gradjevinac123
Početnik
- Poruka
- 36
Zna li neko koliko otprilike traje proces dobijanja vize za posao u rusiji...??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam danas dobio takvu ponudu da u ponedeljak idem za Soci ista firma je u pitanju od 5 do 7 dolara sat smestaj i hrana su njihovi isplata je svake subote radi se na crno ide se na presek sto se meni ne svidja i jos se putuje autobusom vlasnik firme je neki Bajrovic eto toliko znam ja sam odbio i cekam poziv iz VelestrojaDa li je neko cuo za Firmu "ALK+" koja vodi radnike za Rusiju ?
Kontaktirali su me za posao i radni sat im je 5$..
Ako neko nesto zna bilo bi mi od koristi.
Unapred hvala svim forumashima
Bio sam kod njih u Sociju i ja sam trebao da pocnem da radim kod njih ali su ispali neposteni prema meni zavlacili me za avio kartu tri meseca dok nisam ja odustao. Zvao sam ih neznam ni sam koliko puta slao sms ali nista od posla, obecavali sledece nedelje pa opet sledece i tako u krug. Cuo sam od ljudi koji rade kod njih da su dobra i postena firma da placaju na vreme i da nema problema sa isplatama. Imam i broj telefona od Sladjana jednog od direktora ALKA ++ u Sociju ako vam treba nema problema pusticu vam brojDa li je neko cuo za Firmu "ALK+" koja vodi radnike za Rusiju ?
Kontaktirali su me za posao i radni sat im je 5$..
Ako neko nesto zna bilo bi mi od koristi.
Unapred hvala svim forumashima
Znaci da sam se ja zeznuo sto i dalje cekam Velestroj ili nisam pokazace vremeBio sam kod njih u Sociju i ja sam trebao da pocnem da radim kod njih ali su ispali neposteni prema meni zavlacili me za avio kartu tri meseca dok nisam ja odustao. Zvao sam ih neznam ni sam koliko puta slao sms ali nista od posla, obecavali sledece nedelje pa opet sledece i tako u krug. Cuo sam od ljudi koji rade kod njih da su dobra i postena firma da placaju na vreme i da nema problema sa isplatama. Imam i broj telefona od Sladjana jednog od direktora ALKA ++ u Sociju ako vam treba nema problema pusticu vam broj
Znaci da sam se ja zeznuo sto i dalje cekam Velestroj ili nisam pokazace vreme![]()
Znaci da sam se ja zeznuo sto i dalje cekam Velestroj ili nisam pokazace vreme![]()
Stvarno neznam predao sam papire u Velestroj pre tri dana me zvala neka gospodja dal sam jos zainteresovan za rusiju e danas sam dobio ovaj poziv od ove firme da se ide u ponedeljak sve nabrzinu kao da javim danas do 17 casova dal cu ici ili ne najgore sto neznam nista o toj firmi prvi put sam cuo to je najgore sto se ide na crno zato sam i odustoIzvini sto se mesam ,ali mislim da se se bas zeznuo...iz vise razloga ista,a mozda i manja dnevnica je u Vel. mom muzu rekli 5,a racunali 4,5...znaci da je dnevnica cak i veca...to sto se putuje autobusom nema nikakve veze moj dragi je putovao avionom 48 sati...naravno sa cekanjem na aerodromu po 12 sati,a vremenski uslovi u Soci i ovde gde salje Vel. opet nemogu da se uporede...tako da ako ti nije kasno razmisli jos 2 puta...
Ma naspavo se Jova i po barakama podrumima tavanima nije to problem nego sto je sve navrat na nos , sve nabrzinu ides ili nejdes dans se kupuju karte u 17 casova javi sta si odlucio tako je biloPa razmisli druze ali da znas spava se u barakama po 4 coveka, imaju kuhinju i tri obroka,avio karte tamo i nazad,jedino papire nerade dokle god nevide ko si i kakav si radnik. Gazda je iz Novog Pazara i kazu da je posten ja ga licno nisam upoznao ali sam bio sa njegovim zamenikom i nije los covek dobricina je. Bio sam i spavao dva dana kod njih pre nego cu za Srbiju da se upoznam sa njima i vidim gde cu da radim ali na moju zalost nije sve ispalo kako sam se nadao. Tako da ako ti nije kasno razmisli jos jednom. Problem samo vidim u tome sto do nove godine svi koji nemaju papire raden i vizu moraju da izadju iz grada jer teraju zbog zimske olimpijade koja je sledece godine u Sociju. Ali firma je u jednom selu nadomak Socija i nema straha od policije jedino sto neznam za prelaske Avkaske granice kako ce biti kad se ostane posle nove godine ali verujem da ce i to se naci rupa u zakonu ko i kod nas.
