milanmikac
Početnik
- Poruka
- 9
ljudi ja ujutru putujem za Moskvu sto zelim i vama koji cekate da sto pre odete ,cujemo se kad stignem.
Srecan put sve najbolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi ja ujutru putujem za Moskvu sto zelim i vama koji cekate da sto pre odete ,cujemo se kad stignem.
Drugari,
imao sam poziv iz firme. Nije me zvala tetkica na moju veliku radost zvala me je neka umiljatog glasa sekica. Potvrđene su informacije da mi se kupuje karta za 19. To je ono što sam očekivao da se desi na današnji dan. Idemo dalje... Konačno saznadoh da mi je gradilište GOK Pavlik u magadanskoj oblasti. Spremaj se Njegoše po četvrti put, nema ti druge!
Bilo je baš onako kako sam sinoć objasnio. Brrrrrrrr brrrrr bzzzzzzzzzz karta brrrrrzzzzz brz puć puć devetnaesti... frrrrrrrrrrrr frzzz brzzz frk puć puć... doviđenja brrrrrrmmmmm![]()
Drugari,
imao sam poziv iz firme. Nije me zvala tetkica na moju veliku radost zvala me je neka umiljatog glasa sekica. Potvrđene su informacije da mi se kupuje karta za 19. To je ono što sam očekivao da se desi na današnji dan. Idemo dalje... Konačno saznadoh da mi je gradilište GOK Pavlik u magadanskoj oblasti. Spremaj se Njegoše po četvrti put, nema ti druge!
Bilo je baš onako kako sam sinoć objasnio. Brrrrrrrr brrrrr bzzzzzzzzzz karta brrrrrzzzzz brz puć puć devetnaesti... frrrrrrrrrrrr frzzz brzzz frk puć puć... doviđenja brrrrrrmmmmm![]()
Његош001,нек ти је са срећом и свака ти далаDrugari,
Ljudi eto docekao sam i ja konacno da odem!! Posle 3,5 meseca eto me sutra pravac Magadan Gok Pavlik.receno mi je da budem u Zemunu u 22 h a u 1 imam let za Moskvu.pozz
Ljudi eto docekao sam i ja konacno da odem!! Posle 3,5 meseca eto me sutra pravac Magadan Gok Pavlik.receno mi je da budem u Zemunu u 22 h a u 1 imam let za Moskvu.pozz
Sta ti je kad pustis mlaz.Kupljena ili?Pa ti si vec jednom nogom u avionu coveece
Његош001,нек ти је са срећом и свака ти даласвако добро и да све буде како треба.
Ја ћу своју срећу да окушам у понедељак,решила сам да предам документа,па шта Бог да,бар ћу имати нечем да се надам,овако ништа.
Njegose, ne verujem dok ne budes javio iz Surcina!![]()
A mog niko ne zove cak... eh... Doduse, ne zove ni on...![]()
Pa vi jos cekate??????Ja stalno mesam centr i bobuljku...ne znam zasto.....
![]()
Njegose, ne verujem dok ne budes javio iz Surcina!![]()
A mog niko ne zove cak... eh... Doduse, ne zove ni on...![]()
Не зовем ни ја много то нам је највећа грешка. Треба им седети за вратом.Doduse, ne zove ni on...![]()
Put putuje moj jaran, putujem i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sutra veče u 22:00 na potpis Ugovora a ondak put jajerodroma za let u 00:50h.
Šta reći?! Ostajte mi u zdravlju i veselju drugari moji. Mislit ću na vas! Ako bude prilike javim se čim mognem! Znači ne verujem... aaaaaaaaaaaa frka frka!
Од марта до августа радио 1 месец у Русији.а ово"до августа" може бити и октобар..
Ето нама Русије и зараде.
![]()
Put putuje moj jaran, putujem i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sretan ti put druže, puno sreće i zdravlja da imaš i da ti posao ide od ruke.![]()