Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek::dontunderstand: Ne pitam nista za irvase, ali otkud macke iza polarnog kruga? Ili i tamo ima tigrova? :zper:
Да, заборавио сам.. од Ирваса је јако укусно посебно кад спреме са кромпирићима. Него мени се не свиђа што често спремају мачке на жару.. .то је ваљда неки киргистански специјалитет?.. шта ли већ. Но човек гладан мора да једе нема бирања. Како сте ви, има ли нових позива данас?

MIslim da već svi znaju da sam predao krajem aprila sve dokumente i još čekam. Prekjuče sam zvao, javio mi se Mikica i ista priča ponovo, strpite se, velike su gužve... očekujemo svaki dan da stigne priglašenje za Vas, ali nazovite ponovo za 10.tak dana. Niđe veze što bi rekli, on kao da već zna da neće stići ništa narednih 10-tak dana, ali ajde. Imam neki poslić pa radim i nije mi ni frka toliko inače bih poludio do sada da sam samo na njih čekao. Aj živeli :pivce:

Poslednja izmena:
MIslim da već svi znaju da sam predao krajem aprila sve dokumente i još čekam. Prekjuče sam zvao, javio mi se Mikica i ista priča ponovo, strpite se, velike su gužve... očekujemo svaki dan da stigne priglašenje za Vas, ali nazovite ponovo za 10.tak dana. Niđe veze što bi rekli, on kao da već zna da neće stići ništa narednih 10-tak dana, ali ajde. Imam neki poslić pa radim i nije mi ni frka toliko inače bih poludio do sada da sam samo na njih čekao. Aj živeli :pivce:

A ja se brinem sto imam priglasenje vec mesec dana,i sve me nesto strah da ce to priglasenje da istice a oni nece da zovu,ili da zovu pred kraj priglasenja pa samo da me maltretiraju da idem na 15 dana,strasno. Ziveli :super:

Da li sam vam nedostajao? :D Evo da vam kazem,juce su me zvali iz Velestroja da idem u ponedeljak ne lekarski.Ja bio u Austriji,okolina Beca,oko 40km,mesto se zove Potendorf,otprilike tako ako sam dobro zapamtio.Bio sam nasao neki poslic preko jednog druga,radio sam u jednu staru fabriku,neko renoviranje.Nije lose,ali posla je bilo samo za jednog,pa sam ostao ja,a drugar je nasao u nekom servisu. Ubila me samoca,monotonija,ali jbg,isao sam zbog para. Nisam stigao da ih pitam kada cu ici za Rusiju posle lekarskog jer su mi sjebali sav kredit,bio sam u romingu.Videcu sta mi budu rekli u ponedeljak,jedino sto znam jeste da imam nekakvo priglasenje,ne znam sta je to,ali pitacu ih detaljnije. Zvao sam ih danas,ali kao da nema nikoga u firmi.Nemam pojma sta se desava :( Vidim da je dosta vas vec otislo.Lepo,bice para za ovih zenskinja koje su besposlene :D Ae,pozz....za sve. Da pozdravim i Ljilju,moju dragu prijateljicu sto me kaznjavala ;) :D

Poslednja izmena:
Da li sam vam nedostajao? :D Evo da vam kazem,juce su me zvali iz Velestroja da idem u ponedeljak ne lekarski.Ja bio u Austriji,okolina Beca,oko 40km,mesto se zove Potendorf,otprilike tako ako sam dobro zapamtio.Bio sam nasao neki poslic preko jednog druga,radio sam u jednu staru fabriku,neko renoviranje.Nije lose,ali posla je bilo samo za jednog,pa sam ostao ja,a drugar je nasao u nekom servisu. Ubila me samoca,monotonija,ali jbg,isao sam zbog para. Nisam stigao da ih pitam kada cu ici za Rusiju posle lekarskog jer su mi sjebali sav kredit,bio sam u romingu.Videcu sta mi budu rekli u ponedeljak,jedino sto znam jeste da imam nekakvo priglasenje,ne znam sta je to,ali pitacu ih detaljnije. Zvao sam ih danas,ali kao da nema nikoga u firmi.Nemam pojma sta se desava :( Vidim da je dosta vas vec otislo.Lepo,bice para za ovih zenskinja koje su besposlene :D Ae,pozz....za sve. Da pozdravim i Ljilju,moju dragu prijateljicu sto me kaznjavala ;) :D

