Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A! U! Vidim, vidim ja da tri pijacne babe tebi ni do kolena. Verujem da si bio odlican djak tamo. :klap:
Ne kaze se "meni taj...." Vec se kaze "mene...." Odlajavao?!!!! Mozda si htela reci "olajavao" :D
"iako sam prekoracila preko njega"......STA JE TU PISAC HTEO RECI? PREKO CEGA SI PREKORACILA???? :D:D:D
Ovde (zarez) da ne zaboravimo (zarez) svako ima svoju zivotnu dramu (pa crtica) ajd (pa zarez) svi brutalno otkacimo (pa opet crtica :D ) sta ce biti od foruma?
Boze,nepismenosti :D

Mozda bi druze mogao nesto i da nam kazes.neka tvoja iskustva.kako se radi,koji su uslovi,da li je tezak posao,i tako. Sta poneti sa sobom od stvari,od lekova? Ima li tople vode u smestaju,da li se mozes kupati redovno? Kakva je hrana...? Pisi nam o svemu,ako ti nije mrsko :) Pozdrav.

ovako ja osoba koja je dosta tolerantna pa mozda nisam bas dosledan da pisem svoje utiskke kako je i staje ,to sam vec negde i pisao .hrana solidna nije kao kod kuce imas vise jela pa biras i menjas smestaj cista sreca kako ti zapadne cisto je onoliko koliko ga odrzavate, sto se kupanja tice ja sam se kupao svako vece ,.neki kukaju nemogu da se okupaju jer nema tople vode ja se kupam posle 24h uvek je topla voda. sto se zivota tamo tice dosta zavisi kakvi su ti cimeri kojih imas jos 4-oro, posao isto saren kako kad nekad tezi nekad laksi u svakom slucaju bolje da radis nego da zevas da bi vreme brze islo prvih 10-15 dana je tesko dok se ne uhodas i zbog klime dok se priviknes.e sad slobodno vreme malo ga imas i potrosi se na pranje vesa i kupanje malo procaskas sa cimerima i toliko nekom je i dosta . sve u svemu terenski zivotko je tako ziveo zna ko nije naucice i samo strpljenje kad pocne da leze plata onda ti sve bude jasno i lako ,uzdravlje:bye:

ovako ja osoba koja je dosta tolerantna pa mozda nisam bas dosledan da pisem svoje utiskke kako je i staje ,to sam vec negde i pisao .hrana solidna nije kao kod kuce imas vise jela pa biras i menjas smestaj cista sreca kako ti zapadne cisto je onoliko koliko ga odrzavate, sto se kupanja tice ja sam se kupao svako vece ,.neki kukaju nemogu da se okupaju jer nema tople vode ja se kupam posle 24h uvek je topla voda. sto se zivota tamo tice dosta zavisi kakvi su ti cimeri kojih imas jos 4-oro, posao isto saren kako kad nekad tezi nekad laksi u svakom slucaju bolje da radis nego da zevas da bi vreme brze islo prvih 10-15 dana je tesko dok se ne uhodas i zbog klime dok se priviknes.e sad slobodno vreme malo ga imas i potrosi se na pranje vesa i kupanje malo procaskas sa cimerima i toliko nekom je i dosta . sve u svemu terenski zivotko je tako ziveo zna ko nije naucice i samo strpljenje kad pocne da leze plata onda ti sve bude jasno i lako ,uzdravlje:bye:
Pomogao si dosta. Dobro je da svako ko je vec bio tamo napise po nesto od svega toga. Pozz

- - - - - - - - - -

I treba da imaš u vidu. Ta je žena mnogima pomogla, kao i dosta njih sa teme svojim znanjem i iskustvom. Ljudi su ovde zbog toga i malo zbog druženja, jer čekanje u situaciji u kojoj su nikome nije lako. A sudbina ima raznih kao i ljudi a i ćudi.
Ok. Napisao sam da cu to imati u vidu,u redu je.Opusteno :)

MAN DA SE PREPIRETE VISE BREEEEEEEE !!!
Meni se juce svaka nada gasila za ovaj posao u Rusiji a evo danas nasi drugari pisu da uskoro krecu :) pa se i u meni nekako ponovo vera u posao radja ...
Sta znaci to NPS1,NPS2 ..... NPS 123456654321 ili gradiliste V3 ?!
Centr je Ruskinja ::D Centr je Ruskinja :D Steta sto sam Ruski koji sam u skoli ucio gotovo u potpunosti zaboravio i jedine reci kojih se secam su: krasiva :) i ja ljublju tebja :)

Sala nas je odrzala njojzi hvala!!!

