tismica
Zainteresovan član
- Poruka
- 207
je bila plata bre![]()
jel ili je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je bila plata bre![]()
je bila plata bre![]()
solari suprugova knjizica je od maja u firmi dva puta je vec isao za Rusiju a deca ni dana nisu imala osiguranje kad kog sam pozvala kadrovsko isti neljubazan odgovor niste vi jedini uzas
ma ja ptam jel bila?jel ili je?
Da tako bi trebalo.Trazili su samo odjavu sa zdravstvenog da im se dostavi pre puta,nista stare knjizice.Nama nije toliko bitno zbog dece jer su osigurana preko mene,ali on nema zdravstvenu knjizicu,a dosaso je kuci bolestan kao konj.Jedva smo nagovorili dr da ga primi na moju knjizicu,jer je za par dana isao nazad i nije imao vremena da se bakce sa Velestrojem oko toga.Čekajte bre žene.
Procedura prijave radnika ide ovako:
1. Firma popuni M obrazac za radnika sa početkom i krajem ugovorenog vremena rada spram ugovora, i za svakog ko je na njegovom osiguranju još po jedan M /znači za ženu, dete, opet dete a on to kaže za koga). Uz to ide i stara zdr. knjižica radnika, žene, dece
2. Odnese se sve to u zdravstveno i oni ponište stare szd. knjiž. i izdaju nove zdr. knjižice svima, radniku, ženi, detetu, sa sve markicama i dokle važe, a važe dokle je ugovor
Obračun i uplata plate nema veze sa prijavom na zdravstveno, nije vezano.
Znači, ako nemate zdr. knjižice neko u firmi nije odradio ovaj gore pomenuti deo posla.
Čekajte bre žene.
Procedura prijave radnika ide ovako:
1. Firma popuni M obrazac za radnika sa početkom i krajem ugovorenog vremena rada spram ugovora, i za svakog ko je na njegovom osiguranju još po jedan M /znači za ženu, dete, opet dete a on to kaže za koga). Uz to ide i stara zdr. knjižica radnika, žene, dece
2. Odnese se sve to u zdravstveno i oni ponište stare szd. knjiž. i izdaju nove zdr. knjižice svima, radniku, ženi, detetu, sa sve markicama i dokle važe, a važe dokle je ugovor
Obračun i uplata plate nema veze sa prijavom na zdravstveno, nije vezano.
Znači, ako nemate zdr. knjižice neko u firmi nije odradio ovaj gore pomenuti deo posla.
I namai nama![]()
Moj muz u septembru ima prekovremenih sati,kaze da ceka listing za koji dan pa ce videti,radili su do 11 uvece.Javim se kad budem imala informaciju.po racunici mog muza zakinut je za prekovremeni rad....POLUDEO je....da li se jos nekome desilo tako nesto nekada...ipak je to 15 hiljada....radio je do 12 nocu ..
Moj muz u septembru ima prekovremenih sati,kaze da ceka listing za koji dan pa ce videti,radili su do 11 uvece.Javim se kad budem imala informaciju.
pa sve se tesim posto je u septembru imao jos 2 radna dana da ce sa sledecom uplatom da daju za prekovremeni...pisacemo o tome pa valjda cemo doci do nekog odgovora...ali sutra ce pozvati firmu pa vam javljam koji je odgovor na sve to
- - - - - - - - - -