Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliki je holesterol neznam nije mi rekla samo da mi je jako povisen i da moram na strogu dijetu da bi smrsao i skinuo holesterol. Mislim kakve veze ima skidanje kila al ajd nasao sam ja dijetu za to i pokusavam da skinem holesterol nebi li sto pre otisao pa videcemo hvala u svakom slucaju babuljka

Mikice brate samo riba i to Tostolobik kupi i jedi par dan on naprosto smirgla vene sto bi rekli ljudi ima da padne holesterol i mogao bi jabukovo sirce da pijes i par dan i vratice se u normalu :super:

Koliki je holesterol neznam nije mi rekla samo da mi je jako povisen i da moram na strogu dijetu da bi smrsao i skinuo holesterol. Mislim kakve veze ima skidanje kila al ajd nasao sam ja dijetu za to i pokusavam da skinem holesterol nebi li sto pre otisao pa videcemo hvala u svakom slucaju babuljka

Kako ti nisu rekli ako je jako povišen?Za smanjenje holesterola samo ishranom bez adekvatne terapije treba 2-3 meseca.

Kako ti nisu rekli ako je jako povišen?Za smanjenje holesterola samo ishranom bez adekvatne terapije treba 2-3 meseca.

Iskreno neznam ali ako posle ove muke opet bude rezultat isti onda batalim RF pa trazimo posao dalje daj boze samo zdravlja.

- - - - - - - - - -

Jel ovo recept za mikicu68, za skidanje holesterola?
Pa ima želudac da sagori :eek:

Nece mama ja pojedem dva tri sve sa korom ko jabuku :)

Veliki pozdrav svim starim i dobronamernim novim forumasima :kpozdrav:
Za skidanje masnoce znam za 2 recepta:
1. 28 zrna susene ili kandirane aronije na dan, tu kolicinu podeliti na tri uzimanja dnevno pre jela i koristiti 28 dana. Moja ujna koja je srcani bolesnik mi je taj recept preporucila jer je kod nje imao znacajnog efekta tj. sveo joj je holesterol na normalne granice.
2. Cirka pola limuna nacediti izjutra i popiti na gladan stomak i za krace vreme ce dovesti nivo holesterola u normalu. Ako dodje do dijareje nista strasno jer se time skida masnoca sa unutrasnjosti creva.

Danas su me pozvali iz velestroja da u petak idem na lekarski. Hmmm i ja cesto imam poviseni holesterol i ako nisam nimalo debeo, nadam se da ce ovoga puta rezultati biti dobri, evo me grickam aroniju.

Poslao sam broj telefona na pp.Mene su danas pozvali za lekarski u petak.
Pozdrav, evo da se javim (izvinjavam se zbog kasnjenja, nisam bio kuci). Moje prvo odrediste je bilo Tjumen varijanta (turisticki sa presekom) ,zatim promena Sabeta odlazak do kraja Septembra,probni
rad odraden 09.07, papiri predani 24.07. zatim sledi cekanje, za lekarski jos nisam pozvan.Sada postoji i treca varijanta tako da ni sam neznam gde cu na kraju da zavrsim.Ako zelis da se cujemo posalji
broj tel. na PP. Cujemo se POZDRAV.

Hvala Ljiljo na ohrabrenju i ja se najboljem nadam!
Zamisli Sibir i zima i minus beskonacno a mora da se radi napolju. Tople kapice, vunene rukavice i pletene carapice pa to bi na gradilistu kao alva islo :D

Poslednja izmena:
Supruga je otvorila nalog i ona ce ovde kuckati posto ima vise vremena,ja ponekad uletim.Eto u petak idem na taj lekarski pa cete cuti kako je bilo.Pozdrav za sve

hahaha tako, reci da se ne bunimo na mešoviti nalog :lol:

- - - - - - - - - -

Hvala Ljiljo na ohrabrenju i ja se najboljem nadam!
Zamisli Sibier i zima i minus beskonacno a mora da se radi napolju. Tople kapice, vunene rukavice i pletene carapice pa to bi na gradilistu kao alva islo :D

pa to ti kažem.....:lol:

Pozdrav dragi moji forumasi...Moj dragi je tamo super prosao u Krasnodaru tj toj Grusovaja...Dobio je stan sa klimom,televizorom,ves masinom i znaci sve u full-u komplet.....Kaze da je grad super,gradiliste je na pola sata udaljeno prevozom...pitala sam ga i kakve su Ruskinje,kaze da su mnogo lepse nego u ostalim delovima Rusije...znaci u slobodno vreme mogu misliti kakav pogled ima na plazi..cccc.....Dragi Velesstroje ja sam uvek i u dobru i u zlu bila uz vas MOLIM VAS da mog dragog prebaciti u neku zestoku zabit,jer ja crkavam ovde od ljubomore.....ili bar da meni dopustite da mu se pridruzim..... :mrgreen: .....Naravno salim se...daj Boze da svi radnici imaju takve uslove kao i moj dragi....:heart:

Poslednja izmena:
Pozdrav dragi moji forumasi...Moj dragi je tamo super prosao u Krasnodaru tj toj Grusovaja...Dobio je stan sa klimom,televizorom,ves masinom i znaci sve u full-u komplet.....Kaze da je grad super,gradiliste je na pola sata udaljeno prevozom...pitala sam ga i kakve su Ruskinje,kaze da su mnogo lepse nego u ostalim delovima Rusije...znaci u slobodno vreme mogu misliti kakav pogled ima na plazi..cccc.....Dragi Velesstroje ja sam uvek i u dobru i u zlu bila uz vas MOLIM VAS da mog dragog prebaciti u neku zestoku zabit,jer ja crkavam ovde od ljubomore.....ili bar da meni dopustite da mu se pridruzim..... :mrgreen: .....Naravno salim se...daj Boze da svi radnici imaju takve uslove kao i moj dragi....:heart:

Cao Jelo :)
Ja se dobrovoljno javljam da zamenim tvoga dragana :D Ma radicu i upola cene samo da mi je takvo mesto boravka :D

Dali je neko bio na gradilistu u Magadanu i kakvi su uslovi,ako neko zna neka napise.Hvala
Moj suprug je u Magadanu .Uslovi su tu i tamo jer ako ides na gradiliste Gok pavlik to ti je 400km od Magadana jako su izolovani ima jedna prodavnica i to ti je to .Bez dobre jakne i cipela ne moj krecati jer tamo non stop pada kisa.Posao je buranija sto kaze moj muz njemu nije tezak posao .Pitaj ako te jos nesto interesuje .A kada putujes?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back