Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hoces ti biti nihovim posrednikom?
Ne razumem zasto tebi treba posrednik, kad ima direktni kontakte Hopexa- adresa, telefon, mejl firme

zato sto se neka zena iz loznice prestavlja kao posrednik (radi za njih) za firmu hopex , da ima agenciju i kao da to ide mozda brze .

a za druge firme poslova za koje ti kaze i nadje posao su kao uglavnom usput .
pa sam pokusa to da provjerim

zato sto se neka zena iz loznice prestavlja kao posrednik (radi za njih) za firmu hopex , da ima agenciju i kao da to ide mozda brze .

a za druge firme poslova za koje ti kaze i nadje posao su kao uglavnom usput .
pa sam pokusa to da provjerim

Sinisa, mislim da posrednik ne odlucuje o potrebama firme u radnoj snazi i zato ne moze mnogo sta garantovati. U firmi rekli tako: sefovi iz Rusije zovu, kad ima potrebe za odredjenim profilom. Jedino, ako ta zena iz Loznice direktno povezana sa svima sefovima na gradilistima i moze tako intervenisati da pogura nekog... al sumnjam u to.

jedan nazovi poznanik rekao mi je da je isao preko agencije , i za mesec i malo jace otisao, sada je u SAMARI kaze da noije lose , ko ide tamo ne briga brigu . zena iz agencije ga poslala kod odredjenog sefa na probu i to je to ...pa sad ko sme , moze stvar izbora .

Mislim da je to prevara. Svi smo ovde videli da Hopex sam direktno traži ljude.[/QUOTE

Nije LJiljo to klasicna prevara o kojima se pisalo na ovoj temi.
To je vise pojava nego prevara ali i drugi ucesnici na ovoj diskusiji koji su radili bar jednom tamo znaju kako to funkcionise ali cute.
Necu ni ja da budem dezurni bukazdija.
Oni koji dugo cekaju dobili bi odgovor zasto tako dugo cekaju,a oni koji su otkrili svoj identitet ili ga je lako otkriti bolje da cute.
Jedna grupa starih radnika je isla direktno kod Rokija i isterali su pravdu za sebe u pitanju je bilo dugo cekanje.
Ja sam objavio proceduru za prijem novih gradevinaca mislim (tesari,armiraci,zidari,itd) i mislim da sam dovoljno doprineo ovoj diskusiji meka i drugi malo zaostre pero pa neka pisu o tome.
Srbija je ovo bre.
Ima jos jedno pitanje zasto se lekarski pregledi ne vrse na zvezdari.

Poslednja izmena:
kako bato ne pocasti bar jednu dok smo bili zajedno kad si ih tako unosio.
Док смо се ја и ти упознали литренка већ отишла. Други пут, пријатељу мој.

Svaka cast Tijana otvorila si vrucu temu nisam ocekivao da ce to uraditi zena ali.
Ко хоће нек иде преко агенције, ко је паметнији иде директ без посредника.

Ta zena upise deset imena,posalje hopeksu,onda oni dodju u grad u koji ih je zvala i razgovaraju s ljudima.Ko prodje razgovor i bude pozvan da radi za firmu daje njoj 150€ za uslugu.Ona je iz Loznice a na taj princip rade svi.Nista ona ne moze ubrzati ili odluciti.Placas njeno povezivanje.Nije to neka prevara ali sve to mozes i sam.Samo platis put do Bg.

Moj verenik je iz Loznice.On kaže da je tamo pola ljudi već predalo,a ostatak isto zanima odlazak.Cela Loznica hoće u Rusiju,tako da me ne čudi da se našao neko "pametan" da zaradi pare na tim ljudima.Kaže da tamo nema posla ni za koga ,da je strašna situacija.Sreća,pa je on čuo od drugara koji je već išao par puta tamo kako to ustvari ide,pa ga nisu prevarili.A sreća,pa su i tamo sad zajedno! :super:
Inače,za poruku koju sam mu juče poslala napokon piše da je isporučena!Mislim na onu koju sam poslala na ruski broj.Nadam se da stvarno jeste!Pitala sam ga gomilu stvari,pa me ubija znatiželja,a odgovora nigde :sad2: Rekao mi je da je blizu Pacifika,da "rokaju" kiše i da je minus 5 stepeni u pola deset uveče.Kaže nije da je lako,ali ima dobro društvo,pa je lakše.Rekao mi je da je s tim školskim drugarom,pa me je to baš obradovalo,da ima nekog svog.