Ima neta ali i signal evo dokaza samo jos neznam kog provajdera ali i nema veze glavno je da ima
Pogledajte prilog 308030
Mikice mani se ti velestroja tebe treba da zaposli KGB ti si talentovan da sve snimis nabrzinu![]()
Svaka ti cast ja da sam prosao pored te kuce nebi video da ima nakacena antenahahahahahahahaha ma ni cija mi nije ravna kad se zainatim da nesto nadjem ja to i uradim imam cilj i kad ga ostvarim onda idem dalje takav sam druze. Bice jos informacija samo polako nema tog gradilista koje nemogu da iskopam na netu skoro sve informacije. Lako je samo treba malo znati gde i kako trazitiostalo ide samo
Odlican smestaj u kakvim sam ja spavao da vi vidite na Zvezdari u Radovim barakama sta je tuga, ali sve covek prezivi za taj prokleti dinarMikice druze ,a gde spavas kad ides preko Velestroja??? U hotelu sa besplatnim bezicnim netomevo jedne fotke iz sobe EXCLUSIVE nps 19Pogledajte prilog 308046
E ovako ovo sto si postavio je sve dzaba iskreno tebi treba USB modem da bi imao net u RF a ovi kod nas nevrede tamo jer jednostavno nerade na njihove mereze ustvari rade ali si u inostranstvu tacnije u romingu a samim tim i jakoo skupo.Izgleda da ta Sabeta i nije tolika pustara kolika smo mislili da jeste. Ipak tu postoje neki tragovi civilizacije pa stoga ko zeli da kupuje spoljasnji USB wirless adapter ili kako je ovde zovemo "pojacivac signala", postavljam link TP-LINK-a koji nudi dosta dobar odnos kvalitet cena. Vodjeni tim linkom mozete pored karakteristika i cena mreznih adaptera procitati i iskustva kupaca. Takodje mezete potraziti i polovne na netu i tada je cena mnogo manja. Evo linka:
http://www.itsvet.com/proizvodi/tp-link/comp_comp_networkadapter/producer/317
Ko zeli kupovati preporucujem:
http://www.winwin.rs/mreze-softver-...ink-tl-wn722n-150mbps-rp-sma-antena-4dbi.html
jer je cena dosta prihvatljiva a evo linka koji govori o iskustvima onih koji su je kupili a koliko sam primetio sva iskustva su pozitivna:
http://www.itsvet.com/proizvod/tp-link-tl-wn722n/comp_comp_networkadapter/317/312
Pri kupovini je obavezan i produzni USB kabal ovoga tipa:
http://www.winwin.rs/kabl-usb-produzni-am-ah-3m.html
koji ce omoguciti moblinost wirless adaptera, samo mislim da se on po radnjama moze naci po nizoj ceni nego u winwinu.
Naravno sve ovo moze koristiti samo ako uopste ima Wirless signala a ako nema onda je samo bacanje para ?!?!
Mikice druze ,a gde spavas kad ides preko Velestroja??? U hotelu sa besplatnim bezicnim netomevo jedne fotke iz sobe EXCLUSIVE nps 19Pogledajte prilog 308046
Imam pitanje za vas sve koji idete za Sabeetu dal ste sto posto sigurni da ce te bas tamo da idetePa ovo je ekstra smestaj bilo ih je i gorih jedini problem svuda je sto nema ormara za garderobu gde da smestis krevet ko krevet kakav je takav je niko netrazi hotel sa 4 * mada nebi bio protiv i toga. Ja sam u Sociju imao lep smestaj u privatnim apartmanima ali samo krevet isto nije bilo ormara. Na slici se vidi da ima jedan ali zamisli nas 4 u sobi na jedan ormar nema mesta ni za sta ali ajd daj sta das.
Hvala curo za sliku dobro je da se zna kakav smestaj nas ceka tamo. Bilo bi dobro da svi objave slike i smestaja i svega ostalog sto nas ocekuje na tim gradilistima bez obzira dali to bilo lepo ili ne. Jednostavno da zna covek sta ga ceka kad tamo stigne.
Ma nista nije sigurno pa ni da cemo da idemo meni su prvo rekli da idem u Tjumen ali posle saznam da cekam da idem u Sabetu ali ko zna do kraja gde cu da zavrsim.Imam pitanje za vas sve koji idete za Sabeetu dal ste sto posto sigurni da ce te bas tamo da idete![]()
Imam pitanje za vas sve koji idete za Sabeetu dal ste sto posto sigurni da ce te bas tamo da idete![]()