Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doticna osoba koja je trenutno aktivna ovde me podseca na situaciju kad citam komentare na neku vest, pa neko namerno lupi komentar totalno suprotan ostalim samo da bi skrenuo paznju na sebe. Verujem da ce vecina osoba prepoznati o kome govorim. Ako ga vec ne mozemo izbaciti odavde, da ne baca bombe, dajte da ga makar svi lepo izignorisemo ubuduce, mozda i sam ode.
Inace, moj decko se odlicno snasao u Tjumenu. Juce turisti nisu radili jer je na gradiliste dolazila imigraciona, danas je sve po starom. On nesto razmislja da sledeci put ode na NPS15, koliko sam razumela, pa sta mislite, kako da ga posavetujem sto se toga tice? Neko ko ima neke info o tom mestu... Srdacan pozdrav svim dobrim ljudima!
E bas bi bilo lepo da on moze da bira gradiliste to je sve stvar potraznje nikad covek nezna na koje ce gradiliste da ide cinimi se do poslednjeg dana tako kazi mu da neplanira nista tako je najbolje manje ce da se nervira kad dobije neko drugo mesto a ima i boljih gradilista nego sto je nps 15 :D

E bas bi bilo lepo da on moze da bira gradiliste to je sve stvar potraznje nikad covek nezna na koje ce gradiliste da ide cinimi se do poslednjeg dana tako kazi mu da neplanira nista tako je najbolje manje ce da se nervira kad dobije neko drugo mesto a ima i boljih gradilista nego sto je nps 15 :D
Stvar je u tome sto ce najverovatnije moci da bira, zato je i poceo vec da razmislja o tome. Znamo mi da postoje i bolja mesta. Ali kad se vrati bice nps15 ili gde ga bace. ;)

Inace, moj decko se odlicno snasao u Tjumenu. Juce turisti nisu radili jer je na gradiliste dolazila imigraciona, danas je sve po starom. On nesto razmislja da sledeci put ode na NPS15, koliko sam razumela, pa sta mislite, kako da ga posavetujem sto se toga tice? Neko ko ima neke info o tom mestu... Srdacan pozdrav svim dobrim ljudima!

Dobro je sto se snasao u Tjumenu...Tamo je mnogo nasih ljudi,a znas i sama kako je kad se gomila Srba nadje na jednom mestu,ima svega i svacega...Dobro je ako moze da bira gde ce u sledecoj turi,ali koliko ja znam da bi otisao na drugo gradiliste,najcesce treba da ga trazi neko od sefova tamo licno.Ako je NPS15 u Jakutiji,blizu Nerjungrija,ipak mislim da mu je bolje da ostane u Tjumenu...Ja sam zimus bio u Jakutsku,i jako je hladno zimi,evo tamo se snag vec zadrzao,mrazevi su ujutru...To ti je moj savet,a on ce ipak da resi sam sta mu je bolje....

Добар дан свима!
Пошто сам нови на форуму, да напишем две-три о себи. Зовем се Горан, и волим Русију, Рускиње, Русе,... и све што је руско. У Русији био пар пута, туристички.
Е сад питање. Пошто ускоро поново планирам да идем тамо, али не само туристички, већ мало дуже, и наравно и да радим, имам неколико недоумица, и надам се да ћете ми помоћи, пошто видим да је тема актуелна :). Интересује ме следеће, да ли је могуће прелазити границу ивраћати се поново у Русију на нових 30 дана? На пример, одем у Финску (ако је тако могуће), и ватим се истог тог дана у Русију, и добијем право на нових 30 дана? Читао сам много о томе, да су људи радили тако, али не знам да ли још увек може. И колико тако пута узастопце може да се ради? (пошто сам од конзуларног одељења Руске Федерације добио одговор у мејлу, да број улазака у РФ на основу тридесетодневног безвизног режима, није ограничен).
Не бих волео да се нађем у неприлици због тога, па вас зато молим за одговор.
Унапред захвалан :)

Moje drage dame moram da vam ispričam jednu salu na celu današnju temu nasih jacih polovina i Ruskinja znate Li sto naši momci traze zenu u inostranstvu pa RADI BOLjE BUDUCNOSTI pa mozda i nije takolloše ulaganje one zadovoljne a i mi šala ne zamerite

- - - - - - - - - -

Moje drage dame moram da vam ispričam jednu salu na celu današnju temu nasih jacih polovina i Ruskinja znate Li sto naši momci traze zenu u inostranstvu pa RADI BOLjE BUDUCNOSTI pa mozda i nije takolloše ulaganje one zadovoljne a i mi šala ne zamerite

Osetio sam se prozvan ovde da bacam bombe,a izgleda da je bomba kada napišeš istinu.
Ljepote moje,niko nije rekao da se vaši momci, muževi,itd.. švalerišu po Rusiji već da je to veliki problem,kao i alkoholizam kod naših ljudi koji odu tamo i zanemare svoju porodicu.

Poslednja izmena:
:kafa:...........:evil:
Stajati namerno na muku nekima, pišući i znajući da će to nekog pogoditi, pri tom, ti neki su nepoznate osobe...ima svoj naziv u psihologiji

Poslednja opomena free Talk

Idemo dalje, bez provokacija. Oni koji imaju ogromnu potrebu za tim, imaju druge forume gde takodje obitavaju sagovornici sa istom potrebom.
Ovo se odnosi na sve.

Poslednja izmena:
Maki8912, morpheusxxx, Nikolass.......opomena moderatora zbog nepoštovanja javno izrečenog zahteva moderatora
Free Talk..C1 ometanje rada

Poruke će biti obrisane
Nastavak diskusije, neprimereno izražavanje, vredjanje, omalovažavanje vodi direktno do zaključavanja teme, jer ovo nije tema za to.

hvala.

Poslednja izmena:
Maki8912, morpheusxxx, Nikolass.......opomena moderatora zbog nepoštovanja javno izrečenog zahteva moderatora
Free Talk..C1 ometanje rada

Poruke će biti obrisane
Nastavak diskusije, neprimereno izražavanje, vredjanje, omalovažavanje vodi direktno do zaključavanja teme, jer ovo nije tema za to.

hvala.

Slazem se da nije tema za to... zato cu samo za kraj da kazem nesto..
Prilicno je degutantno da pojedinci pishu takve stvari... tipa,Rusi nemaju smisao za lepo... ovakvi su,onakvi su... Ruskinje su ovakve ili onakve... Prilicno jadno i bedno,pa makar i u shali!!! Jer,ovde na forumu ima i drugih,osim Srba... A i nije lepo pljuvati u tanjir iz kog se jede!!!
Shto se mene lichno tiche.. mogu mirne dushe otici sa foruma.. I onako sam ovde da po nekad nekome dam neki savet u vezi zhivota i rada u RF...

Poslednja izmena:
Gospodo moja draga,ZAR nije vređanje već ono da Vam se plastično objasni.
I ja odoh sa foruma a Vama želim svu sreću u stavljanju naočala za sunce
na oči ne bi li se nekako svet napravio onakvim kakvog
ga mali Perica zamišlja.
Pozdrav za morpheusxxx-a

Nekada je pametnije a i humanije zadržati za sebe ono što je očigledno i jasno svima, da svaki duži odlazak na teren bilo gde u svetu je realna opasnost po porodicu i to sa obe strane. Ovi ljudi to znaju, i muški i ženski ljudi, nije potrebno dosipati so na ranu drugima. To ne može svako, kao što svako ne može ni dati podršku.

Ljudi i ćudi.

Ajmo dalje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back