Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na razgovoru bio u januaru dokumente predao u maju,ceka li ko duze?

Pa zasto ranije nisi predao dokumentaciju ?! Sto si toliko cekao?!
I ja sam bio na razgovor krajem aprila ali iz razocaranja u tzv. drugara koji mi je obecavao da ce on sve da sredi a ja samo da pripremim svu dokumentaciju i za koju nedelju idem sa njim za rusiju kada sam video da sa njime ne idem dalje od ulaznih vrata sekretarice u Zlatiborskoj bio sam u sve razocaran i odustao od rada u Rusiji. Umesto da ih nazovem pocetkom maja da zakazem testiranje pozvao sam ih krajem maja sto zbog toga sto sam bio svorc sto zbog moga razocaranja u celu tu pricu i sto nista nije onako kao sto mi je neko obecao. Tako da sam sredinom juna obavio testiranje i nakon par dana i poslao svu dokumentaciju. Moja je znaci greska sto ih nisam nazvao kada su mi rekli i izgubio mesec dana niusta !!!
Tek nailaskom na ovaj forum su mi se mnoge stvari oko zaposljabanja razjasnile a i sada svakodnevno saznam nesto novo i zato zahvaljujem svima starijim clanovima foruma koji ne sebicno svoje iskustvo dele svima nama!!!
SIGURNA ZARADA!!! (ali samo za mene) ZAPOSLAVAM U RUSIJI, NEMACKOJ, SVARCARSKOJ, SAD ... PA I NA MARSU AKO TREBA. VI CETE ZARADITI NE ZABORAVNO ISKUSTVO A JA VAS NOVAC!!!
;;GDE MNOGO OBECAVAJU MALU TORBU PONESITE ''

Okac75 Po struci sam vodoinstalater.Ima li medju vama neko u toj struci ko je vec bio tamo?

Pozdrav Okac75 i naravno svim clanovima ovog foruma :bye: Ja sam iz te struke ali nisam imao srece da odem, pocetkom aprila su me zestoko iscimali da cu da putujem i od tad nista, cekam i nadam se pozivu :)

Puno hvala i prenece pozdrave nasim drugarima .Jedno pitanje juce su mu rekli da viza traje do 28 septembra jel to znaci da je otisao na dva meseca:rtfm:
Мислим да нема виза од два месеца, има као туриста на месец дана и пословна 3 месеца. Нек ти јави шта му пише у уговору.
~~~~~
можда иде после месец преко гране па назад.. ако јесте то је онда виза на два месеца.:rotf:

Poslednja izmena:
Puno hvala i prenece pozdrave nasim drugarima .Jedno pitanje juce su mu rekli da viza traje do 28 septembra jel to znaci da je otisao na dva meseca:rtfm:

Moj dragi je otisao 21 juna,a kuci dolazi 20 avgusta..ima priglasenje i sve ostalo...znaci legalno je u zemlji,tamo i da hoce nema one fore sa prelaskom,jer se ne granice ni sa jednom zemljom.....I da dragi mi je pre neki dan rekao da je tamo 30 stepeni....globalno zagrevanje je pocelo uveliko....:whistling:

Imam jedno pitanje! Koliku puta mozes preci granicu sa abhazijom da bi produzio turisticku vizu? Naime imam informaciju da mozes samo 2 puta produzavati tj. maksimum 90 dana... Trazio sam po netu al ne mogu da nadjem nista o tome, a jedni kazu da to mozes da radis koliko hoces (da produzavas), a drugi da moras da izadjes cim ispucas tih 90 dana! Hvala unapred!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back