Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ništa,odveli ih u imigraciono oni su sedeli u busevima njih 200 2,3 sata "šefovi bili unutra sređivali situaciju" i vratili ih posle u smeštaj.Bez slikanja,pretnji,uzimanja otisaka itd.Kad je prošlo onih mesec dana vratio se kući i julu opet odputovao za Ufu i tamo je drugi mesec.

To je dosad bio upravo takav recept,koliko ja znam.Medjutim ne iskljucujem mogucnost da se u zadnjem naletu nesto promenilo.

narode, mnogi, ko je bio ovde na forumu pre polaska u Rusiju svaki dan, kad otisli za Rusiju, ne poslali ni jednu poruku - verovatno ima razloga za to. Retko ko javlja odande. Uglavnom, jedva mogu komunicirati sa familijom .

narode, mnogi, ko je bio ovde na forumu pre polaska u Rusiju svaki dan, kad otisli za Rusiju, ne poslali ni jednu poruku - verovatno ima razloga za to. Retko ko javlja odande. Uglavnom, jedva mogu komunicirati sa familijom .

Pa kako onda piše stalno na temi a na gradilištu je u Tjumenu?
naravno da se ne javljaju....neko se nekad javi ili se žene jave i to je to. Niko i ne očekuje da pišu svaki dan jer zna se šta je prioritet..porodica

Postoje neproverene informacije da je drzavni vrh Rusije odlucio da se obracuna sa migrantima intenzivnije nego do sad.Bas zbog olimpijade.Navodno da su na meti muslimanski emigranti.Recimo da je odluka da u Sociju ne sme da postoji nijedan muslimanski imigrant do pocetka olimpijade.Ostavljam prostor da se ovde dokazuje da migracione sluzbe rade svoj posao.Ponavljam,neproverene informacije.

Надам се да после ове бизнис визе неће опет бити велика пауза у Србији до следећег путовања. Ништа, одох на спавање, сутра нови радни дан. Данас много лепих вести, надам се да ће тако остати и наредних дана.. :bye:

Надам се да после ове бизнис визе неће опет бити велика пауза у Србији до следећег путовања. Ништа, одох на спавање, сутра нови радни дан. Данас много лепих вести, надам се да ће тако остати и наредних дана.. :bye:

Bato nisam siguran,nemoj me drzati za rec ali mislim da sad kad odes da ces se zazeleti kuce i to dobro.Laku noc.

Dobro smiri se,nisam mislio da te vredjam.

- - - - - - - - - -

Ma nisi ti uopte mislio,vidim ja.Jako si glup i bolje da ne pises ovde.

- - - - - - - - - -

Izvini.

- - - - - - - - - -

Ma sta bre izvini,sad kao povlacis reci kad vidis da si nadjacan.

Dobro smiri se,nisam mislio da te vredjam.

- - - - - - - - - -

Ma nisi ti uopte mislio,vidim ja.Jako si glup i bolje da ne pises ovde.

- - - - - - - - - -

Izvini.

Ajde baš da ne pričaš sam :lol:Ja se setih ko je u Tjumenu.Larsson7 javio se jednom i sada i par puta njegovo ženče i Sajkona ako se ne varam ili neko koje imao nick na S i on se par puta javio.A ovakvog načina pisanja sigurno bi se setili jer je karakteristično za Mađare kad pišu i pričaju srpski.Samo jedan rod i bez padeža.

:zcepanje:
samo ti nastavi...ništa neću da brišem da ostane dokaz na temi.....znaš ono...kad vidiš čoveka da sam sa sobom priča ili je lud, ili zida kuću ili je na temi posao u RusijI
crnjak, al šta fali..... :zcepanje:

ajde, na spavanje i hvala :)

Ajde baš da ne pričaš sam :lol:Ja se setih ko je u Tjumenu.Larsson7 javio se jednom i sada i par puta njegovo ženče i Sajkona ako se ne varam ili neko koje imao nick na S i on se par puta javio.A ovakvog načina pisanja sigurno bi se setili jer je karakteristično za Mađare kad pišu i pričaju srpski.Samo jedan rod i bez padeža.

Larson nije,sajkona mozda.

- - - - - - - - - -

:zcepanje:
samo ti nastavi...ništa neću da brišem da ostane dokaz na temi.....znaš ono...kad vidiš čoveka da sam sa sobom priča ili je lud, ili zida kuću ili je na temi posao u RusijI
crnjak, al šta fali..... :zcepanje:

ajde, na spavanje i hvala :)

Ja se nadam da cu od posla u rusiji da sagradim kucu,a dotle sam lud.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back