Pozdrav ljudi. Ja danas dobio ponudu da radim u Nis-u,terenski posao ali sta ja znam sa ovim Velestrojem nekako se mnogo ceka,i ajd sto se ceka nego postoji mogucnost i da ne zovu.Ja ih danas zvao,i tako mi deluju kao da niko nista ne preduzima.Zena koja se javila mi kaze da treba da se ceka,ja pitam koliko a ona pojma nema.Tek sam se prijavio,ali posle danasnjeg razgovora sa njima pocinjem da se unervozim.Svaka cast vama ljudi sto vi izdrzavate sve to. Jasno mi je i da se mora,posla nema ove godine,mnogo slabo,pa nesto mora da se radi. Da cekam 5-6 meseci da me pozovu posto sam se prvi put prijavio,to mi je gubljenje vremena,taman da ne znas sta ces i kako ces. Jedan moj kolega isto poslovodja cekao otprilike tako oko 5-6 meseci i bio na mesec ipo dana.Kad ce sad opet da ga zovu sam Bog zna. Ja sam tako resio,pa sad ako jos nekoga zanima,nadam se da nisam prekrsio pravilo,ako jesam izvinjavam se,ali znam kako je cekati,pa ako se nekome radi nek proba kao ja. Mene ubija to cekanje,ja nemam strpljenja da cekam,nadam se da ima jos takvih. Ako je ova poruka neprimerena neka je moderatori obrisu,ja sam samo hteo da pomognem.