Ta zena upise deset imena,posalje hopeksu,onda oni dodju u grad u koji ih je zvala i razgovaraju s ljudima.Ko prodje razgovor i bude pozvan da radi za firmu daje njoj 150€ za uslugu.Ona je iz Loznice a na taj princip rade svi.Nista ona ne moze ubrzati ili odluciti.Placas njeno povezivanje.Nije to neka prevara ali sve to mozes i sam.Samo platis put do Bg.

upravo tako a ko ima para visak nek placa mada cisto sumljam da para viska ima ,nebi isli u rusiju da ih ima nego ljudi direktno u zlatiborsku 5 pa sednes i porazgovaras o svemu a malo ko odlucuje tu mozda dvoje troje ljudi ne vise

Moj verenik je iz Loznice.On kaže da je tamo pola ljudi već predalo,a ostatak isto zanima odlazak.Cela Loznica hoće u Rusiju,tako da me ne čudi da se našao neko "pametan" da zaradi pare na tim ljudima.Kaže da tamo nema posla ni za koga ,da je strašna situacija.Sreća,pa je on čuo od drugara koji je već išao par puta tamo kako to ustvari ide,pa ga nisu prevarili.A sreća,pa su i tamo sad zajedno! :super:
Inače,za poruku koju sam mu juče poslala napokon piše da je isporučena!Mislim na onu koju sam poslala na ruski broj.Nadam se da stvarno jeste!Pitala sam ga gomilu stvari,pa me ubija znatiželja,a odgovora nigde :sad2: Rekao mi je da je blizu Pacifika,da "rokaju" kiše i da je minus 5 stepeni u pola deset uveče.Kaže nije da je lako,ali ima dobro društvo,pa je lakše.Rekao mi je da je s tim školskim drugarom,pa me je to baš obradovalo,da ima nekog svog.

ja se selim u loznicu,jer kad svi muskarci odu neko mora zene da smiruje hihhihihihihihi
:balavi:

prtljag u avion bacaju koliko snage imaju,mala sansa da na dva presedanja ne pukne koja ako ih je vise.Mislite o tome.;)

Hvala na ovoj i predjasnjim porukama. Znam da su bitne te neke sitnice koje valja znati i uraditi da bi zivot tamo bio laksi! Dali uopste daju radne rukavice tamo kada moram i od kuce nositi? Ja ih stvarno mnogo trosim jer imam duge prste i ne potraje dugo a oni istrce iz rukavica.
U proslu sredu 19.06. sam bio na testiranju i danas su me nazvali iz Velestroja, nije Mikica vec neki njegov kolega i pita kada cu mu poslati dokumentaciju, rekoh mu kao sto jeste da sam sve danas poslao brzom postom i da sutra do 12 treba kod njih biti i pitao sam ga kada mogu ocekivati da cu biti pozvan na rad a on rece da nezna nista precizno da mi kaze i da cu biti obavesten na vreme. Rekoh mu da znam za ljude sa kojima sam na forumima kontaktirao da od febuara meseca cekaju na poziv a on mi rece da sve zavisi od ocene koju radnik ima i da ako neko ima slabiju ocenu da je za takvu osobu teze i posao naci i da je to glavni razlog ako neko dugo ceka i da cak ni novac nije problem, neznam koliko istine ima u ovome ali tako mi covek rece ...

Rekoh mu da znam za ljude sa kojima sam na forumima kontaktirao da od febuara meseca cekaju na poziv a on mi rece da sve zavisi od ocene koju radnik ima i da ako neko ima slabiju ocenu da je za takvu osobu teze i posao naci i da je to glavni razlog ako neko dugo ceka i da cak ni novac nije problem, neznam koliko istine ima u ovome ali tako mi covek rece ...
Mislim da to nema veze...Mom dečku su rekli da to zavisi od struke koja im treba,a da je biranje radnika u struci koja je potrebna,nasumično.Ma pričaju oni svašta,do sad smo svi svašta čuli,ali bitno je samo da se ode i da se stvarno nešto i zaradi...

Prve zaduzis normalno,posle tesko dobijas a traju par dana,ja ovo nisam znao pa su mi ruke dosta stradale.Istina je za povratnike,zavisi od ocene a za prvi put,od papira i ciste lutrije.Nema coveka koji je povezan sa hopeksom na bilo koji nacin a da ne zna za ovaj forum samo se ne oglasavaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back