morpheusxxx
Zainteresovan član
- Poruka
- 165
Хајде објасни ми,молим те,зашто би се неко покајао зато што има вид на житељство? Нико те не приморава да живиш у Русији.. ! Каквих 5 година чекања папира? Држављанство? Па вид на житељство је скоро као држављанство.. Скоро све можеш са тим.. И свака наша фирма воли такве.. А много мало знам наших који имају руско.. из разлога што Русија не допушта двојно.. сем деци из мешовитих бракова..Ozenis se Ruskinjom,dobijes njihove papire.....Uglavnom ih cekas minimum 5 godina,po novom zakonu...A regularan posao,u kojem mozes da zaradis vise od 30-40000 rubalja je fantastika i za rodjene Ruse(bar za veliku vecinu niih).Osim ako rade na Dalekom Severu Sibira (Jakutija....).Veruj mi,vise se zaradi ovako,za nase firme u Rusiji...Raspitaj se malo,znam mnogo ljudi koji imaju vid na ziteljstvo,ili cak drzavljanstvo Rusije,pa su se zestoko pokajali.
Сад,ако се неко покајао зато што се оженио... то је већ други проблем.. Већина се и код нас каје )))
За плате си у праву... мада у Москви и Питеру нису мале плате,чак шта више...
И опет не видим зашто би се неко кајао.... Бациш све и вратиш се у своје село,да чуваш овце... Само много више знам оних који су остали... А фирма... па и кичма има рок трајања...!!!