Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako neko moze da mi da informaciju,broj telefona offica u Moskvi! Buraz mi je otisao u subotu u Sibir zadnji put mi je se javio jucer oko u ponedjeljak iz neryungria oko 11 sati cekao je bus kojim je trebao putovati 22 sata odatle. Sada su me je neko zvao i pitaju za njega vele da se nije pojavio,zbunio sam se i nisam uzeo broj telefona,a od telefon je prazan navjerovatnije,ne mogu da ga dobijem.Gradiliste na koje je treabo je u blizini neryungria al ga nisu sacekali i vjerovatno je zabunom otisao za yakutsk.Da li u yakutsku ima neko gradiliste od velestroja? i da li je do tamo potrebno 22 sata sa busom.. Bilo kakva infrmacija je dobro dosla !!! telefon,bilo sta hvala
preko koje firme je otisao, ako je preko velestroja zovite ih odmah u beogrdu ,,,oni moraju kontaktirati dalje ,,,nije sala

- - - - - - - - - -

da ima bre tamo gradilista velastroja

preko koje firme je otisao, ako je preko velestroja zovite ih odmah u beogrdu ,,,oni moraju kontaktirati dalje ,,,nije sala

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ako neko moze da mi da informaciju,broj telefona offica u Moskvi! Buraz mi je otisao u subotu u Sibir zadnji put mi je se javio jucer oko u ponedjeljak iz neryungria oko 11 sati cekao je bus kojim je trebao putovati 22 sata odatle. Sada su me je neko zvao i pitaju za njega vele da se nije pojavio,zbunio sam se i nisam uzeo broj telefona,a od telefon je prazan navjerovatnije,ne mogu da ga dobijem.Gradiliste na koje je treabo je u blizini neryungria al ga nisu sacekali i vjerovatno je zabunom otisao za yakutsk.Da li u yakutsku ima neko gradiliste od velestroja? i da li je do tamo potrebno 22 sata sa busom.. Bilo kakva infrmacija je dobro dosla !!! telefon,bilo sta hvala

nije mi jasno...zato sto su autobusi do gradilista organizovani...a ako je trebao da bude u nerjungriju...kazes da si se cuo sa njim kad je bio tamo...a jos 22 sata puta to vec nije Nerjungri.Moj muz stize oko 12 veceras pa mozda ima neciji broj posto je on bio u Nerjungriju na NPS 19...ako te zanima to gradiliste javljam ti veceras broj bar od nekog radnika pa ti kontaktiraj dalje...

- - - - - - - - - -

nije mi jasno...zato sto su autobusi do gradilista organizovani...a ako je trebao da bude u nerjungriju...kazes da si se cuo sa njim kad je bio tamo...a jos 22 sata puta to vec nije Nerjungri.Moj muz stize oko 12 veceras pa mozda ima neciji broj posto je on bio u Nerjungriju na NPS 19...ako te zanima to gradiliste javljam ti veceras broj bar od nekog radnika pa ti kontaktiraj dalje...

ostavi mi tvoj broj u poruci pa videcemo veceras...on je sad u avionu pa ne mogu sad da ga kontaktiram

- - - - - - - - - -

da preko velestroja ali preko hrvatskih predstavnika! ne mogu da pronadjem telefon predstavnistva u moskvi jer preko njih je dogovarao odlazak.. kontam ako ima gradiliste i u yakutsku onda je mozda i ok moze do njih da i ode,ali nisam siguran da li je dosao do tamo jer su me danas zvali pitaju gdje je je trebo da stigne vec jucer u neryungri negdje u blizini 40 minuta busom.Kada se javio iz neryungria rekao je da ima bus od 22 sata voznje do negdje... koliko sam uspio prikupiti informacije je da jedino do yakutska ima 22 sata voznje.. zabrinuo sa se da valja! sunce im ***** trebali su da ga cekaju prilikom slijetanja i da daju prave informacije gdje treba da se pojavi!!

