko prezivi pricace. Svaka ti dala za ove video snimeke imas pivo od mene kad se vidimo :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back