Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da nisi ti potencijalni koji ima veze i vezice pa eto slucajno ces edukovati ljude kako da im se posreci i da i oni imaju srecu da budu jedni od 1000?Samo pitam,nema ljutnje.

Ne prijatelju Zex_Zr moze da ti potvrdi dao mi covek br tell ja danas nazvao i odma me zvali da dodjem da donesem pasos,radnu knjizicu, fotokopiju licne karte i imam jos da im posaljem neke papire u roku dva dana da mogu da rade papire. Dali sam sreckovic neznam ali veze nemam bas nikakve tamo kod njihu firmi.

Ne prijatelju Zex_Zr moze da ti potvrdi dao mi covek br tell ja danas nazvao i odma me zvali da dodjem da donesem pasos,radnu knjizicu, fotokopiju licne karte i imam jos da im posaljem neke papire u roku dva dana da mogu da rade papire. Dali sam sreckovic neznam ali veze nemam bas nikakve tamo kod njihu firmi.
Ucini mi se.Kao sto rekoh,nema ljutnje.Mada mi neverovatno zvucui trenutno i desavalo se samo ljudima koje je Roki licno birao.U svakom slucaju ,sretno.

Varioci,farbari i peskari trenutno i hitno potrebni su Velestroju. Drugi oglas je da su im potrebni armiraci ,tesari, zidari i gipsari. Nema ljutnje prijatelju i nema zasta tako je sve ispalo nabrzaka da ni ja sad neverujem i jos sam pod utiscima da sam i bio tamo.Samo zovite ljudi ako kome treba brj tell nek mi se slobodo obrati dacu mu ja sam imao srece da upadnem kao gipsar i izgleda da im je hitno i za tu struku cim tako brzo nas salu bilo nas je danas jedno 30 sigurno na razgovorima koliko od njih ide neznam.Ali videcemo uskoro

Varioci,farbari i peskari trenutno i hitno potrebni su Velestroju. Drugi oglas je da su im potrebni armiraci ,tesari, zidari i gipsari. Nema ljutnje prijatelju i nema zasta tako je sve ispalo nabrzaka da ni ja sad neverujem i jos sam pod utiscima da sam i bio tamo.Samo zovite ljudi ako kome treba brj tell nek mi se slobodo obrati dacu mu ja sam imao srece da upadnem kao gipsar i izgleda da im je hitno i za tu struku cim tako brzo nas salu bilo nas je danas jedno 30 sigurno na razgovorima koliko od njih ide neznam.Ali videcemo uskoro
Svaka cast.Mozes slobodno da das broj na javni,nije prekrsaj pravila..Valjda ce svim ovim ljudima koji cekaju malo krenuti.Tako je,kako je.

- - - - - - - - - -

I kad pijes kafu si mudra.Prosto te obozavam.

A da i nama stavis kaficu majka :)

naravno, sad će majka ......daj broj javno, ionako si ga dobio ovde, možda se posreći i drugima :zbanana:

attachment.php

- - - - - - - - - -

To je to nu principu,sto me zanimalo.30 km.Pa to znaci da je civilizacija..Vrlo sam zadovoljan odgovorom i puno ti hvala.E sad,svaka informacija donosi cvece i cokoladu.Ja ne vidoh da si sa svojom informacijom donela ista.Ni cveca ni cokolade.Salim se malo,hvala ti jos jednom.To je to.Standard samo malo bolje.

ukucaj u guglu nerjungri....da vdis prognozu od sledeceg meseca....naj hladniji grad na svetu...-60....vise bi ti prijao caj nego cokolada

0116555979
0116555983
0116555975
0648629202
To su brojevi telefona Velestroja u Zlatiborskoj 5 Zemun
mene su kontktirali danas na taj prvi broj tell, pa prema tome pokusajte na taj prvi.

- - - - - - - - - -

Jesi ti jos tamo i na kom si gradilistu??

...ne moj muzic je tamo...

- - - - - - - - - -

E da,imam pitanje,mada znam odgovor ali mi treba potvrda.Muz ti nema procenat na uslove?

kako to mislis procenat na uslove?

I crv je crv.Mada ne bih trebao vise da pisem ali ajd jos jedna.Gospodo draga,ovo je jedan od retkih foruma koji stvarno ima neku funkciju.Ima konstruktivan karakter.Svi su na ovom forumu dobri,napaceni ljudi.Sve je neka muka naterala da se oprastaju od clana porodice zarad duge posle kise.Zarad boljeg zivota.Ako ste danas u teskoj situaciji,ne znaci da cete biti i sutra.Svako novo sunce donosi novu sansu.Dokle god imate optimizam,imate i sansu.Ovde su bili stvarno neverovatni likovi koji su ostajali sa novima samo u zelji da pomognu.Ko jednom ode ,forum mu u sustini i nije potreban.Ima druge izvore informacija.Zao mi je sto su se ti likovi umorili ali ih razumem.Za sve.Velestroj je prolazna tacka u vasem zivotu,nestace Velestroja a vi cete ostati.Divni i ponosni kao sto ste sada.Glavu gore,to su samo pare.Samo jedna stvar.Bog je rekao,stvaram zivotinje da bi ljudi njima vladali.Ne dajte da zivotinje vladaju vama i iskoristavaju vas spusten gard.Jaci ste od toga,i svakako bolji.Svako dobro.Ko me zgotivio,gotivim ga jos vise,ko me mrzi,gotivim ga al nek si ....mater.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back