Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima! Molim vas da mi date informaciju o odredjenom poslu u St. Peterburgu koji se pojavio nedavno na jednom od nasih poznatijih portala za trazenje posla. Radi se o ergeli konja, tj. farmi i polj. gazdinstvu. Ima li iko iskustva sa tim ili znate nekog ko ima? Postoji mogucnost odlaska cele porodice i veoma smo zainteresovani, ali se bojimo da nije u pitanju neka prevara. Hvala i srecan rad!

Ne moze covek da poveruje sta sve ovde ima,ili mozda nema :D Svaka cast izuzecima,ali ako se tako pojedinci ponasaju i na gradilistu kao i ovde na forumu....tesko da ce ostati duze od mesec dana. No,mene to ne zanima,nego da se i ja pohvalim :) U ponedeljak idem na potpisivanje ugovora.Ne znam tacno gde cu ici,tako da bih pozdravio zidare,tesare,armirace i jedan mali savet...bez mangupiranja na gradilistu,bar tamo ko bude dosao kod mene,jer ja sam jos ranije napomenuo da takvo ponasanje kao ovde necu nikome tolerisati. RED,RAD I DISCIPLINA
Pozdrav i pamet u glavu momci.I bez alkohola :D

Pozdrav svima, evo dase i ja uključim, danas su me zvali iz Velestroja, kasnije po proju sam skužio da je firma iz Rusije (+7) zapravo na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje tražili su neka zanimanja na koja sam poslao molbu i životopis. E sad pošto su me danas kontaktirali ipozvali na razgovor, dali netko od vas zna otkada ova firma radi na Hrvatskom tržištu ustvari otkada zapošljava Hrvatske radnike? Hvala svima

Надмених и гордих пословођа сам се за 20 година сит надгледао. Већина вас секе персе глуме неку строгоћу, а знање под знаком питања. Ко год оде у Русију мора да се врати у Србију. Дакле памет у главу и без иживљавања над радницима. Добронамеран савет.

Pozdrav svima, evo dase i ja uključim, danas su me zvali iz Velestroja, kasnije po proju sam skužio da je firma iz Rusije (+7) zapravo na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje tražili su neka zanimanja na koja sam poslao molbu i životopis. E sad pošto su me danas kontaktirali ipozvali na razgovor, dali netko od vas zna otkada ova firma radi na Hrvatskom tržištu ustvari otkada zapošljava Hrvatske radnike? Hvala svima
Фирма Велестрој јесте хрватска фирма, власник је мислим неки Крешимир или тако нешто.

+1000!
Надмених и гордих пословођа сам се за 20 година сит надгледао. Већина вас секе персе глуме неку строгоћу, а знање под знаком питања. Ко год оде у Русију мора да се врати у Србију. Дакле памет у главу и без иживљавања над радницима. Добронамеран савет.

Nisam videla da Velesstroj ima i u Zagrebu. Samo u Moskvi, Samari, Habarovsku i Beogradu.
Фирма Велестрој јесте хрватска фирма, власник је мислим неки Крешимир или тако нешто.

Велесстрои јесте Хрвастка фирма и власник јесте Хрват...и да не будем пецнута,није по националној основи ништа упућено :rumenko: већ само одговор на питање :)

И људи драги,мало спустите лопту,није здрава толика нервоза :D

Pozdrav , oprostite ako tema nije zastarela , moj suprug je isao da se prijavi u Hopeks za rad u Rusiji .Inace je stolar .Rekli su mu da im takvi profili ne trebaju trenutno .E sad on bi radio naravno i na gradjevini ali nema covek iskustva sa tim .Kako doci do toga da ga pozovu , jer znam isto neke koji su isli preko Hopeksa a nisu bas neki majstori .Sve se to da nauciti .

:klap: :klap: :klap: :)

bravo drinjaca i ja imam svakakva ikustva sa jako strogim poslovodjama i mogu reci da sa znanjem mnogi nisu imali tri ciste na primer radio sam u cacku dosao jedan jako strog tip i sef gradilista naredio da se zidaju kalkani sto ovaj nije znao sta je kalkan a veliko iskustvo ima navodno i posalje mene kaze mi poslovodja idi babicu ozidaj te odzake nisu visoki ja znam da ima puno naziva za te stvari primer lastavica, zabad, celo kalkan al kad covek ima iskustva onda zna o cemu se radi ali kad poslovodja ode na sipove tek onda bude svasta vreme pokaze sve a ja od skole imam dve volovske i dve konske i ja mislim da je to dosta :hahaha::hahaha:

Ne moze covek da poveruje sta sve ovde ima,ili mozda nema ......jedan mali savet...bez mangupiranja na gradilistu,bar tamo ko bude dosao kod mene,jer ja sam jos ranije napomenuo da takvo ponasanje kao ovde necu nikome tolerisati. RED,RAD I DISCIPLINA

Prosto da covek ne poveruje!!!Ko tebi drma kafez? Burazeru,mnooogo si se ti primio! Dodjes na forum i pretis ljudima?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back