solari
Primećen član
- Poruka
- 575
Pozdrav svima ,
Moj matori je konkurisao preko Velestroja , krajem aprila pocetkom maja ,odradio lekarski u domu zdravlja , dobio je priglasenje u julu , nakon toga jos jedan lekarski u reziji Velestroja , kasnije i poslovnu vizu do 15 novembra , otisao je 6.9. za Tjumen. Vec je pisao ovde , ali cisto hronoloski da povezem dogadjaje , cekao je malo duze , ali ce se valjda isplatiti.Od ljudi koji su putovali sa njim, a povratnici su , dobio sam informaciju da su tamo smestaj i hrana odlicni , kupio je karticu ,rusku MTS , cekamo da se javi sa svog broja , pustio je kratku poruku sa tudjeg broja da je sve u redu. Cekam da se javi da dobijemo potvrdu toga kao i nove informacije. Imam par pitanja , kako da se prijavim na servis kojim skuplja bodove i ostvaruje popust na razgovor ili dobija besplatni kredit , vezano za rusku MTS karticu http://www.bonus.mts.ru/ru/pmsdata.html?target=mts_bonus/index/feedback_html mislim da je to na ovom linku , sta mi je potrebno od podataka sa kartice da bi ga registrovao. Koji je optimalni rok za uplatu akontacije ? Po pisanju ljudi neki su dobijali iduceg dana , ako uzmemo u obzir da je odleteo u petak , sta je realno ? Racun je u Intesi , da li ovlascenja lica dobijaju poruku o uplati i da li ovlascena lica mogu da otvore e banking nalog, radi lakseg pracenja uplata. Ako priglasenje dobije na duzi period a vizu na kraci , da li to znaci da je presek kraci , dobio sam potvrde da ce presek raditi u Srbiji ? Javljacu se sa novim informacijama kako ih budem dobijao. Sportski pozdrav Zokijev mali.
ja ti mogu odgovoriti samo za akontaciju....a i sta bi zena drugo znala