e baš lepo što su te zvali da ti muke samotničke tam u Austriju prekrate, a lepo je i što si se javio. Čitaj malo temu pa ćeš videti šta je priglašenije i sve ostalo......bem ti sunce ni ja nisam znala dok ne krenuh za Rusiju :lol:
ženskinje nisu besposlene nego nezaposlene i to samo neke :mrgreen: a drugarica Ljilja te spremna čeka :manikir:;)

до свидания :strika:

e baš lepo što su te zvali da ti muke samotničke tam u Austriju prekrate, a lepo je i što si se javio. Čitaj malo temu pa ćeš videti šta je priglašenije i sve ostalo......bem ti sunce ni ja nisam znala dok ne krenuh za Rusiju :lol:
ženskinje nisu besposlene nego nezaposlene i to samo neke :mrgreen: a drugarica Ljilja te spremna čeka :manikir:;)

Ljiljo dzabe ti fino sa ovom personom,to je klasicni zenomrzac....Samo ne znam kako ce buduce kolege u oci da pogleda kad im je popljuvao sve zensko sto im je od roda....

A,gde me ti draga Ljiljo cekas? :D Samo pitam,onako ;) :D A u Austriju,ne zalim se.Imao sam 11 radnih dana,zakljucno sa jucerasnjim,i dobro sam zaradio,ali jbg,radio sam od 4 ujutru pa do 10-11 u noc :( I reci Jeleni da me ne maltretira :) Hvala

Ama ovde te čekam dragi Milane, da te ispratim u Rusiju :lol:....majka je jedna....eeeeeeeeeeeeh :cistinaocare:
ma ako si radio, kako izdrža tolke sate fizikalije......19 sati svaki dan..:eek:..svaka čast, ja padnem posle 14 sati, al žeMsko sam i to još sišućno :manikir:

Ama ovde te čekam dragi Milane, da te ispratim u Rusiju :lol:....majka je jedna....eeeeeeeeeeeeh :cistinaocare:
ma ako si radio, kako izdrža tolke sate fizikalije......19 sati svaki dan..:eek:..svaka čast, ja padnem posle 14 sati, al žeMsko sam i to još sišućno :manikir:
ja bih voleo da te povedem sa sobom tamo u rusiju,lakse u dvoje :D A kako sam izdrzao tamo?! Pa znas kako...ne radi se kao ovde.Znaci,radis non-stop ali ne teraju te,radis normalno i onda moze da se izdrzi. Tesko je,ali navikne se covek i na takav rad.
Znaes Ljiljo,ja te ne bih pustio da padnes,pridrzao bih te ;) dao bih ti casu vode,skuvao bih ti kaficu da se povratis. Ne bi mi bilo tesko ni u krevet da te odnesem...da se odmoris,mislim :D

:think::think::think:Pozdrav svima,
znaci pratio sam vase postove,informacije i sve ono dobro sto cini ljude dobrima.Danima sam to radio, ne usudjujuci se ukljuciti u pisanu konverzaciju ali avaj...
I mene muka naterala da se prijavim za rad u Rusiji,bio 23.07. na probi,prosao,dobio neke osnovne smernice ali ovo sto vi ljudi radite je prava stvar/
Upijam svaku vasu informaciju pa merim,merim al nikako da odsecem majku mu.Skeptik valda, ili ziheras ,samo Bog zna ,
al trebao bih i ja ali nista.
Dok cekam sta ce biti sa mojim mislima i odlukama,Vama zelim svu srecu sveta.Onom ko je otisao da u sreci dodje a onome ko ceka naravno da ode i ispuni cilj.
Pozdrav