ni meni nije jasno , ali ajde prvo zoves ove ovde i oni moraju kontaktirati dalje ,,,kako bi imao kartu za drugo mesto ,,,uh ja se sva pomamim kad cujem ovako nesto,,
ma ja mislim da je to samo neka zabuna...a u firmi sad i nema nikoga da bi zvao...mogu da zamislim kako su se istripovali...iskreno nije sve jedno...a u nerjungriju je domet katastrofa

- - - - - - - - - -

da preko velestroja ali preko hrvatskih predstavnika! ne mogu da pronadjem telefon predstavnistva u moskvi jer preko njih je dogovarao odlazak.. kontam ako ima gradiliste i u yakutsku onda je mozda i ok moze do njih da i ode,ali nisam siguran da li je dosao do tamo jer su me danas zvali pitaju gdje je je trebo da stigne vec jucer u neryungri negdje u blizini 40 minuta busom.Kada se javio iz neryungria rekao je da ima bus od 22 sata voznje do negdje... koliko sam uspio prikupiti informacije je da jedino do yakutska ima 22 sata voznje.. zabrinuo sa se da valja! sunce im ***** trebali su da ga cekaju prilikom slijetanja i da daju prave informacije gdje treba da se pojavi!!

jel je otisao sa grupom ili sam

sam je krenuo sa aerodroma u begradu u subotu u 10 i nesto na vecer! koliko sam uspio iz vasih odgovara da njih neko docekuje i prebacuje na gradilista? postoji li mogucnost da su ga greskom prebacili na drugo gradiliste u yakutsk autobusom velestroja,ako tamo vec imaju gradiliste?

sam je krenuo sa aerodroma u begradu u subotu u 10 i nesto na vecer! koliko sam uspio iz vasih odgovara da njih neko docekuje i prebacuje na gradilista? postoji li mogucnost da su ga greskom prebacili na drugo gradiliste u yakutsk autobusom velestroja,ako tamo vec imaju gradiliste?
pazi vako u subotu je krenuo Dekararus83 i bas na 19 , i po citanju bas na taj let oko deset bi se reklo ,,, sto znaci da nije bio sam sigurno ta je grupa veca...

poslala sam tebi u PP br. tel. Velesstroja u Moskvi. Samo oni javljaju se na ruskom, ali imaju i prevodilaca. Tako bilo bi dobro da sa njima razgovara odmah taj, ko zna i razume ruski. Inace ces potrositi mnogo vise para na razgovor, a malo sta ces razumeti i resiti...

pazi vako u subotu je krenuo Dekararus83 i bas na 19 , i po citanju bas na taj let oko deset bi se reklo ,,, sto znaci da nije bio sam sigurno ta je grupa veca...

kao sto rekoh moj muz je do juce bio tamo...kaze da svaki dan stize brdo njih,a isto tako i odlazi....tako da je on sigurno na nekom gradilistu...oni se bude oko 6-7 to je za nekih 2-3 sata po njihovom vremenu tako da ces sigurno dobiti neke informacije...mozda pozajmi tel. od nekog da se javi ili mu vi uplatite dopunu jer on ako nema kredita ni vi njega ne mozete da dobijete jer je u romingu...njemu za jednu poruku skida 80 din.

Evo cele poruke koju sam ja dobio. PREVARA je u pitanju kum mi potvrdio jer zivi tamo u FR, prema tome pazite se.

NKBM Ltd - 2 Woodberry Grove - Finchley, N12 0DR,

London - Company No.: 06565556

Mi smo kompanija koja se bavi otvaranjem kompanija,

sredjivanjem radne i boravišne dozvole, emigracijom,

zapošljavanjem, gradjevinarskim poslovima itd. Poslujemo na prostoru zapadne Evrope.