Dakle, ovo je forum, nema živog kontakta, pogleda, osmeha, glasa a vala ni stasa :lol: mimike i svih ostalih živih stvari koje nam govore bar jednako kao reči.
Ovde imamo samo pisane reči koje svako piše sobom a vala i svako sobom čita, te pažljivo sa njima jer.....gospodar si reči koju nisi izrekao, a rob one koju si rekao..........ovo nisam rekla ja, već je to arapska poslovica :zcepanje:
hoću da kažem.......pažljivo sa pozivima na ljubav :rotf::rotf::rotf: i ne djipajmo na svaku reč :aha:

Poslednja izmena:
Dakle, ovo je forum, nema živog kontakta, pogledam osmeha, glasa a vala ni stasa :lol: mimike i svih ostalih živih stvari koje nam govore bar jednako kao reči.
Ovde imamo samo pisane reči koje svako piše sobom a vala i svako sobom čita, te pažljivo sa njima jer.....gospodar si reči koju nisi izrekao, a rob one koju si rekao..........ovo nisam rekla ja, već je to arapska poslovica :zcepanje:
hoću da kažem.......pažljivo sa pozivima na ljubav :rotf::rotf::rotf: i ne djipajmo na svaku reč :aha:
Moraces ovo u 4 oka da mi prevedes,nista nisam razumeo ;)

- - - - - - - - - -

Ne se kači samnom Milanče..:lol:..ne znaeš ni ko sam, ni što sam :manikir:
A sta ces da mi radis? :D ;)

Pa vec smo konstantovali da sam nepismen,tako da bi mogla licno da mi to prevedes i objasnis. I nemoj da budes toliko stroga da neces bas nista da mi radis....slobodno radi nesto ;) :D Da ne bude za dzabe :D

Uzdam se u tvoju prirodnu pamet........će svatiš i sam ....ima budeš samouk ko Vuk Karadćić :zcepanje:
Ništa nije džabe Milane.....ništa
Ajd da ne spamujemo više temu, malo može da opustimo atmosferu, i sad posšto smo se opustili možemo i da prekinemo :lol: jer prvenstveno su informacije bitne...zar ne?
u svakom slučaju prija smeh i druženje :)

Na uglu jedne ulice stajao je prosjak i prosio za hljeb.
Ulicom je naišao konjanik, dojahao do njega i udario ga bičem po licu.

Gledajući jahača dok se je udaljavao, prosjak se ispravi i povika:
“BUDI SREĆAN!”

Neki seljak stajao je tu u blizini i vidio sve što se dogodilo.
Ipak…prosjakove zadnje riječi su ga u potpunosti zbunile.
Nije izdržao, a da ne upita prosjaka:
“Zar si zaista toliko ponizan i skroman?!”

“Ne”, odgovorio je prosjak. “Ali, da je jahač bio srećan čovjek, nikada ne bi došao da me udari bičem po licu!”

PAMETNOME DOSTA!

Dugo citam ovu temu,koliko se ceka na odlazak?...pozdrav svima:lol:
Па да дуго читаш тему као и пар стотина вас који из прикрајка црпите информације, а кад знате неку инфо онда је себично држите за себе. Ево већ сам приметио многи и многе кажу :ево да се јјавим ја путујем (или мој драги), а пре тога себичњаци држе информације, нит да кажу кад су конкурисали, да ли су повратници, колико су чекали.. Такав смо народ. Егоизам и само егоизам...

da li je tacno da na NPS1 zaista ima tog uvecanja?
Шаљем ти приватну поруку.
pozdrav forumasi moram se nadovezati na ovu drinjacinu konstataciju .Ja sam bio u Tyumenu nepunih mesec dana toboze kao neki skolovani tesar sa radnim iskustvom od skoro 30 god a radio sam na gradilistu V 3 najvise stemajuci beton znaci ispravljao tudje greske a imao sam i preporuku svih poslovodja sa gradilista da me vrate nazad medjutim juce cujem da zahtev za vizu jos nije ni poslat.Znaci dobro neko rece samo strpljenja i srece.
Џабе ти стрпљење ако се нису ни потрудили да пошаљу захтев за приглашење.:lol:

Poslednja izmena:
Odoh ja malo do Austrije.Pozz svima vama,lepo vi ovde chatujte ja idem da zaradim malo evrica. Pisemo se od Septembra. I nemojte kukati kako nemate novca jer posao ni ne trazite.cekate mesecima da vas pozovu iz velestroja a toliko posla drugog ima da samo kada bi ste osvrnuli malo oko sebe nasli bi posao. Austrija kao i sve ostale zemlje placu za nasim ljudima. Sve sto vam treba je bar 200 evrica u dzepu,veliko srce u grudima i Bogami...muda u gacama pa mozete naci posao.Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back