tijana.vit
Primećen član
- Poruka
- 527
aaaaa nisi valjda izgorela tesko namajes,palo i preselo
inače nama u subotu legla plata preko Inteze.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaaaa nisi valjda izgorela tesko namajes,palo i preselo
inače nama u subotu legla plata preko Inteze.
aaaaa nisi valjda izgorela tesko nama![]()
ahahahahakamo sreće,pokupila sve moguće alergije![]()
ahahahahae pa nisi morala ...cudna neka klima ...a i nama leglo u subotu
neka ja se bacila malo u razmisljanje , ali zimu ne volem nikako , a ove putosestije me privukose auuuu , znaci krajjjjdefinitvno,za mene samo Sibir![]()
Verovatno nisi procitao, ali ja sam cekao 5 meseci priglasenije. E sad, iz kog razloga, zbog nasih ili zbog Rusa sve jedno , ali se nacekah. A ima slucajeva da stigne posle 21 dan
Hvala,dobro je da imam posao.
Ali onda odes dva meseca izgubis i ono sto si imao a ovi da li ce zvati ili ne..hm
Treba dobro izvagati ,ali sta je tu je ,dokumenta su poslata.
Pozdrav i tebi brate,kako je tamo?![]()
Nista od plate.![]()
Ma proveri ti muza tamo, mozda je on vec potrosio ha ha.(sala mala)
Saznacu vrlo brzo, vec u cetvrtak.Poz
samo još kad bi se javili otud.....neki ne mogu, neki ne žele, a neko se javi....neki ljudi brzo i lako zaboravljaju, drugi pamte, ali šta ćeš....ljudi i ćudi
nešto razmišljam....svi odlazite za Rusiju samo ja neeeeee
dočekujem, ispraćam i........![]()
Kevo...Ajd ako hoces kod mene u goste,u Jakutsk....Grad prljav,ljudi cudni,sve neki kosooki,kao da nisi u Rusiji.Ali ono malo Rusa je prema nama super :-).Da,i ujutru je 4-5 stepeni,ponesi carapke sebi...:-)Ako budes cekala kraj septembra pasce i sneg,tako da brzo se pakuj i dolazi!
moj muzic je krenuo za Srbiju....stize nam sutra uvecesve u svemu kaze da je bilo
ali izdetaljisace sve kad se vrati...kaze da je slikao...podelicu sve utiske sa vama...verovali ili ne ali ste bili glavni u pruzanju svih informacija... sta ga ceka tamo...sta da ponese...sve ono na sta NIKO nije imao odgovor dok se nisam prikljucila ovom forumu....HVALA SVIMA i ne samo onima koji su mi licno odgovarali na poruke...nego i onima koji su od otvaranja ove teme pisali...sve je pomoglo
divni ste
šef gradilišta