evo meni moze samo 2,5 bambija..posto jas putujem sutra,28. idem na NPS 2, novi uregnoj ,preko tank monta, mada su tamo sve firme...i evo sad sa zenom lomim vijuge sta sve treba da ponesem,a ogranicen sam na kilazu, s tim sto sam nosim svoje radno odelo koje su mi juce dali u firmi,ukljucujuci i kozno za varioce, tako da samo radne stvari iznose oko 10 kg. a smem samo 20 kg stvari da ponesem... od prijatelja koji je vec tamo sam saznao da je potrebna komletna apoteka, znaci svi moguci lekovi, zavoji, prve pomoci...posteljina za spavanje, sto tamnija

kafa, 3in1 naravno,neke supice iz kesice...kaze da nije los ni neki sendvic da se stavi u licni prtljag jer na aerodromu u moskvi sendvic kosta oko 40 dolara, kafa oko 8 dolara...mislim glupisti,ali koje znace dosta... da odelo koje sam dobije je extra, radne cipele full...
i ljudi,samo opusteno,bar ja tako jos uvek gledam,...ovde se radi za 30.000 a zezaju kao da se radi za 150.000 i radi se teze ovde nego tamo, jedno je ta klima zeznuta i odvojenost od porodica. tako da ako treba da nas neko zeza i da nam bude tesko neka to bude bar za velike pare. mozda nisu dovoljno velike ali su opet velike za nase uslove. meni nema vece moke sto necu videti svoje dete,ali ni vece nagrade sto cu znati da mu nikad nista nece zafaliti, sve sto moze novcem da se kupi. svima koji ostaju zelim da sto pre odu, i da im se cekanje ne oduzi...sve kolege koje putuju zelim im srecan put, gobro zdravlje i da zarade puno parica. pisem kako je tamo kad stignem i malo se organizujem,net telefon i te stvari. ZIVELI