DanaNoviBečej
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
Suprug u petak dosao sa Gok Pavlika a danas vec zvali da posalje pasos.Ej stvarno kad ce plataaaaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suprug u petak dosao sa Gok Pavlika a danas vec zvali da posalje pasos.Ej stvarno kad ce plataaaaa![]()
Meni se cini kao da su svi otisli za Rusiju a samo sam ja osto valjda je to zbog ove kise ko zna![]()
Ma jok bre, evo ni ja nisam otišla![]()
ma i gde da idem imam neku gripu dobio sam lekove i tri puta sam citao uputstvo i nista mi nepomaze![]()
Meni se cini kao da su svi otisli za Rusiju a samo sam ja osto valjda je to zbog ove kise ko zna![]()
Dobro je ako moze da bira gde ce u sledecoj turi,ali koliko ja znam da bi otisao na drugo gradiliste,najcesce treba da ga trazi neko od sefova tamo licno.Ako je NPS15 u Jakutiji,blizu Nerjungrija,ipak mislim da mu je bolje da ostane u Tjumenu...Ja sam zimus bio u Jakutsku,i jako je hladno zimi,evo tamo se snag vec zadrzao,mrazevi su ujutru...To ti je moj savet,a on ce ipak da resi sam sta mu je bolje....
nismo mi otisli
nema danas nistaSta bi sa platooooomm
Ja sam probu dao i dokumenta poslao sredinom juna i ne brine me puno kada ce me pozvati vec kada ce platu da mi daju?! hmmmmmm ?!Evo ja cekam vec tri meseca koliko vi cekate ja mislim da sam sad na pola puta jos tri cu da cekam onda vise necu trazim nesto drugo![]()
Evo ja cekam vec tri meseca koliko vi cekate ja mislim da sam sad na pola puta jos tri cu da cekam onda vise necu trazim nesto drugo![]()
od 22 jula cekamo a koliko jos ...
Добар дан свима!
Пошто сам нови на форуму, да напишем две-три о себи. Зовем се Горан, и волим Русију, Рускиње, Русе,... и све што је руско. У Русији био пар пута, туристички.
Е сад питање. Пошто ускоро поново планирам да идем тамо, али не само туристички, већ мало дуже, и наравно и да радим, имам неколико недоумица, и надам се да ћете ми помоћи, пошто видим да је тема актуелна. Интересује ме следеће, да ли је могуће прелазити границу ивраћати се поново у Русију на нових 30 дана? На пример, одем у Финску (ако је тако могуће), и ватим се истог тог дана у Русију, и добијем право на нових 30 дана? Читао сам много о томе, да су људи радили тако, али не знам да ли још увек може. И колико тако пута узастопце може да се ради? (пошто сам од конзуларног одељења Руске Федерације добио одговор у мејлу, да број улазака у РФ на основу тридесетодневног безвизног режима, није ограничен).
Не бих волео да се нађем у неприлици због тога, па вас зато молим за одговор.
Унапред захвалан![]()
Баш тако како су ти одговорили,број улазака није ограничен! Мада сам ја лично у време када сам пресецао границу,два пута имаоЉуди, нико ништа?
Баш тако како су ти одговорили,број улазака није ограничен! Мада сам ја лично у време када сам пресецао границу,два пута имао
непријатности са граничарима... из разлога њиховог не познавања свог посла... Имају обичај да нас трпају у исти кош са Турцима.. а Турци могу да бораве до 90 дана у 180 дана у РФ.. Али то они реше,ако не знају.. позивањем едељења миграционе службе града у ком си боравио...
Када попуњаваш миграциону карту,немој подвлачити туризам,већ ЧАСТНЫЙ или ти ПРИВАТЕ.. Некад ће те питати граничари шта радиш у РФ.. Кажеш,девојка... жена...
Ако имаш још нека питања.. ту смо да помогнемо...
Сума сумарум,број улазака није ограничен !
Pozdrav svima
Imam pitanje,dobio sam na mail,šta treba da prikupim od papira,prikupio sam i oću da predam u firmuPa me zanima sledeće: Prijavio sam se kao Armirač dal ima neki test da proveravaju oni to,i sto se tice lekarskog ako prodjem,sta konkretno na njemu je, il je formalnost
da imas test-proveru znanja,a lekarski ne rade svi....npr.moj muz drugi put ide a ni jednom nije radio lekarski