LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.661
ja se selim u loznicu,jer kad svi muskarci odu neko mora zene da smiruje hihhihihihihihi
![]()

beš sinko Rusiju......to je poso

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se selim u loznicu,jer kad svi muskarci odu neko mora zene da smiruje hihhihihihihihi
![]()
Nestala divna osoba koja se odaziva na ime bobuljka.Molimo poštenog nalazaca koji ima bilo kakvu informaciju o psihickom i zdravstvenom stanju iste da nam informaciju dostavi na ovu adresu u što kracem roku.U nadi da ce se gore navedena sama javiti,srdacno vas....P.S.Majka sram te bilo,pa zar i ti.
Ufff.Pa sto mi to radis,javi se dete moje da znam da si dobro.E sad uzivaj .
prtljag u avion bacaju koliko snage imaju,mala sansa da na dva presedanja ne pukne koja ako ih je vise.Mislite o tome.![]()
Prve zaduzis normalno,posle tesko dobijas a traju par dana,ja ovo nisam znao pa su mi ruke dosta stradale.Istina je za povratnike,zavisi od ocene a za prvi put,od papira i ciste lutrije.Nema coveka koji je povezan sa hopeksom na bilo koji nacin a da ne zna za ovaj forum samo se ne oglasavaju.
Znaš da nije problem,naopako da ti ostanem duzan.Cifute jedan morao bi ceo zivot odradjivati kamatu.Samo ti prati odakle hoćeš ,ja se malo zabrinuo da ti se nije šta desilo nedaj Boze jer si ovde ko inventar bila.Da se javis pa makar i praznom porukom.Jasno?;-)Čim dobiješ uplatu šaljem ti račun za vodupratim ja vas iz prikrajka
![]()
Znaš da nije problem,naopako da ti ostanem duzan.Cifute jedan morao bi ceo zivot odradjivati kamatu.Samo ti prati odakle hoćeš ,ja se malo zabrinuo da ti se nije šta desilo nedaj Boze jer si ovde ko inventar bila.Da se javis pa makar i praznom porukom.Jasno?;-)
Znam,ja svima nedostajem,šta cu takav sam.Nego skoncentrisi se,koliko je prošlo od dolaska do ponovnog datuma polaska?A kad ode znaš da sam tu za tebe.;-)Pozdrav za vas oboje.Još uvek se vodim na inventarskoj listinego kad ste svi otišli bilo mi nekako čudno,mnogo ste mi nedostajali
P.S.dragog zvali pre neki dan da ponovo ide![]()
Moj verenik je iz Loznice.On kaže da je tamo pola ljudi već predalo,a ostatak isto zanima odlazak.Cela Loznica hoće u Rusiju,tako da me ne čudi da se našao neko "pametan" da zaradi pare na tim ljudima.Kaže da tamo nema posla ni za koga ,da je strašna situacija.Sreća,pa je on čuo od drugara koji je već išao par puta tamo kako to ustvari ide,pa ga nisu prevarili.A sreća,pa su i tamo sad zajedno!
Inače,za poruku koju sam mu juče poslala napokon piše da je isporučena!Mislim na onu koju sam poslala na ruski broj.Nadam se da stvarno jeste!Pitala sam ga gomilu stvari,pa me ubija znatiželja,a odgovora nigdeRekao mi je da je blizu Pacifika,da "rokaju" kiše i da je minus 5 stepeni u pola deset uveče.Kaže nije da je lako,ali ima dobro društvo,pa je lakše.Rekao mi je da je s tim školskim drugarom,pa me je to baš obradovalo,da ima nekog svog.
On je bio u onoj turi što ih je apilo imigraciono u Tjumenu.14 maja je odputovao a 9 juna se vratio,sad u petak 21 zvali su dali je zainteresovan za ponovni odlazak.
А ко даје те оцене? Задњи дан пред одлазак питам нашег шефа (Декарус зна о коме мислим) какву оцену добијам, он каже да имам пролазну, позитивну оцену. Верујем да је то рекао већини мајстора. Можда главни шеф градилишта или директор сам креира оцене и о њему овиси ко ће бити повратник?a on mi rece da sve zavisi od ocene koju radnik ima i da ako neko ima slabiju ocenu da je za takvu osobu teze i posao naci i da je to glavni razlog ako neko dugo ceka i da cak ni novac nije problem, neznam koliko istine ima u ovome ali tako mi covek rece ...
Кад већ спомињеш Уренгој, док сам радио тамо сви говорили Финска најближа, али ипак истини за вољу ближи је Казахстан.Jeki, pa ni Novij Urengoj pored Pacifika - pored Severnog Ledovitog taj Urengoj.al utesila sam tebe! ))))
znaci jos mu nisu dali datum,jel ovo prvi put od dolaska da ga kontaktiraju,izvini ako si vec pisala o tome ,ne mogu da popamtim sve pa mi lakse ovako
А ко даје те оцене? Задњи дан пред одлазак питам нашег шефа (Декарус зна о коме мислим) какву оцену добијам, он каже да имам пролазну, позитивну оцену. Верујем да је то рекао већини мајстора. Можда главни шеф градилишта или директор сам креира оцене и о њему овиси ко ће бити повратник?
