evo druga... havala ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
preko koje firme je otisao, ako je preko velestroja zovite ih odmah u beogrdu ,,,oni moraju kontaktirati dalje ,,,nije salaAko neko moze da mi da informaciju,broj telefona offica u Moskvi! Buraz mi je otisao u subotu u Sibir zadnji put mi je se javio jucer oko u ponedjeljak iz neryungria oko 11 sati cekao je bus kojim je trebao putovati 22 sata odatle. Sada su me je neko zvao i pitaju za njega vele da se nije pojavio,zbunio sam se i nisam uzeo broj telefona,a od telefon je prazan navjerovatnije,ne mogu da ga dobijem.Gradiliste na koje je treabo je u blizini neryungria al ga nisu sacekali i vjerovatno je zabunom otisao za yakutsk.Da li u yakutsku ima neko gradiliste od velestroja? i da li je do tamo potrebno 22 sata sa busom.. Bilo kakva infrmacija je dobro dosla !!! telefon,bilo sta hvala
preko koje firme je otisao, ako je preko velestroja zovite ih odmah u beogrdu ,,,oni moraju kontaktirati dalje ,,,nije sala
- - - - - - - - - -
da ima bre tamo gradilista velastroja
Ako neko moze da mi da informaciju,broj telefona offica u Moskvi! Buraz mi je otisao u subotu u Sibir zadnji put mi je se javio jucer oko u ponedjeljak iz neryungria oko 11 sati cekao je bus kojim je trebao putovati 22 sata odatle. Sada su me je neko zvao i pitaju za njega vele da se nije pojavio,zbunio sam se i nisam uzeo broj telefona,a od telefon je prazan navjerovatnije,ne mogu da ga dobijem.Gradiliste na koje je treabo je u blizini neryungria al ga nisu sacekali i vjerovatno je zabunom otisao za yakutsk.Da li u yakutsku ima neko gradiliste od velestroja? i da li je do tamo potrebno 22 sata sa busom.. Bilo kakva infrmacija je dobro dosla !!! telefon,bilo sta hvala
- - - - - - - - - -
nije mi jasno...zato sto su autobusi do gradilista organizovani...a ako je trebao da bude u nerjungriju...kazes da si se cuo sa njim kad je bio tamo...a jos 22 sata puta to vec nije Nerjungri.Moj muz stize oko 12 veceras pa mozda ima neciji broj posto je on bio u Nerjungriju na NPS 19...ako te zanima to gradiliste javljam ti veceras broj bar od nekog radnika pa ti kontaktiraj dalje...
preko koje firme je otisao, ako je preko velestroja zovite ih odmah u beogrdu ,,,oni moraju kontaktirati dalje ,,,nije sala
- - - - - - - - - -
da ima bre tamo gradilista velastroja
ma ja mislim da je to samo neka zabuna...a u firmi sad i nema nikoga da bi zvao...mogu da zamislim kako su se istripovali...iskreno nije sve jedno...a u nerjungriju je domet katastrofani meni nije jasno , ali ajde prvo zoves ove ovde i oni moraju kontaktirati dalje ,,,kako bi imao kartu za drugo mesto ,,,uh ja se sva pomamim kad cujem ovako nesto,,
da preko velestroja ali preko hrvatskih predstavnika! ne mogu da pronadjem telefon predstavnistva u moskvi jer preko njih je dogovarao odlazak.. kontam ako ima gradiliste i u yakutsku onda je mozda i ok moze do njih da i ode,ali nisam siguran da li je dosao do tamo jer su me danas zvali pitaju gdje je je trebo da stigne vec jucer u neryungri negdje u blizini 40 minuta busom.Kada se javio iz neryungria rekao je da ima bus od 22 sata voznje do negdje... koliko sam uspio prikupiti informacije je da jedino do yakutska ima 22 sata voznje.. zabrinuo sa se da valja! sunce im ***** trebali su da ga cekaju prilikom slijetanja i da daju prave informacije gdje treba da se pojavi!!
ima gradiliste tamo ,,,i da je tako onda je dobro ,,,
pazi vako u subotu je krenuo Dekararus83 i bas na 19 , i po citanju bas na taj let oko deset bi se reklo ,,, sto znaci da nije bio sam sigurno ta je grupa veca...sam je krenuo sa aerodroma u begradu u subotu u 10 i nesto na vecer! koliko sam uspio iz vasih odgovara da njih neko docekuje i prebacuje na gradilista? postoji li mogucnost da su ga greskom prebacili na drugo gradiliste u yakutsk autobusom velestroja,ako tamo vec imaju gradiliste?
da preko velestroja ali preko hrvatskih predstavnika! ne mogu da pronadjem telefon predstavnistva u moskvi jer preko njih je dogovarao odlazak.. kontam ako ima gradiliste i u yakutsku onda je mozda i ok moze do njih da i ode,ali nisam siguran da li je dosao do tamo jer su me danas zvali pitaju gdje je je trebo da stigne vec jucer u neryungri negdje u blizini 40 minuta busom.Kada se javio iz neryungria rekao je da ima bus od 22 sata voznje do negdje... koliko sam uspio prikupiti informacije je da jedino do yakutska ima 22 sata voznje.. zabrinuo sa se da valja! sunce im ***** trebali su da ga cekaju prilikom slijetanja i da daju prave informacije gdje treba da se pojavi!!
pazi vako u subotu je krenuo Dekararus83 i bas na 19 , i po citanju bas na taj let oko deset bi se reklo ,,, sto znaci da nije bio sam sigurno ta je grupa veca...
. Procedura traje od 3 do najkasnije 6 meseci. Znači, posla
ima samo je potrebno da Vam sredimo radnu i boravišnu dozvolu. . Nakon potpisivanja predugovora, na račun firme iznos od 250 Eur se uplaćuje za takse koje
su potrebne za pridobivanje svih potrebnih dokumenata za legalan rad ..... Što znači
da su to novci koji pokrivaju troškove raznih overa,... Ponuda traje samo do 10. septembra.
Pozdrav,
Raa Trade International Limited & NKBM Limited
Paris, France, +33668297830[/CENTER]
Prodjose 4 meseca i jos nista. Ima li jos nekoga da ceka toliko?