Zapošljavamo gradjevinske radnike svih profila: gradjevinske inženjere, keramičare,

električare, tesare, parketare, limare, krovopokrivače, vodoinstalatere, armirače, zidare, molere,

vozače TGM, pomoćne radnike, itd. Radni sat se kreće, zavisno od konkretnog posla koji radite, od

8 do 12 eura, plus prekovremene satnice. Smeštaj i hrana su obezbedjeni. Nije potrebna završena

škola već isključivo iskustvo na tim poslovima. Zapošljavamo samo do starosne granice do 50

godina.Potrebno je osnovno znanje jezika.

Naime, ponuda se odnosi na zaposlenje sa sredjenim radnim i boravišnim dozvolama na

godinu dana, nakon toga se produžava. Procedura traje od 3 do najkasnije 6 meseci. Znači, posla

ima samo je potrebno da Vam sredimo radnu i boravišnu dozvolu. Vi snosite trošak sredjivanja

radne i boravišne dozvole.

Predugovor se potpisuje sa našom kompanijom pre početka i reguliše medjusobna prava i

obaveze. Nakon potpisivanja predugovora, na račun firme iznos od 250 Eur se uplaćuje za takse koje

su potrebne za pridobivanje svih potrebnih dokumenata za legalan rad u državama Evropske Unije.

Navedeni iznosi su iznosi za pokriće troškova sredjivanja radne i boravišne dozvole. Što znači

da su to novci koji pokrivaju troškove raznih overa, prevodjenja i taksi prilikom procedure sredjivanja

radne i boravišne dozvole.

Drugi deo u visini 250 Eur uplaćuje se nakon potpisa radnog ugovora, koji se sklapa izmedju

firme i radnika, što bi značilo kada potpišete ugovor za posao sa našom kompanijom. Osoba,

koja uplati navedene iznose, dobiće zaposlenje na ograničen period od 1.godine sa mogućim

produžavanjem.

Kada zasnujete radni odnos, u obavezi ste da za naše usluge uplaćujete 6 mesečnih rata od po

5% od plate.

Znači, ukupan trošak koji bi ste imali je 250 eura posle potpisivanja ugovora sa našom

kompanijom, 250 eura posle potpisivanja ugovora o radu i 6 mesečnih rata od 5% od plate.

Početna dužnost osobe koju se prima, odnosno, uputi u radni odnos je, da firmi NKBM preda svu

potrebnu dokumentaciju za pripremu radnog ugovora :

- potpisani ugovor sa NKBM Limited kompanijom

- kopija pasoša

- dokaz o uplati

- popunjeni i potpisani upitnik, odnosno CV

Ako ste zainteresovani poslaću Vam jedan upitnik da popunite.Upitnik je formular za upis Vaših

podataka, odnosno Vaš CV. Ponuda traje samo do 10. septembra.

Pozdrav,

Raa Trade International Limited & NKBM Limited

Paris, France, +33668297830​

Poslednja izmena:
. Procedura traje od 3 do najkasnije 6 meseci. Znači, posla

ima samo je potrebno da Vam sredimo radnu i boravišnu dozvolu. . Nakon potpisivanja predugovora, na račun firme iznos od 250 Eur se uplaćuje za takse koje

su potrebne za pridobivanje svih potrebnih dokumenata za legalan rad ..... Što znači

da su to novci koji pokrivaju troškove raznih overa,... Ponuda traje samo do 10. septembra.

Pozdrav,

Raa Trade International Limited & NKBM Limited

Paris, France, +33668297830[/CENTER]

Стил писанија је баш на нивоу неког лошег преваранта.. А до 10 септембра је вероватно због тога,ко се упеца,упеца... после тога бежанија...

Stigla platica konacno...Vidim ovde dosta drugara otputovalo..svima srecan put,a onima koji cekaju zelim da sto pre odu...Moj dragi je najavljen za kartu i sad samo cekamo vreme leta.Vidim da se ovde neko i izgubio,jako mi je zao stvarno,nadam se da je samo ugasen telefon u pitanju i da ce se decko uskoro javiti...stvarno je tako nesto uzasno ne dao Bog tako nesto ni najgorem dusmaninu mogu misliti kako je porodici,kad ni meni nije bas svejedno... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back