sutra u 9 u velestroj da potpisemo ugovor i pravac moskva-ufa
I mi takođe sutra putujemo tj moj dragi![]()
Srecan put
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sutra u 9 u velestroj da potpisemo ugovor i pravac moskva-ufa
I mi takođe sutra putujemo tj moj dragi![]()

Ова фирма је лутрија. Припремаш се неколико месеци, онда радиш месец дана, па опет чекаш месеце у Србији... и тако у чекању, нервирању, нади за боље мало сутра прође година.
Ова фирма је лутрија. Припремаш се неколико месеци, онда радиш месец дана, па опет чекаш месеце у Србији... и тако у чекању, нервирању, нади за боље мало сутра прође година.
Najgore sto radna knizica visi u firmi, jer ostavis nju u nadi da te pozovu sutra, a za to vreme niti imas zdravstveno osiguranje, niti prijavljen na birou, niti mozes u elektrovojvodinu prijaviti se, kao socijalni slucaj, niti pravo na decij dodatak ostvariti.. Prosto strasno.. Muz peti mesec ovde sedi i nada se - cemu? Neizvesno... Moj prag tolerancije i razumevanja u odnosu na ovu firmu jako pao. U jako smo nezgodnoj situaciji. Vise ne mogu da razumem ljudi, koji daju nadu da ces biti pozvan u nekom razumnom roku, a u sustini tebe za...avaju...Mislim, bezobrazlog, jer mnogo sta mogu razumeti i shvatiti, ali ovu situaciju vise niti shvatam, niti razumem... Napunili bazu podataka od deckica na civiluku, pokupili od nih licna dokumenta i sredili stvar - osigurali sebe...
Даребре, знам ја да се старе ципеле не бацају док се нове не купе. Чудна су правила у фирми. Неко се враћа одмах у Русију, а неко чека месецима. Имаш мајстора који су се доказали као врхунски мајстори у Русији а седе код куће, а имаш лелемуде који су ескивирали и ево их већ неколико дана раде у Русији. Е то је та неправда која избаци из такта сваког здраворазумног човека. Ја се надао потребно је време да ми стигне приглашење, кад оно сазнах да се нису ни потрудили да поднесу захтев. Узалуд прошло две три недеље, мислећи да сам већ у процесу, а оно шипак. Имам утисак да фирми није битно знање и искуство мајстора већ само да насумице шаљу радну снагу и попуне празнине. Да би радио у овој фирми треба ти:
-дебела срећа
-дати евриће посредницима
-имати везу
.U subotu na potpisivanje ugovora i u ponedeljak letim .Rečeno mi je da idem na mesec dana.Može li mi neko reći od starih forumaša zašto na mesec dana??? O čemu se radi?Nisu uspeli da srede vize pa ćemo presecati granicu na kraju meseca? Bio sam 5 godina u Moskvi ,ali sa urednim papirima,radnom vizom i razrešenjem za posao.Malo mi je bez veze ako se radi o presecanju granice svaki mesec...cimanjeОдличан линк и тема за разговор. Српско тужилаштво би требало да реагује.Možda bude nekom od koristi: http://getosrbija.wordpress.com/201...a-odavno-je-vreme-za-inspekciju-rada-i-tuzbu/

Даребре, знам ја да се старе ципеле не бацају док се нове не купе. Чудна су правила у фирми. Неко се враћа одмах у Русију, а неко чека месецима. Имаш мајстора који су се доказали као врхунски мајстори у Русији а седе код куће, а имаш лелемуде који су ескивирали и ево их већ неколико дана раде у Русији. Е то је та неправда која избаци из такта сваког здраворазумног човека. Ја се надао потребно је време да ми стигне приглашење, кад оно сазнах да се нису ни потрудили да поднесу захтев. Узалуд прошло две три недеље, мислећи да сам већ у процесу, а оно шипак. Имам утисак да фирми није битно знање и искуство мајстора већ само да насумице шаљу радну снагу и попуне празнине. Да би радио у овој фирми треба ти:
-дебела срећа
-дати евриће посредницима
-имати везу
.... pravde u ovom nasem slucaju nema i tu nista ne mozemo promeniti i kada nam dozlogrdi opet cemo puno psovati i nema nam druge nego reci IDEMO DALJE .

od srca srcu

Одличан линк и тема за разговор. Српско тужилаштво би требало да реагује.![]()
Potpisuje se izjava o saglasnosti da u slucaju samovoljnog raskida ugovora ste duzni firmi da isplatite oko 2500 USD na ime troskova firme za vas ( Viza,put,smestaj,hrana).....Zanima me dali i firma iz Zlatiborske 5 daje radnicima na potpis neku istu ili slicnu nazovimo je ,,Izjava o saglasnosti" koja predvidja mogucnost da naplate od radnika neke toboze njihove troskove?!?!

Najbolji način da se ideš napred je kad nemaš kud nazad.
Zato dok čekate, nek vam dodju neki poslovi koji ne traže radnu knjižicu![]()