Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno nisi procitao, ali ja sam cekao 5 meseci priglasenije. E sad, iz kog razloga, zbog nasih ili zbog Rusa sve jedno , ali se nacekah. A ima slucajeva da stigne posle 21 dan

Hvala,dobro je da imam posao.
Ali onda odes dva meseca izgubis i ono sto si imao a ovi da li ce zvati ili ne..hm
Treba dobro izvagati ,ali sta je tu je ,dokumenta su poslata.

:klap:
samo još kad bi se javili otud.....neki ne mogu, neki ne žele, a neko se javi....neki ljudi brzo i lako zaboravljaju, drugi pamte, ali šta ćeš....ljudi i ćudi

nešto razmišljam....svi odlazite za Rusiju samo ja neeeeee :rida::rida::rida:
dočekujem, ispraćam i........:strika::lol:

Kevo...Ajd ako hoces kod mene u goste,u Jakutsk....Grad prljav,ljudi cudni,sve neki kosooki,kao da nisi u Rusiji.Ali ono malo Rusa je prema nama super :-).Da,i ujutru je 4-5 stepeni,ponesi carapke sebi...:-)Ako budes cekala kraj septembra pasce i sneg,tako da brzo se pakuj i dolazi!

Kevo...Ajd ako hoces kod mene u goste,u Jakutsk....Grad prljav,ljudi cudni,sve neki kosooki,kao da nisi u Rusiji.Ali ono malo Rusa je prema nama super :-).Da,i ujutru je 4-5 stepeni,ponesi carapke sebi...:-)Ako budes cekala kraj septembra pasce i sneg,tako da brzo se pakuj i dolazi!

:zcepanje::zcepanje: more ima da ponesem pune torbe nastrikanog......biZmis da pravim :rotf:
hvala ........napuni mi dušicu :cmok2:

moj muzic je krenuo za Srbiju....stize nam sutra uvece :zag: sve u svemu kaze da je bilo :ok: ali izdetaljisace sve kad se vrati...kaze da je slikao...podelicu sve utiske sa vama...verovali ili ne ali ste bili glavni u pruzanju svih informacija... sta ga ceka tamo...sta da ponese...sve ono na sta NIKO nije imao odgovor dok se nisam prikljucila ovom forumu....HVALA SVIMA i ne samo onima koji su mi licno odgovarali na poruke...nego i onima koji su od otvaranja ove teme pisali...sve je pomoglo:heart::heart::heart::heart::heart::heart: divni ste

Pozdrav svima
Nisam otisao kako su obecali sacekaj videcemo bice posla otvaraju se nova gradilista itd. Danasnja prica da posla trenutno nema da moram da se strpim a na moje pitanje kad mogu da ocekujem da me pozovu dobio sam ladno odgovor pa z dva meseca :( Da sam im pasos,radnu knjizicu i odjavio zdrastvenu knjizicu i sad cekaj sramota neznam sta bih rekao ali ajd da sacekam dace bog zdravlja.
Danas sam dobio ponudu od jedne agencije iz Francuske a naziv je

Raa Trade International Limited & NKBM Limited

Paris, France,
Ako neko jos zove ili dobije ponudu od njih znajte da je firma lazna kum mi tamo zivi i takva niti firma niti agencija nije registrovana. Ako Mama dozvoli postavicu celu poruku od njih sa ponudom mada mnogo kesa traze unapred. Eto toliko od mene onima koji su otisli sretan put i da ih zdravlje sluzi a onima koji se vracaju dobro nam dosli i pisite kako ste prosli.A nama koji cekamo za posao sto pre da odemo i da zaradimo taj tesko steceni novac.

moj muzic je krenuo za Srbiju....stize nam sutra uvece :zag: sve u svemu kaze da je bilo :ok: ali izdetaljisace sve kad se vrati...kaze da je slikao...podelicu sve utiske sa vama...verovali ili ne ali ste bili glavni u pruzanju svih informacija... sta ga ceka tamo...sta da ponese...sve ono na sta NIKO nije imao odgovor dok se nisam prikljucila ovom forumu....HVALA SVIMA i ne samo onima koji su mi licno odgovarali na poruke...nego i onima koji su od otvaranja ove teme pisali...sve je pomoglo:heart::heart::heart::heart::heart::heart: divni ste

toooooooooooooooooooooooooooooo :heart:

- - - - - - - - - -

mikice, postavi poruku od te agencije

Pozdrav svima,
odlucih da se konacno uclanim jer vas pratim vec 4 meseca (koliko smo cekali na let).Mnogo su nam pomogli svi vasi tekstovi.Hvala vam!
Mozda cu malo da zapitkujem ,jer kao sto rekoh moj muz leti za nps11 veceras.

Ako neko moze da mi da informaciju,broj telefona offica u Moskvi! Buraz mi je otisao u subotu u Sibir zadnji put mi je se javio jucer oko u ponedjeljak iz neryungria oko 11 sati cekao je bus kojim je trebao putovati 22 sata odatle. Sada su me je neko zvao i pitaju za njega vele da se nije pojavio,zbunio sam se i nisam uzeo broj telefona,a od telefon je prazan navjerovatnije,ne mogu da ga dobijem.Gradiliste na koje je treabo je u blizini neryungria al ga nisu sacekali i vjerovatno je zabunom otisao za yakutsk.Da li u yakutsku ima neko gradiliste od velestroja? i da li je do tamo potrebno 22 sata sa busom.. Bilo kakva infrmacija je dobro dosla !!! telefon,bilo sta hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back