baXter89GSP
Obećava
- Poruka
- 54
I ja sam docekao odlazak idem u utorak uvece na NPS 11 u Lensk,srecno svima i da sto pre odu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam docekao odlazak idem u utorak uvece na NPS 11 u Lensk,srecno svima i da sto pre odu![]()
I ja sam docekao odlazak idem u utorak uvece na NPS 11 u Lensk,srecno svima i da sto pre odu![]()
Фирма Велестрој јесте хрватска фирма, власник је мислим неки Крешимир или тако нешто.Pozdrav svima, evo dase i ja uključim, danas su me zvali iz Velestroja, kasnije po proju sam skužio da je firma iz Rusije (+7) zapravo na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje tražili su neka zanimanja na koja sam poslao molbu i životopis. E sad pošto su me danas kontaktirali ipozvali na razgovor, dali netko od vas zna otkada ova firma radi na Hrvatskom tržištu ustvari otkada zapošljava Hrvatske radnike? Hvala svima
Надмених и гордих пословођа сам се за 20 година сит надгледао. Већина вас секе персе глуме неку строгоћу, а знање под знаком питања. Ко год оде у Русију мора да се врати у Србију. Дакле памет у главу и без иживљавања над радницима. Добронамеран савет.
Фирма Велестрој јесте хрватска фирма, власник је мислим неки Крешимир или тако нешто.
Надмених и гордих пословођа сам се за 20 година сит надгледао. Већина вас секе персе глуме неку строгоћу, а знање под знаком питања. Ко год оде у Русију мора да се врати у Србију. Дакле памет у главу и без иживљавања над радницима. Добронамеран савет.
Ne moze covek da poveruje sta sve ovde ima,ili mozda nema ......jedan mali savet...bez mangupiranja na gradilistu,bar tamo ko bude dosao kod mene,jer ja sam jos ranije napomenuo da takvo ponasanje kao ovde necu nikome tolerisati. RED,RAD I DISCIPLINA
Prosto da covek ne poveruje!!!Ko tebi drma kafez? Burazeru,mnooogo si se ti primio! Dodjes na forum i pretis ljudima?!