Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vozdra raja.Pozdrav sa 19.Gradiliste je odlicno,uredjeno,potrebe za satima i prekovremenim ima,bas sam radio ceo dan i noc i odo da spavam ali morao sam i vas kontaktirati kad vec imam retku priliku.Hrana ok,mada nije dobro kad nasi rade za pultom pa zakidaju.Bolje kad su ruskinje.Sewfovi dobri.Sobe tople po 5 u sobi ali ovih dana je puno ljudi otislo pa ostaju dvojica,trojica u sobi.Idealno.Signal za komp,samo nappolhju a sad trenutno zima.Zato kratko.Pozdrav za sve i kuckamo se.Centr cmok oko moje milo.:p

Ako neko moze da mi da informaciju,broj telefona offica u Moskvi! Buraz mi je otisao u subotu u Sibir zadnji put mi je se javio jucer oko u ponedjeljak iz neryungria oko 11 sati cekao je bus kojim je trebao putovati 22 sata odatle. Sada su me je neko zvao i pitaju za njega vele da se nije pojavio,zbunio sam se i nisam uzeo broj telefona,a od telefon je prazan navjerovatnije,ne mogu da ga dobijem.Gradiliste na koje je treabo je u blizini neryungria al ga nisu sacekali i vjerovatno je zabunom otisao za yakutsk.Da li u yakutsku ima neko gradiliste od velestroja? i da li je do tamo potrebno 22 sata sa busom.. Bilo kakva infrmacija je dobro dosla !!! telefon,bilo sta hvala
To je 15.Razdvojili smo se u Nerjungriju.Otislo ih je dosta za 15.Otprilike 5 ili 6.Ne drzi me za rec.Letimicno sam p[regledao postove,ne zameri ako nisam dao info koja ti je potrebna.I da putuje se toliko do 15 po recima tih ljudi.

:) pronasli su ga,sad su mi javili,neki levati su ga odvezli na pogresno gradiliste! trip da valja :sad2:! zahvaljujem se na pomoci!

:worth:

- - - - - - - - - -

Vozdra raja.Pozdrav sa 19.Gradiliste je odlicno,uredjeno,potrebe za satima i prekovremenim ima,bas sam radio ceo dan i noc i odo da spavam ali morao sam i vas kontaktirati kad vec imam retku priliku.Hrana ok,mada nije dobro kad nasi rade za pultom pa zakidaju.Bolje kad su ruskinje.Sewfovi dobri.Sobe tople po 5 u sobi ali ovih dana je puno ljudi otislo pa ostaju dvojica,trojica u sobi.Idealno.Signal za komp,samo nappolhju a sad trenutno zima.Zato kratko.Pozdrav za sve i kuckamo se.Centr cmok oko moje milo.:p

:worth:...:hvala:...:cmok2:

da preko velestroja ali preko hrvatskih predstavnika! ne mogu da pronadjem telefon predstavnistva u moskvi jer preko njih je dogovarao odlazak.. kontam ako ima gradiliste i u yakutsku onda je mozda i ok moze do njih da i ode,ali nisam siguran da li je dosao do tamo jer su me danas zvali pitaju gdje je je trebo da stigne vec jucer u neryungri negdje u blizini 40 minuta busom.Kada se javio iz neryungria rekao je da ima bus od 22 sata voznje do negdje... koliko sam uspio prikupiti informacije je da jedino do yakutska ima 22 sata voznje.. zabrinuo sa se da valja! sunce im ***** trebali su da ga cekaju prilikom slijetanja i da daju prave informacije gdje treba da se pojavi!!

Veless nema gradiliste ni ofis u Jakutsku...U gradu sam vec pola godine i znao bih,veruj mi,ovde nas ima ukupno 9 Srba...22 sata voznje ne znaci mnogo,mozda je jednostavno po sumskom ili putu po nekoj livadi,znaci ne mora da znaci da je daleko od Nerjungrija....Sve ce biti ok,mozda je samo nesporazum.

Photo0877.jpg
Photo0883.jpg
Photo0913.jpg
Photo0915.jpg
Photo0928.jpg

- - - - - - - - - -

evo,kao sto sam i obecala...malo slika sa NPS 19...moj muz je zadovoljan....kaze da je bila super ekipa i voleo bi bas tamo da se vrati

Pozzzz drugari
Danas su me zvali iz Velestorja da cu za mesec dana ili mesec ipo da idem i dotle ce mi biti gotovi papiri.Ponudili su mi i da idem taj jedan mesec ranije ali kao turista dok se papiri nezavrse i da radim na sta sam ja pristao.Odrediste Tjumen pa bi molio sve koji imaju informacije o mestu i vremenu da mi se jave na pp ili da napisu ovde sta ili na sta mogu da naletim tamo tj sta me ceka. Savet svake vrste je dobrodosao.Mama strikaj debele carapre nemam ih :) Evo toliko sto se tice RF.
Kontaktirao me je lik koji mi je poslao mali koji sam ja objavio ovde i pitao me odakle mi informacija d aje ta firma prevara i da mu objasnim ko mi je kum u Francuskoj. hahahahahahaha dobro je sto prati ovu temu ali losa je sto nije legalizovao firmu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back