ja bih voleo da te povedem sa sobom tamo u rusiju,lakse u dvoje :D A kako sam izdrzao tamo?! Pa znas kako...ne radi se kao ovde.Znaci,radis non-stop ali ne teraju te,radis normalno i onda moze da se izdrzi. Tesko je,ali navikne se covek i na takav rad.
Znaes Ljiljo,ja te ne bih pustio da padnes,pridrzao bih te ;) dao bih ti casu vode,skuvao bih ti kaficu da se povratis. Ne bi mi bilo tesko ni u krevet da te odnesem...da se odmoris,mislim :D

ooooooooooooh......:rumenka:....koja osećajnost :eek:....iskreno, nisi jedini, mož da staneš u red :zcepanje:
Ovo ću reći samo jednom, samo za tebe :lol:
30 godina sam u braku, i da mogu, ponovila bih sve, tako da, krevet imam i to pun a i kaficu ko da mi skuva i ko da me pridrži i podrži :worth:

E, to vam svima želim, od srca :)

- - - - - - - - - -

znaci pratio sam vase postove,informacije i sve ono dobro sto cini ljude dobrima.Danima sam to radio, ne usudjujuci se ukljuciti u pisanu konverzaciju ali avaj...
I mene muka naterala da se prijavim za rad u Rusiji,bio 23.07. na probi,prosao,dobio neke osnovne smernice ali ovo sto vi ljudi radite je prava stvar/
Upijam svaku vasu informaciju pa merim,merim al nikako da odsecem majku mu.Skeptik valda, ili ziheras ,samo Bog zna ,
Dok cekam sta ce biti sa mojim mislima i odlukama,Vama zelim svu srecu sveta.Onom ko je otisao da u sreci dodje a onome ko ceka naravno da ode i ispuni cilj.
Pozdrav

Dobrodošao medju nas :)
Podnesi papire pa da :strika::lol:

- - - - - - - - - -

Ljiljo dzabe ti fino sa ovom personom,to je klasicni zenomrzac....Samo ne znam kako ce buduce kolege u oci da pogleda kad im je popljuvao sve zensko sto im je od roda....

Eeeh.....pa šta te to briga beeeeeee :lol:

Добродошлица новим члановима и жеља да што пре одете у Русију. Мајко штрикај, штрикај..:D лето пролази ваља се припремити за хладне сибирске зиме. :cool:

Овај Милан опасан, сад би он да чува жене док су мужеви у Русији.:lol:

ooooooooooooh......:rumenka:....koja osećajnost :eek:....iskreno, nisi jedini, mož da staneš u red :zcepanje:
Ovo ću reći samo jednom, samo za tebe :lol:
30 godina sam u braku, i da mogu, ponovila bih sve, tako da, krevet imam i to pun a i kaficu ko da mi skuva i ko da me pridrži i podrži :worth:

E, to vam svima želim, od srca :)

- - - - - - - - - -

Dobrodošao medju nas :)
Podnesi papire pa da :strika::lol:

- - - - - - - - - -

Eeeh.....pa šta te to briga beeeeeee :lol:

LJilji ocigledno prija sto ima udvaraca

LJilji ocigledno prija sto ima udvaraca

Pogrešno....svaki put moram da objašnjavam a to zamara. Šala ove vrste je ok u kafani, ali na temi ne jer kraja ne bi bilo, a i tema bi izgubila svoju namenu
Ipak brzo rešim problem i ostajemo drugari :)

- - - - - - - - - -

Добродошлица новим члановима и жеља да што пре одете у Русију. Мајко штрикај, штрикај..:D лето пролази ваља се припремити за хладне сибирске зиме. :cool:

Овај Милан опасан, сад би он да чува жене док су мужеви у Русији.:lol:

esi vido čoveče :eek: da ne veruješ
odmah mu rekoh da mene ima kuj da čuva.......dok :strika::lol:

Poslednja izmena:
Pozdrav

Kako lepo napisan post..Dobrodosao na nase stranice i sta da ti kazem kuckaj tu sa nama..bice ti lakse kad te uhvati zuta minuta.....:super:

Kako lepo napisan post..Dobrodosao na nase stranice i sta da ti kazem kuckaj tu sa nama..bice ti lakse kad te uhvati zuta minuta.....:super:
Hvala vam svima na dobrodoslici.
evo jedne cinjenice koja me cini nespokojnim:imas kakav takav posao,sigurna je plata,nisi prijavljen nazalost.Cene te u toj firmi u kojoj radis ali to ne zadovoljava potrebe i ciljeve tebe i tvoje porodice.Ovde napustis posao,ako imas srece pozovu te na mesec ili dva...pa onda lutrija,praznina a ona plata nedostupna.Pare se potrose..e to me muci uh..:think:

E,to su nase srpkinje.Lepo,lepo...ja nudim pomoc a ispada da sam najgori muskarac. A samo sam hteo da pomognem dok su vam muzevi odsutni...da cepam drva,da vam izorem bastice,ako treba da se poseje nesto i tako,kao pravi domacin. Mozda neka nije navikla da spava sama,moze da ima nocne more i tako te sitne azdaje.E,zato sam ja tu da vas cuvam drage moje dame.Opustite se,duga je godina,ko zna kad ce vam se muzevi vratiti.A s obzirom da su Ruskinje mnooooogo lepe zene,mozda se neki nece ni vratiti :D Potrazicete vi mene,ali mozda tad i ja budem u Rusiji :) Nemojte da ste tako ratoborne,opusteno,ja uvek kazem,daj da vodimo ljubav a ne rat.Zivela ljubav :D

Imaš i druge forume za oglašavanje i nudjenje usluga.......ovaj nije odgovarajući.
Daljih opomena neće biti, tako da za vredjanje žena sledi c1

Poslednja izmena:
Imaš i druge forume za oglašavanje i nudjenje usluga.......ovaj nije odgovarajući.
Daljih opomena neće biti, tako da za vredjanje žena sledi c1

VREDJANJE ZENA? KOJA SE ZENA VREDJA KAD JE U PITANJU POMOC?!!!! :D

- - - - - - - - - -

I onako ja uskoro idem u Rusiju.Sutra lekarski pa jos par dana. A ove sto se vredjaju nek kupe neku zanimaciju,dobile akontaciju :D

Poslednja izmena:
Hvala vam svima na dobrodoslici.
evo jedne cinjenice koja me cini nespokojnim:imas kakav takav posao,sigurna je plata,nisi prijavljen nazalost.Cene te u toj firmi u kojoj radis ali to ne zadovoljava potrebe i ciljeve tebe i tvoje porodice.Ovde napustis posao,ako imas srece pozovu te na mesec ili dva...pa onda lutrija,praznina a ona plata nedostupna.Pare se potrose..e to me muci uh..:think:

Veliki pozdrav.Ja sam 6 godina radio u firmi sa idealnim uslovima.Prijava,vikend ne radan,radno vreme zagarantovano i prijateljski odnosi izmedju gazde i radnika,ne poslovni.Plata 38 000.Slobodan dan kad pozelis,i van posla druzenje.Idealno.Isto sam bio skeptrican i dugo analizirao.Jedan od glavnih razloga sto sam doneo ovakvu odluku je sto zelim napred a ne da zivim od meseca do meseca.Znaci finansijski aspekt.Druga stvar,ova firma je ne sigurna ali nisam nasao ni garancije stare firme da ce opstati na promenjivom trzistu dug period.Ono sto zelim da kazem je da je sve rizik,cak i kad izadjes napolje ti je rizik koliko god deluje sigurno.Imaj u vidu da izracunas isplativost.Kod mene je slucaj da ako idem tri meseca godisnje,ja sam u plusu a toliko se nadam da cu minimalno ici.I nikad se ne zna kakva sve vrata moze ovaj posao da ti otvori.U svakom slucaju,odluka je na tebi,sta god da odlucis,doneces ispravnu odluku.Pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back