Кад већ спомињеш Уренгој, док сам радио тамо сви говорили Финска најближа, али ипак истини за вољу ближи је Казахстан.![]()
Ne,prvo je bila opcija da se vraćaju za par dana,posle toga da se radi biz.viza a sada zbog hitnosti posla opet turistička a biz.viza stiže u međuvremenu.
Ne znam stvarno ko moze davati ocene jer sam u svemu ovome nov ali znam da u ranijim fabrikama (ne u Rusiji znaci) gde sam radio direktor gotovo da nista i nezna sem neceg povrsnog o radniku a da informacije dobiva od sefova i od starijih radnika i naravno u svakoj fabrici direktor je imao svoje spijune i znao sta se prica i sta se radi ...
Nije problem kredit...Mene buni da li poruke uopšte stižu,jer bi mi,valjda,odgovorio sa ruskog broja njegovog drugara da mu stižu,ako nema kredita na svom telefonu...To me buni,ne znam da li negde grešim...Vidim da je i tebi teško,još imaš i bebca...
А ко даје те оцене? Задњи дан пред одлазак питам нашег шефа (Декарус зна о коме мислим) какву оцену добијам, он каже да имам пролазну, позитивну оцену. Верујем да је то рекао већини мајстора. Можда главни шеф градилишта или директор сам креира оцене и о њему овиси ко ће бити повратник?Bato nemamo konkretnu ocenu zbog vremena koji smo bili samo zadovoljava ili ne zadovoljava.Ko je dva ili sest radi se na preincipu koji je rekao darebre.Mozes svaki dan da zoves ali je preporucljivo jednom sedmicno.Cuo sam se danas sa par nasih kolega,za sad se nista ne zna,svi su u mraku.
Mislim da je to prevara. Svi smo ovde videli da Hopex sam direktno traži ljude.[/QUOTE
Nije LJiljo to klasicna prevara o kojima se pisalo na ovoj temi.
To je vise pojava nego prevara ali i drugi ucesnici na ovoj diskusiji koji su radili bar jednom tamo znaju kako to funkcionise ali cute.
Necu ni ja da budem dezurni bukazdija.
Oni koji dugo cekaju dobili bi odgovor zasto tako dugo cekaju,a oni koji su otkrili svoj identitet ili ga je lako otkriti bolje da cute.
Jedna grupa starih radnika je isla direktno kod Rokija i isterali su pravdu za sebe u pitanju je bilo dugo cekanje.
Ja sam objavio proceduru za prijem novih gradevinaca mislim (tesari,armiraci,zidari,itd) i mislim da sam dovoljno doprineo ovoj diskusiji meka i drugi malo zaostre pero pa neka pisu o tome.
Srbija je ovo bre.
Ima jos jedno pitanje zasto se lekarski pregledi ne vrse na zvezdari.
Tu nema nikakve tajne.imaju agencije koje dovode ljude u Hopeks,ja sam o tome vec pisao.Roki je u jedno momentu raskinuo saradnju sa svima osim sa jednom iz Valjeva,sad ne znam kakva je situacija.Ali znam da je covek,Nemanja se zove,dobio otkaz kod njega,zato sto je za pare gurao nove radnike,a stari cekali po 3-4 meseca da se vrate sa odmora.
А ко даје те оцене? Задњи дан пред одлазак питам нашег шефа (Декарус зна о коме мислим) какву оцену добијам, он каже да имам пролазну, позитивну оцену. Верујем да је то рекао већини мајстора. Можда главни шеф градилишта или директор сам креира оцене и о њему овиси ко ће бити повратник?
Кад већ спомињеш Уренгој, док сам радио тамо сви говорили Финска најближа, али ипак истини за вољу ближи је Казахстан.![]()
Још ни једанпут нисам звао фирму, јеси ти звао?.Mozes svaki dan da zoves ali je preporucljivo jednom sedmicno.Cuo sam se danas sa par nasih kolega,za sad se nista ne zna,svi su u mraku.
@trustnoone
Има ју ли бар благу предност повратници или нема то везе и новајлије су у истом рангу са онима који су већ радили?
Ocene se krecu od 1-5,s tim sto 5 dobiju samo poslovodje,i to ekstra-slihtare,cinkarosi,iskreno.Ili retki ekstremni strucnjaci,oni uglavnom umesto ocene dobiju unapredjenje.Ocenu daje sef,poslovodja u dogovoru i razgovoru sa brigadirom,i sefom gradilista.Obicno je u onoj fascilkli koju ste vratili sa sobom u Srbiju.I nije obicaj da znas koju si ocenu dobio,to odmah da znas..
Још ни једанпут нисам звао фирму, јеси ти звао?
@trustnoone
Има ју ли бар благу предност повратници или нема то везе и новајлије су у истом рангу са онима који су већ радили?
nisam,zvacu ovih dana,tek sam danas poslao pasos jer mi je trebao,isao sam preko