Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari,

imao sam poziv iz firme. Nije me zvala tetkica na moju veliku radost zvala me je neka umiljatog glasa sekica. Potvrđene su informacije da mi se kupuje karta za 19. To je ono što sam očekivao da se desi na današnji dan. Idemo dalje... Konačno saznadoh da mi je gradilište GOK Pavlik u magadanskoj oblasti. Spremaj se Njegoše po četvrti put, nema ti druge!

Bilo je baš onako kako sam sinoć objasnio. Brrrrrrrr brrrrr bzzzzzzzzzz karta brrrrrzzzzz brz puć puć devetnaesti... frrrrrrrrrrrr frzzz brzzz frk puć puć... doviđenja brrrrrrmmmmm :hahaha::hahaha:

Sta ti je kad pustis mlaz.Kupljena ili?Pa ti si vec jednom nogom u avionu coveece

Drugari,

imao sam poziv iz firme. Nije me zvala tetkica na moju veliku radost zvala me je neka umiljatog glasa sekica. Potvrđene su informacije da mi se kupuje karta za 19. To je ono što sam očekivao da se desi na današnji dan. Idemo dalje... Konačno saznadoh da mi je gradilište GOK Pavlik u magadanskoj oblasti. Spremaj se Njegoše po četvrti put, nema ti druge!

Bilo je baš onako kako sam sinoć objasnio. Brrrrrrrr brrrrr bzzzzzzzzzz karta brrrrrzzzzz brz puć puć devetnaesti... frrrrrrrrrrrr frzzz brzzz frk puć puć... doviđenja brrrrrrmmmmm :hahaha::hahaha:

:worth::worth::worth::heart:

Drugari,

Његош001,нек ти је са срећом и свака ти дала :hahaha: свако добро и да све буде како треба.

Ја ћу своју срећу да окушам у понедељак,решила сам да предам документа,па шта Бог да,бар ћу имати нечем да се надам,овако ништа.

Drugari hvala vam na leim rečima. Opet onaj crv u meni radi pa mi ne da mira. Sve dok ne kažu kada da dođem od toga po meni nema ništa. Na moje pitanje kolike su prlike da će se kupiti karta za petak, dobih odgovor da su velike. E sad, kao što već rekoh, ne verujem dokle god ne dobijem poziv kakav je jutros dobio naš drugar Gile. Imao sam tu čast da prvi budem obavešten da nam Gile putuje. :) a juče smo se lepo izdivanili dobranih 2 sata preko Skajpa. Eto, daće Bog pa ćemo imati priliku da se lično upoznamo i sarađujemo. :)

Drugar, stižem ja posle tebe, samo je pitanje, verovatno dana kada će to biti. Čeka te veoma dug put. Ako sretneš nekog medveda onako usput, samo da ti kažem da to nisam ja. :P

U svakom slučaju Gile brate po čekanju, želim ti i ovim putem sretan put i da te tamo dobro zdravlje posluži, za ostalo ćemo se snaći!

U zdravlje!

Његош001,нек ти је са срећом и свака ти дала :hahaha: свако добро и да све буде како треба.

Ја ћу своју срећу да окушам у понедељак,решила сам да предам документа,па шта Бог да,бар ћу имати нечем да се надам,овако ништа.

Samo napred! Biće to sve kako treba! ;)

Njegose i Gile ne znam sta bi vam rekla sto vam vec nisam rekla.....:zcepanje:Srecan vam put drugari stvarno ste zasluzili da odete vec jednom,drago mi je da idete na isto mesto znam da vam sigurno nece biti dosadno,ali ostade moj Vlaki bez gibanice i jakne....:zcepanje::heart:

Put putuje moj jaran, putujem i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :maramica::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Sutra veče u 22:00 na potpis Ugovora a ondak put jajerodroma za let u 00:50h.

Šta reći?! Ostajte mi u zdravlju i veselju drugari moji. Mislit ću na vas! Ako bude prilike javim se čim mognem! Znači ne verujem... aaaaaaaaaaaa frka frka!

Put putuje moj jaran, putujem i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :maramica::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Sutra veče u 22:00 na potpis Ugovora a ondak put jajerodroma za let u 00:50h.

Šta reći?! Ostajte mi u zdravlju i veselju drugari moji. Mislit ću na vas! Ako bude prilike javim se čim mognem! Znači ne verujem... aaaaaaaaaaaa frka frka!

:worth: ša je rekla majka maločas......m? :strika::heart:
ajd, nek je sa srećom....zdravlje da te posluži i pamet u glavu....za ostalo je onda lako :vatromet:
i kad onaj čika upali motore, mani mi rukom.....samo da znaš da ću znati jel jesi el nisi :cistinaocare:

- - - - - - - - - -

Од марта до августа радио 1 месец у Русији.:rotf::rotf::rotf: а ово"до августа" може бити и октобар..:rotf: Ето нама Русије и зараде. :hahaha:

:eek::zbanana:
majka :strika::strika::strika:...........a ti...:telefon::telefon::telefon:

Poslednja izmena:
njegos putuje u petak culi smo se jutros ja ga cekam tamo.......

stici cu dan pre od njega

nece moderator da mi dozvoli da pisem poruke na forumu

objavi ti umesto mene da sutra konacno idem posle 3,5 meseca i pozdravi ekipu

Inace ovo vam je od GILETA novog-starog drugara sa foruma......:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back